Teksten voor meer zichtbaarheid

Krachtige Website teksten, om meer bezoekers aan te trekken.

Content is king… en goede teksten bevorderen je Google positie.
Maar wie heeft de tijd om zelf website teksten en artikelen te schrijven?

Content matters

Word jij gezien als een expert en autoriteit?

het schrijven van website teksten gaat verder dan mooie zinnen en correcte spelling. Gebruik je de juiste zoektermen op de juiste plek, dan zal google je belonen.

Spelling

Correcte spelling en grammatica is belangrijk, maar niet het enige wat telt. Google en bezoekers houden niet van schrijffouten.

inhoud

Geef oplossingen voor vragen waar je doelgroep mee zit. Elke tekst moet een meerwaarde zijn voor je bezoekers.

zoektermen

Het juiste gebruik van zoektermen is belangrijk. Tools helpen ons bepalen hoe vaak en waar ze moeten worden gebruikt.

Be the expert!

Bestel hier je website teksten

-bekijk de prijzen-

Om tal van redenen is het belangrijk dat je voldoende teksten op je website hebt. Iedereen die ooit een tekst heeft geschreven, weet dat dit niet zo simpel is en best veel tijd vraagt.

Het kost naast tijd, ook energie en kennis van zaken. Jammer genoeg volstaat zelfs dat niet altijd. Tal van wetenschappers en experts hebben de beste meest volledige teksten geschreven… Je vindt ze vaak pas op pagina 7 van Google. Is hun expertise in hun werkveld dan niet voldoende?

Eigenlijk niet… Expertise alleen is niet voldoende om op nummer 1 in Google te verschijnen.

Om met je website teksten in Google op te vallen is er meer nodig… en daar kunnen wij je bij helpen. Wij houden rekening met SEO, dat wil zeggen we optimaliseren de teksten in functie van Google.

Concreet schenken we bij alle website teksten extra aandacht aan:

 • zoektermen,
 • zoekintentie,
 • je concurrentie,
 • de huidige nummers 1-10 in de zoekresultaten
 • de technische kant (meta title, meta tekst, alt-tag, …).

Heb je geen tijd om te schrijven, weet je niet waarover of denk je dat je blog posts toch niet goed genoeg zullen zijn? Dan doe je gewoon beroep op een specialist. We hebben verschillende formules waarmee je sneller de content van je website kunt uitbreiden. Zo kan jij je bezig houden met wat echt telt… het runnen van je zaak.

Waarom website teksten of blogs (laten) schrijven?

Het schrijven van website teksten, artikelen of blog posts biedt tal van voordelen. Noem het nieuwsartikelen, blog posts, zakelijke posts, tips … wat je maar wilt. Feit is dat alle grote spelers in zowat alle sectoren al lange tijd uitstekende blogartikelen voor hun bezoekers schrijven (bol.com, mediamarkt.com, colruyt.be,…). Ook kleinere bedrijven hebben dit in de gaten en maken gebruik van blogs om zich te onderscheiden van de rest.

Er zijn marketing bureaus die alle statistieken van de zoekresultaten binnen Google verzamelen en concluderen dat een website pas serieus genomen wordt door Google als de site meer dan 30.000 woorden heeft. Dat zijn heel erg veel teksten.

De juiste en voldoende teksten op je website, bieden je de volgende voordelen:

 • Meer bezoekers.
  Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van een bedrijfsblog is dat het je helpt je zoekmachine ranking te verbeteren. Content en SEO worden door Google beloond. De waardevolle blog artikels krijgen een hogere positie in de zoekmachine, wat natuurlijk leidt tot meer bezoekers.
 • Expertise, Autoriteit en Trust (vertrouwen) opbouwen.
  Goede relevante teksten bieden antwoorden op de vragen van je doelgroep. Ze helpen je (potentiële) consumenten en dat heeft voordelen. Ten eerste zullen bezoekers je eerder als een expert of autoriteit zien. Hierdoor wordt de kans groter dat ze jouw product of dienst in de toekomst zullen kopen.
  Ten tweede creëren de waardevolle een gevoel van wederkerigheid. Door jouw bezoekers te helpen, kan je de indruk wekken dat ze je iets verschuldigd zijn. Het is een veelgebruikte marketing strategie… Wanneer kreeg jij voor het laatste iets gratis? Mogelijks ben je daar nadien ook klant geworden.
 • Breder publiek bereiken.
  Wilt je de zichtbaarheid van je website verhogen? Het is dan van cruciaal belang dat bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst je site kunnen vinden. De juiste website teksten kunnen, voor potentiële klanten een eerste kennismaking zijn. Je kunt op verschillende tref- of zoekwoorden mikken om net voor die termen beter te ranken in Google.

