mobile app

Blijf Altijd en overal verbonden

Kom in contact met klanten via sms’en, livechat, e-mail, Google Bedrijfsprofiel, zakelijke en Facebook berichten. Alles vloeit samen in één enkele app…

Download de app en je krijgt alles samen in één enkele inbox.

Voordelen

Altijd je vinger aan de pols

promoting a website vs mobile app differences in the marketing strategy

Altijd van alles
op de hoogte

Waar het gesprek ook begint, Team Made houdt het overzichtelijk en geordend.

Mobile Application

Marketing in de
palm van je hand

Je kanalen en platformen connecteren gaat snel, zo kan je direct aan de slag.

1675794794 GettyImages 1370451643

Volledig beeld,
op een kleiner scherm, maar met

Bekijk de oorsprong en voorgeschiedenis van elke conversatie en interactie.

Laat je klanten het platform kiezen

Jij ontvangt alles in 1 inbox.

Mis nooit meer een chat, berichtje, recensie, enquête of verwijzing. Nu komt elke klantinteractie in één enkele plaats, rechtstreeks in je inbox – klaar voor jou om erop te reageren.

Wat is Channel-agnostic?

In 2023 is mobiele marketing ‘channel agnostic’. Het gaat over het belang van het focussen op de inhoud en de ontvanger bij het communiceren, in plaats van te veel te richten op het communicatiekanaal zelf. Het benadrukt het belang van effectieve communicatie en het afstemmen van de boodschap op de juiste doelgroep. Die transitie betekent een meer effectieve tweerichtingscommunicatie dan ooit tevoren tussen jouw merk en jouw klant.

Het vergroot zowel het bereik als (nog belangrijker) de relevantie van die communicatie. Een dergelijke ontwikkeling vraagt dat je alle communicatiestrategieën volledig herbekijkt… en vooral vereenvoudigd.

mobile app

Een mobile app waarmee je alle communicatie op verschillende kanalen in één inbox kunt beheren, kan je tijd en moeite besparen bij het controleren en beheren van al je berichten. Het kan ook zorgen voor een betere organisatie en efficiëntie in communicatie met klanten en collega’s.

Geschikte leads

verander Chatten In Omzet

Maak van bezoekers klanten met onze handige integratie van Webchat, Facebook en Google Bedrijfsprofiel. Verhoog je omzet door de interactie met je publiek te verbeteren – zet chatten om in verkoop! Bespaar tijd met onze AI-chatbot die automatisch reageert en betrek bezoekers direct met live chat.

marketing met mobile app
mobile app communicatie onderweg

Mis geen enkel bericht of telefoontje

Mis nooit nog een telefoontje van je klanten

Laat bellers nooit in de steek en stuur hen automatisch een sms-bericht als je hun oproep mist. Zo blijft het gesprek gaande en voelen klanten zich niet in de steek gelaten, wachtend tot jij terugbelt. Blijf altijd bereikbaar, zelfs als je dat niet bent, en voorkom het verlies van potentiële klanten door onmiddellijk te reageren.

Makkelijk, snel en efficiënt

Stroomlijn al je communicatie

Al je zaken op
je telefoon

Blijf op de hoogte van je bedrijf met de mobiele app op je Android of iPhone en mis nooit meer belangrijke informatie.

Meer visueel,
meer controle

Neem controle over je bedrijf vanaf elke locatie met de mobiele app. Krijg de flexibiliteit om je bedrijf onderweg te beheren!

FAQ Mobiele App

Veel gestelde vragen

Neem contact op om jouw project te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen.

Featured Photo

Een zakelijke mobiele app is een applicatie die je kunt downloaden op je apparaat waarmee je toegang krijgt tot je zakelijke analyses, dashboards, communicatietools en accounts die specifiek zijn voor jouw bedrijf. Onze app geeft je toegang tot ons unieke dashboard, zodat je realtime informatie kunt krijgen over je strategieën, zoals campagnes, lead flow en advertentie-uitgaven.

Als drukbezette ondernemer is het niet altijd mogelijk om aan je bureau gekluisterd te zijn. Je werk brengt je vaak onderweg en je marketingactiviteiten moeten met je meereizen. Onze mobiele app stelt je in staat om de status van je advertenties, review management, leads en meer te bekijken en hierop te reageren. Zo blijf je op de hoogte van de prestaties van je marketing en met onze mobiele app heb je alles binnen handbereik.

Beheer al je berichten op één plek met de Team Made Mobile App”

Wil jij al je berichten van verschillende platformen op één plek beheren?
Dan is de Mobile App iets voor jou! Met onze app heb je toegang tot al je contacten, prospects, kansen en reviews, waar je ook bent.

  • Krachtig hulpmiddel voor het verminderen van klantverloop

  • Beschikbaar voor iOS en Android

  • Gemakkelijk berichten versturen en beheren