Website nodig?

Webdesign & development

Ben je op zoek naar een webdesign dat aansluit bij het imago en de stijl van je bedrijf? Voor een nieuwe website of een re-design van je oude site zit je bij ons op de juiste plaats. Laat van je horen, we bespreken jouw project met veel plezier.

Design en ontwerp

Webdesign gaat om het grafische en visuele aspect van een website. Het gaat echter veel verder dan het ontwerp op zich. We bouwen de site vertrekkende vanuit jouw verhaal! Jouw “WHY” en jouw doelgroep staan centraal.

Doorgaans ontwerpt onze graficus 3 verschillende variaties voor je website. Zo kan je zelf een keuze maken en kan je eventueel elementen van het ene ontwerp samenvoegen met een ander.

Webdesign team bespreking

Grafische Ontwerpen

Het ontwerp wordt aangepast tot het volledig aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

  • Feedback momenten
  • Aanpassen design
  • Elke pagina op maat

webdevelopment

De layout, het design, de look en feel zijn allemaal tot stand gekomen in de eerste fase. De programmatie en ontwikkeling van je nieuwe website komt nu tot stand op basis van het ontwerp dat je hebt goedgekeurd. Zo zijn we zeker dat onze developer de nagel op de kop slaat.

Eens de programmatie van de site achter de rug, krijg je toegang en kan je alles overlopen en ontdekken. We bouwen een nieuw feedback moment in om alles te bespreken en je opmerkingen te verwerken.

We bouwen jouw website

wordpress, Het platform voor moderne websites

Vandaag is WordPress het meest gebruikte website platform. Alle grote bedrijven gebruiken het omwille van de flexibiliteit en groeimogelijkheden. De grote voordelen van WordPress zijn er ook voor jou:

  • Mogelijkheid tot maatwerk
  • Eindeloze integraties & software
  • Eindeloze functionaliteiten
webdesign bureau met banner Team Made digital marketing agency

ons proces

We houden van structuur en dat vertaalt zich in een efficiënte workflow.
We werken volgens een vaste aanpak die we graag met jou bespreken.

Kennismaking & Intake

Tijdens een kennismakingsgesprek en intake gesprek gaan we dieper in op je noden, verwachtingen en doelgroep.

Samen bepalen we de doelen van je website. We stellen je een hoop vragen zodat we meteen op dezelfde golflengte zitten.
Op basis van de verzamelde informatie leggen we de planning en aanpak vast.

team made beursstand

Webdesign

Op basis van stap 1 bepalen we de structuur van je website. Afhankelijk van de nood en het budget vertrekken we van een blanco blad of gaan we aan de slag met een reeds bestaande template.

Vervolgens beginnen we aan het echte werk: het design. We maken verschillende ontwerpen (mockups) in verschillende stijlen van de belangrijkste pagina’s. Zo bepaal jij mee de stijl en geef je feedback. Ben je tevreden over de looks? Dan ontwerpen we alle andere pagina’s in dezelfde stijl.

ontwerp zonder titel 74 optimized

development

Als onze grafische ontwerper het design volledig naar jouw wensen heeft ontworpen, is het tijd voor de ontwikkeling en programmatie. De mockups worden omgezet in een gebruiks- en mobielvriendelijke website. Alle nodige functies en bijkomende integraties worden geïnstalleerd voor de beste gebruikerservaring.

Alle pagina’s, functies en koppelingen worden grondig getest op verschillende apparaten en browsers.

Ontwikkelen en programmeren website

Laatste aanpassingen en lancering

Als de site is ontwikkeld, krijg jij toegang. Je bekijkt alles grondig en geeft ons je feedback. Wij passen aan waar nodig. Tijdens een workshop leer je hoe je je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en hoe je de site beheert.

Na de definitieve goedkeuring en onze laatste controles wordt de site officieel gelanceerd. We zijn ook na de lancering beschikbaar om verdere aanpassingen te doen of uitleg te geven.

Website landering

Klaar voor de toekomst?

mee met de trends van vandaag en morgen

Professioneel design

Onze grafische ontwerpers luisteren niet alleen naar jouw wensen, ze houden ook de trends in de gaten. Op die manier ontstaat een professioneel hedendaags ontwerp.

veilig en betrouwbaar

Vandaag is veiligheid belangrijk. Elke site krijgt een veiligheidspakket mee. We beschermen niet alleen jou tegen hackers, maar ook je bezoekers surfen veilig.

eindeloos aanpasbaar

Onze ontwerpen worden niet in beton gebeiteld. Ze zijn makkelijk aan te passen. Klaar om samen met je bedrijf te groeien, met de mogelijkheid in te spelen op trends.

uniek ontwerp op maat

Volg je ons proces, dan ontvang je een unieke website op maat van jouw bedrijf met oog voor jouw klanten. We investeren tijd en energie in het ontwerpen zodat je bezoekers een unieke ervaring genieten.

snel en geliefd door google

Niemand wil een trage site. Onze sites krijgen de nodige middelen mee om snel te laden. Snelheid, veiligheid en mobielvriendelijkheid zijn ook de factoren die ervoor zorgen dat Google jouw site hoger inschat.

Reviews

Trotse partners

Lees enkele beoordelingen van tevreden klanten die we hebben geholpen met het bouwen van professionele websites.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe we ook van jouw project een succes kunnen maken.