U kunt de vruchten plukken van deze 3 voordelen door de juiste website teksten op je site te voorzien.

Hoe ziet een goed artikel, website tekst of blog posts eruit?

Of u de blog nu zelf begint of door anderen laat schrijven, er zijn verschillende criteria waaraan uw teksten moeten voldoen. Niet elk blog bericht is immers een geweldig bericht.

De kenmerken van een goede blogpost:

 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines. Als je ontdekt wilt worden via Google, zorg er dan voor dat je het juiste trefwoord kiest en dat jouw blog artikel daarvoor geoptimaliseerd is. Dit betekent natuurlijk niet dat je een blogartikel alleen voor Google moet maken! Je bezoekers zelf zijn natuurlijk ook belangrijk, maar zonder Google komen ze natuurlijk niet. Je moet gezien worden, voor je kunt gekozen worden.
 • Beter dan de top 10 in Google. Als je hoger wilt scoren dan je concurrentie, zorg er dan voor dat jouw teksten beter en nuttiger zijn. Ze moeten uniek, uitgebreid en informatief zijn0… dat zijn Google’s richtlijnen voor uitstekende inhoud. Wij doen dat graag voor jou. Wij zijn heus geen expert in elke sector. Maar we wel hoe Google werkt. Daarom vertrekken we vanuit de 10 beste zoekresultaten… Het principe is simpel, we moeten beter doen dan de top 10. Zo geven we je een voorsprong op je rivalen.
 • Geschreven met een doel. Het is belangrijk om de teksten zorgvuldig te kiezen. Je wilt niet zomaar een tekst produceren zonder te weten wat je ermee wilt bereiken. Voor elke tekst moet je een conversiedoel voor ogen houden.

De content van je site is te belangrijk om uit te stellen. Investeren in het aantal teksten op je website is investeren in je zaak op lange termijn. Op basis van onze SEO ervaringen hebben we onderstaande pakketten samengesteld om ondernemers de boost te geven die ze nodig hebben.

Tekst

€75 /tekst

Op zoek naar slechts één of enkele website teksten? Dan kan je die gewoon bij ons bestellen.

1 Tekst
Prijs per 500 woorden


 • Eén enkele tekst
 • Geschreven voor 1-3 zoektermen
 • Optimalisatie titel, subtitel en tekst
 • Inclusief afbeelding(en) met alt-tag
 • Inclusief meta-omschrijving
 • Inclusief zoektermen analyse
 • Inclusief concurrentie analyse

Copy plan – LIGHT

€250 /Maand

Wil je op langere termijn een site of blog gevuld met degelijke teksten? Dan is dit plan ideaal voor jou. We creëren elke maand een aantal teksten waardoor je aan je autoriteit bouwt op termijn.

2 teksten/maand
28 teksten/jaar (= 4 bonus artikelen)


 • Uitgebreide concurrentie analyse
 • Uitgebreide zoektermen analyse
 • Uitgewerkt content plan op maat
 • 2 uitgebreide website teksten per maand
 • Circa 1500 woorden per tekst
 • Circa 3000 woorden per maand
 • Volledig geoptimaliseerd voor SEO
 • Minimale duurtijd = 3 maand
 • Bonus bij 12 maand = 4 teksten extra!

Copy plan – Plus

€450 /maand

Voor wie sneller zijn expertise en autoriteit wenst uit te bouwen. Dit plan is ideaal voor wie direct de kracht van content en Google wilt gebruiken om meer bezoekers aan te trekken.

