Krijg meer geschikte klanten

Ontdek hoe je meer klanten krijgt die echt bij jouw bedrijf passen!

Team Made helpt jou aan meer potentiële klanten met interesse in jouw diensten of jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw website gezien wordt, hoger scoort in Google, meer bezoekers ontvangt en meer leads opbrengt.

Kom in contact met je ideale prospects en verander ze in klanten met betere SEO, advertenties, content, lead management, en een website die converteert.

Onze dagelijkse opdracht:

zorgen dat we jouw doelen bereiken

HEB JIJ HULP NODIG BIJ HET ONLINE VERHAAL VAN JE ONDERNEMING? ONS TEAM VAN ONLINE MARKETING EXPERTS BRENGT JOUW BEDRIJF NAAR THE NEXT LEVEL MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK EN MAATWERK OPLOSSINGEN. LET’S GO!

Persoonlijke aanpak

“Bij ons ben jij geen nummer, maar een belangrijke partner. We hechten veel waarde aan het leren kennen van jou en jouw bedrijf om zo een unieke strategie te ontwikkelen die past bij jouw doelstellingen en budget.”

Expertise

“Team Made werkt met online marketing specialisten met diverse achtergronden en expertisegebieden. Van social media tot SEO, we hebben alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf te laten groeien.”

Maatwerk

“Elk bedrijf is uniek en daarom bieden we maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf effectief resultaten behaalt. Samen maken we van jouw online verhaal een succesverhaal!”

Online hulp

Wij helpen je met al je online vraagstukken.
Want daar heb jij geen tijd voor, toch?

lead about kopie

Meer ACTIE op je site

Converteer meer van je websitebezoekers

Of een websitebezoeker een nieuwe klant wordt of alleen maar wegklikt, wordt bepaald in enkele seconden. Daarom helpen wij je bij het bouwen van een website die de aandacht van bezoekers trekt en hen aanzet om jouw bedrijf te bellen of te berichten.

Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, of het opzetten van professionele advertentie campagnes… uiteindelijk is je website de plek waar al ‘the magic happens’. Is je website niet optimaal en gericht op je doel, dan verspil je middelen en laat je kansen liggen. .

Ontdek hoe wij je kunnen helpen:

  • Website-ontwerp en -ontwikkeling om bezoekers te betrekken en te converteren.
  • A/B-testen om de effectiviteit van verschillende versies van je website te meten.
  • Optimalisatie van web inhoud om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Call-to-action-knoppen om bezoekers te stimuleren actie te ondernemen.
  • Contactformulieren en chatbots om gemakkelijk in contact te komen met potentiële klanten.

Geschikte leads

Meer van de juiste leads krijgen

Onze experts stellen advertenties voor jouw bedrijf in op sociale media sites, zoekmachines en elke andere plek op internet waar jouw potentiële klanten vertoeven. Daarna blijven we met je in contact om de strategie, leadstroom en advertentiekosten te bespreken. Zo krijg je resultaten die je daadwerkelijk kunt zien.

Scoor in Google

Verschijn in zoekresultaten

Met behulp van bewezen strategieën en de inzichten van kunstmatige intelligentie helpen wij je om hoger te ranken en organische leads te krijgen die effectief klanten worden. Daarna geven wij je volledige zichtbaarheid en controle over je budget, zodat je weet wat elke euro doet.

Betere teksten

Trek aandacht met hoogwaardige content

Content is nog steeds heel belangrijk voor je online zicht- en vindbaarheid. Google beschouwt je niet als specialist als je site slechts 5 pagina’s telt. Ons team helpt je om je autoriteit te verhogen door het ontwikkelen en beheren van je contentkalender, het maken van hoog scorende, verse content en het plaatsen op al je platforms om de juiste aandacht te trekken en je doelen te bereiken.

Automatiseer

Beheer alle leads op één plek

Identificeer gekwalificeerde leads en breng ze stap voor stap dichter bij tot ze daadwerkelijk klant worden. Je vermijdt zo verspilling van tijd en middelen aan advertenties, sociale media, bots en spam.

Onze experts helpen je graag bij het automatiseren van processen zoals lead generatie, e-mailmarketing en versturen van dagelijkse berichten. Zo focus jij meer op de groei van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen!

Wil jij ook jouw online aanwezigheid verbeteren
en betere resultaten behalen?

Neem dan contact op met Team Made en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!