Automatiseer wat telt

Bespaar Tijd en Verhoog Efficiëntie met automatisatie

Team Made kan jou helpen bij het automatiseren van je communicatie, je processen en je workflows om zo tijd te besparen en efficiëntie te verhogen. Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te laten groeien terwijl je meer tijd hebt voor je eigen taken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten processen op voor:

  • Websites
  • Sales Funnels
  • Reputatie en reviews
  • Automatische SMS & E-mailmarketing
  • Lead generatie
automatiseer je communicatie en workflow

Maak het makkelijk

automatisatie kan ook voor jou

“Droom jij als ondernemer ook van een efficiënte onderneming met meer tijd voor groei en innovatie? Automatisatie kan deze droom werkelijkheid maken! Ontdek de vele voordelen van automatisatie en laat jouw onderneming naar nieuwe hoogten stijgen!”

Win je tijd terug

Herover de tijd die je verliest aan Sociale media, websites, e-mails, sms, telefoontjes…

Boost je systemen

Een snel en makkelijk systeem dat je instant meer omzet opbrengt!

Automatisatie van communicatie

Automatiseer waar mogelijk, maar maak het persoonlijk als het moet.

Met onze automatisatiediensten kan je moeiteloos en snel communiceren met je klanten. We bieden onder andere SMS- en e-mailmarketing aan, waarmee je je klanten op de hoogte kan houden van nieuwe producten, aanbiedingen en andere belangrijke informatie. Daarnaast bieden we ook webchat aan, waarmee je 24/7 bereikbaar bent voor je klanten en hen meteen kan helpen bij hun vragen.

We kunnen de automatisatie zo instellen dat jij op belangrijke momenten wordt ingeschakeld om over te nemen. Zo houdt je klant het gevoel dat hij heel persoonlijk wordt benaderd en dat jij kort op de bal speelt.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kunnen helpen.

Automatische processen

de toekomst van efficiënt werken

Automatisatie is de toekomst van efficiënt werken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door het automatiseren van communicatie, processen en workflows kan je tijd besparen, kosten verlagen en fouten verminderen. Bij ons kan je terecht voor allerlei diensten die te maken hebben met automatisatie, zoals automatisatie van communicatie, verkoop, leadgeneratie en workflows.

Wil je meer informatie, of ons systeem testen? Klik op onderstaande account en we geven je een blik pop de mogelijkheden.

Groeien op auto-pilot

Automatisatie van verkoop en leadgeneratie

Wil je meer klanten aantrekken en je verkoop een boost geven? Dan kunnen we je helpen met automatisatie van verkoop en leadgeneratie. We bieden onder andere sales funnels en leadgeneratie aan, waarmee je potentiële klanten kan aantrekken en begeleiden in hun aankoopproces. Zo kan je meer conversies realiseren en je omzet verhogen.

Benieuwd hoe we leads genereren en ze automatisch met jou in contact brengen? Klik op onderstaande knop om het gratis uit te proberen. We geven je met plezier 20 gratis leads waar je mee aan de slag kunt.

Review systeem

Automatiseer het ontvangen van 5-sterren Reviews

Je bent trots op je bedrijf en je wilt dat je klanten dat ook zijn. Met onze systeem voor beoordelingen via sms of e-mail ontvang je meer positieve reviews. Je krijgt alle feedback in één inbox om de reviews te beheren. Met dit systeem kun je je reputatie online moeiteloos verbeteren en meer klanten aantrekken.

Laat je bedrijf opvallen en neem actie om je beoordelingen te verbeteren en de interactie aan te gaan met je klanten.

Efficiëntie boost met AI

Bespaar tijd en verhoog je efficiëntie met geprogrammeerde workflows

Als het gaat om automatisatie van workflows, zijn de mogelijkheden eindeloos! Het kan je bedrijf enorm veel tijd en geld besparen, en bovendien de productiviteit en efficiëntie verhogen. Maar wist je dat we zelfs AI kunnen inzetten om bepaalde beslissingen in de workflow te nemen, op basis van sentiment? Zo ben je altijd verzekerd van de best mogelijke uitkomst. Met onze automatisatiediensten heb je de controle over je bedrijfsprocessen én de tijd om je te richten op wat echt belangrijk is: groei en innovatie.

Waarom Team Made?

Elke ondernemer, elk bedrijf is uniek
en vraagt een aanpak op maat

Persoonlijke aanpak

“Bij ons ben je geen nummer. We vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf écht te leren kennen. Zo bepalen we samen een strategie die past bij jouw doelstellingen en budget.”

Expertise

“Ons team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden binnen online marketing. Van social media tot SEO, we hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf te laten groeien.”

Maatwerk

“Elk bedrijf is anders en daarom bieden wij maatwerk oplossingen voor elke situatie. Wil je liever niet zelf aan de slag met funnels, berichten en leadgeneratie? Dan doen wij het gewoon in jouw plek.”

Ontwerp zonder titel 62

We zetten onze systemen even op een rijtje. Laat je niet overweldigen, want wij zetten alles voor je op zodat je met een minimale inspanning maximale resultaten kunt behalen.

Mis geen enkele kans

elk contact wordt opgenomen in jouw systeem.
Niets gaat nog ooit verloren.

Als kleine ondernemer of zelfstandige kan het lastig zijn om alle communicatie bij te houden. Gemiste sms’jes, e-mails en messenger berichten kunnen leiden tot gemiste kansen en potentiële klanten die elders hun heil zoeken.

Ook het niet posten van content op social media kan gevolgen hebben. Je bent minder zichtbaar en dus trekt dus minder nieuwe klanten aan. Dit kan ervoor zorgen dat je klanten misloopt en uiteindelijk minder groeit dan je zou willen.

Maar geen zorgen! Met onze hulp kun je veel van deze taken automatiseren en zo meer tijd vrijmaken voor belangrijkere zaken, zoals het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Onze systemen maken jouw communicatieproces efficiënter en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van belangrijke berichten en afspraken.

Met ons team aan jouw zijde kun je met vertrouwen jouw bedrijf laten groeien en de concurrentie een stap voor blijven.

Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie van jouw bedrijf met onze automatisatie. Wij zijn er om jou te helpen neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Automatisatie-voor-zelfstandigen