Werk met ons samen

Team up with team made

Wij bezorgen jouw bedrijf meer aandacht !

Team Made webdesign en digtaal marketing bureau

Websites bouwen is waar we van houden. Een geslaagd project geeft ons keer op keer een kick. We bouwen je website zodat hij naadloos aansluit bij de stijl en het imago van je bedrijf.

Team Made bouwde mijn webshop. Zowel mijn leveranciers als mijn klanten zijn er verzot op. Meer dan eens krijg ik positieve feedback op de site. Leuk en vooral ook goed voor de business”

Tom Van De Keere
@À-BLOC

Team Made werd in 2016 geboren en groeide uit tot een digitaal marketingbureau, gespecialiseerd in WordPress en Online Marketing.

Ons team vecht elke dag keihard en doet er alles aan om jouw groei te verzekeren. We doen dat door je verhaal op de digitale kaart te zetten… en af en toe door je competitie uit te schakelen!

team made beursstand
Team Made online fighting club

Onze waarden

Succes gerealiseerd door
de kracht van teamwork.

Bij Team Made zetten we ons in om onze klanten te laten stralen. We waarderen en omarmen diverse perspectieven en ideeën, want we geloven dat dit leidt tot nieuwe andere en betere resultaten. Werk samen met Team Made en ontdek de kracht van teamwork, creativiteit en groei. Samen maken we het verschil voor jouw bedrijf en jouw gemeenschap!

Succes behaal je samen

Samen sterk! Bij Team Made geloven we in de kracht van teamwork. We behalen de beste resultaten door samen te werken. We geloven dat succes niet alleen wordt bereikt, maar met de inzet en ondersteuning van het hele team.

Plezier in ons werk

Bij Team Made genieten we van elke stap die we zetten. We creëren een plezierige werkrelatie waarin passie voorop staat. Ons team is resultaat gedreven en geniet ervan anderen te stimuleren.
Having fun makes time fly.

Lokaal verbonden

We geloven we sterk in de kracht van lokale gemeenschappen. We zetten ons in om lokale ondernemers te laten groeien en floreren. We moedigen aan om lokaal te kopen en zo de gemeenschap te ondersteunen. Samen bouwen we aan een sterke en bloeiende lokale economie.

Scoor in 4 stappen

HOe ONLINE winnen

Ok, we houden van een beetje drama en actie, maar in sommige sectoren gaat het er hard aan toe en kunnen we spreken van een echte digitale jungle. Eat, or get eaten! Hoe versla je de groeiende concurrentie met grotere budgetten en meer middelen? Om niet ten onder te gaan kan je best zo snel mogelijk starten met een doordachte en slimme digitale aanpak!

stap 1

gericht Doelen bepalen

We bespreken wat je wilt bereiken. Zo kunnen we nagaan of een bazooka of een sniper riffle nodig hebben.

stap 2

Concurrentie analyse

Voor we de strijd aangaan moeten we weten met wie we te maken hebben. Wie en wat is de concurrentie. Wie moeten we online verslaan.

stAp 3

strategie en wapens kiezen

We weten wat we willen, we weten tegen we strijden… Nu maken we een zorgvuldige selectie van de juiste online wapens.

stap 4

uitvoeren battleplan bijsturen en winnen

De strijd is begonnen, we volgen onze strategie. Het strijdplan wordt uitgevoerd en de data bijgehouden in functie van bijsturingen.

Word jij gezien, gevonden en gekozen?

Team Made webdesign en reputatiemanagement
zonder titel 1000 x 1000

Waarom?

Kiezen voor team made

We helpen zelfstandige ondernemers, KMO’s en VZW’s om hun digitaal verhaal duidelijk over te brengen. We staan voor:

Expertise en specialisatie
doelgerichte
aanpak
Procesmatig werken
duidelijke
taal
focus op dienstverlening
strategische
groei

oplossingen

Meer dan webdesign

Online aanwezigheid gaat om communicatie. Laat ons die voor jou stroomlijnen! Onze experts staan voor je klaar om met de juiste aanpak en strategie jouw bedrijf te laten groeien.

reviews

Trotse partners

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe ons webdesign bureau ook van jouw project een succes maakt.