5 teksten/maand + 1 backlink/maand
68 teksten/jaar (= 8 bonus artikelen) + Press release


 • Uitgebreide concurrentie analyse
 • Uitgebreide zoektermen analyse
 • Uitgewerkt content plan op maat
 • 5 uitgebreide teksten per maand
 • Circa 1500 woorden per tekst
 • Circa 7500 woorden per maand
 • Volledig geoptimaliseerd voor SEO
 • Minimaal 1 backlink per maand
 • Minimale duurtijd = 3 maand
 • Bonus per 6 maand = 1 Press Release*
 • Bonus bij 12 maand = 8 teksten extra!

Start vandaag nog en bouw aan je autoriteit.

Doe een aanvraag om je website uit te bouwen met de juiste relevante teksten die inspelen op de noden van je doelgroep en bezoekers. Bellen gaat natuurlijk nog sneller.

FAQ website teksten

Veel gestelde vragen

Neem contact op of bestel je website teksten.
Voor een groter aantal teksten werken we graag een voorstel op maat uit.

Website teksten

Teksten over relevante onderwerpen binnen jouw sector, jouw niche zijn belangrijk voor elke website. Het toont Google dat jij weet waarover je praat… en straalt naar je bezoekers je expertise, autoriteit en betrouwbaarheid uit!.

Teksten zijn best zo lang mogelijk. Een tekst van minder dan 500 woorden telt niet echt mee. Als het gaat om blogberichten dan kan je stellen dat je minstens 5 uitgebreide artikelen nodig hebt die worden ondersteund door 5-7 kleinere artikelen. Een website met 30-50 blog artikelen wordt opgemerkt door Google.

Deze pakketten bevatten een uitgebreide analyse van de zoektermen en de concurrenten. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald. Die haalt natuurlijk niet in 1 keer je doelstellingen. Daarom is het aan te raden om de strategie minstens 3 maanden vol te houden. Zo bouw je echt aan je reputatie en autoriteit.
Voor wie het toch eenmalig wil bestellen:

 • eenmalig Copy Light pakket: €350 (2 teksten van 1500 woorden)
 • eenmalig Copy Plus pakket: €750 (5 teksten van 1500 woorden)

Voor een eenmalig project bepaal jij zelf de zoektermen waar je wenst op in te zetten. Voor een langdurige aanpak bepalen we samen de zoektermen op basis van je verwachtingen, je doelstellingen en je rivalen. Als copywriter of tekstschrijver focussen we in deze gevallen vooral op de intentie om in Google beter gevonden te worden. Voor reclameteksten, landingspagina’s of andere specifieke tekstuele inhoud helpen we je ook graag verder, maar neem je best contact op.

Voor alle duidelijkheid, dit garandeert geen enkele uitkomst in de zoekresultaten van Google. De eerste pagina heeft met veel meer te maken dan enkel met je teksten. Toch kan je bijna niet zonder. Elke website die op de eerste pagina staat van Google in een competitieve sector heeft minstens een inhoudelijk degelijke tekst.

Daarnaast spelen nog tal van andere factoren mee: de kwaliteit van je website, je code, de snelheid, de backlinks, de gebruikers ervaring, schema… content is echter wel degelijk de basis bouwsteen om je online zichtbaarheid en reputatie te verhogen. Dus die heb je nodig.

Backlinks zijn linkjes op andere plekken op het internet die naar jouw website verwijzen. Het is een bewijs dat jouw content door anderen gedeeld wordt. In de ogen van Google is dit heel belangrijk. Hoe meer backlinks een artikel of website heeft, hoe hoger Google jouw content zal inschatten. We bouwen elke maand minstens 1 backlink naar jouw website als je intekent in het Copy Plus plan.

Een press release of een persartikel is een manier waarmee we je autoriteit nog meer verhogen. We plaatsen een tekst (of een variatie) op een andere website met daarbij een link naar jouw website. We doen dit om:

1 Meer bezoekers aan te trekken
2 De autoriteit in de ogen van Google te verhogen (als andere sites een tekst van jou publiceren en linken naar jouw website bewijst dit jouw expertise in de ogen van Google.