Ontdek

onze projecten

We bouwden websites voor allerhande sectoren.
Bekijk hier ons portfolio… staat jouw website er binnenkort ook bij?

Duw op onderstaande knop en vul een formulier in om ons meer over jouw project te vertellen zodat we het in detail kunnen bespreken.

FAQ

Veel gestelde vragen over webdesign

Heb je vragen over je bestaande website of over een volledig nieuw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen en geven graag advies.

FAQ Marketing

De kosten voor het bouwen van een zakelijke website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functies en de hoeveelheid inhoud die nodig is. Het is het beste om contact op te nemen met een webdesignbureau, zoals het onze voor een offerte op maat.

Om je een idee te geven van de richtprijs, kan je hier zelf de prijs berekenen.

Ook de tijd die nodig is om een zakelijke website te bouwen hangt af van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid inhoud die nodig is. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden duren. Het is het beste om hierover afspraken te maken met het webdesignbureau.

Wil je graag het proces en de timing bespreken, vul dan het formulier op deze pagina in om ons al een beetje informatie over je project te verschaffen. Dan nemen wij snel contact met je op.

Het is belangrijk om de principes van zoekmachine-optimalisatie (SEO) te gebruiken bij het ontwerpen van een website. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in de inhoud van de website, het hebben van een duidelijke structuur en informatiearchitectuur en een snelle laadtijd. Een SEO-specialist zoals Team Made kan hierbij helpen.

Ja, het gebruik van een CMS kan het beheer van de website eenvoudiger maken en het gemakkelijker maken om inhoud bij te werken en toe te voegen. Er zijn verschillende CMS-opties beschikbaar, waaronder WordPress, Drupal en Joomla.

Het is belangrijk om de website te beveiligen met een SSL-certificaat en regelmatig updates en back-ups uit te voeren. Het is ook belangrijk om sterk wachtwoord te gebruiken en ervoor te zorgen dat de website geen kwetsbaarheden bevat die kunnen worden misbruikt door hackers.

Een degelijk onderhoud, het nemen van backups, het updaten van de software… Het zorgt voor een veilige site en hoort bij het beheer van je website. Ons webdesignbureau kan hierbij helpen.

Om het beste webdesign te maken voor een zakelijke website zijn er een aantal belangrijke overwegingen. Zorg voor een professioneel uiterlijk, een snelle laadtijd, gebruik responsief webdesign en zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige inhoud.

Laadtijd is zeer belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van een website. Zorg ervoor dat de website snel laadt door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren en onnodige plugins te verwijderen.

Hulp nodig?

Ja, steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om online te zoeken. Zorg ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten door gebruik te maken van responsief webdesign.

De inhoud van een zakelijke website is van groot belang. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die relevante, kwalitatief hoogwaardige informatie bieden. Zorg ervoor dat de inhoud op de website aansluit bij de behoeften van de doelgroep en dat hij up-to-date is.

Ja, een zakelijke website moet professioneel ogen en vertrouwen uitstralen bij bezoekers. Kies daarom voor een ‘clean‘, eenvoudig ontwerp en gebruik professionele afbeeldingen en typografie. Dit draagt bij aan de uitstraling van de website en kan de geloofwaardigheid verhogen.

Heb je nog vragen of wil je meer leren over webdesign? Bekijk dan onze categorie vol tips en info over webdesign.

#1 SEO-vriendelijk Thema – best score

Installeer een SEO-vriendelijk thema Een SEO-vriendelijk thema is een WordPress thema dat is ontworpen om je te helpen de zoekmachineoptimalisatie…

Lees meer

Caching: het verbeteren van snelheid en efficiëntie

Caching: het verbeteren van snelheid en efficiëntie Als je een website hebt, dan is het optimaliseren van snelheid en efficiëntie…

Lees meer

Meesterschap in optimalisatietechnieken voor prestaties

Meesterschap in optimalisatietechnieken voor prestaties Hoe beheers je technieken voor prestatieoptimalisatie? Het is een vraag die veel bedrijven zich stellen….

Lees meer

Het benutten van de kracht van JavaScript in webontwikkeling

Het benutten van de kracht van JavaScript in webontwikkeling JavaScript is een programmeertaal die al jarenlang wordt gebruikt in webontwikkeling….

Lees meer

CSS-trucs: het stylen van jouw website

CSS-trucs voor het stylen van je website Als je een website hebt, dan wil je natuurlijk dat deze er goed…

Lees meer

Het verkennen van de basisprincipes van Front-End Development

Het verkennen van de basisprincipes van Front-End Development Als je een website bezoekt, zie je de voorkant van de website,…

Lees meer

Website optimalisatie: betere prestaties door snellere laadtijd

Betere prestaties door snellere laadtijd: Een snelle paginalaadtijd is een cruciale factor voor betere websiteprestaties. Het zorgt voor een verbeterde…

Lees meer

Zorgen voor browsercompatibiliteit in webdesign

Zorgen voor browsercompatibiliteit in webdesign Als je een website ontwerpt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze op…

Lees meer

Het kiezen van het juiste framework voor webontwikkeling

Het kiezen van het juiste framework voor webontwikkeling Het kiezen van het juiste framework voor webontwikkeling kan een uitdagende taak…

Lees meer

Het benutten van de kracht van een Content Delivery Network

Het benutten van de kracht van Content Delivery Networks Als je een website hebt, dan wil je natuurlijk dat deze…

Lees meer