Meer klanten nodig?

Lead generatie:
wij brengen de klanten naar jouw bedrijf

Neem contact op en begin vandaag nog met het genereren van meer leads!

Wil je meer leads genereren?

Team Made biedt bedrijven en zelfstandigen de nodige middelen om meer leads te genereren. Via ons aangepaste marketingplatform bieden wij SEO, e-mailmarketing en online advertenties om u te helpen uw doelen te bereiken.

Ons platform is ontworpen om u te helpen uw leads en potentiĆ«le klanten zorgeloos op te volgen en de communicatie te beheren. Geautomatiseerde communicatie via e-mail en sms maakt het voor leads gemakkelijker om een ā€‹ā€‹aankoop te doen. Wij bieden de tools en analyses die nodig zijn om uw doelen te bereiken. Ons platform is gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op jouw wensen, zodat jij je kunt richten op het verkopen van jouw diensten en producten aan leads.

Meld je nu vrijblijvend aan en begin vandaag nog met het genereren van meer leads!

Laat jouw bedrijf groeien met onze professionele en effectieve oplossingen voor leadgeneratie.

 • Bent je op zoek naar een effectieve oplossing om meer leads voor jouw bedrijf te genereren? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Ons uitgebreide marketingplatform is afgestemd op jouw behoeften en helpt je jouw potentiĆ«le klanten te bereiken via SMS, e-mailmarketing en online advertenties. Wees je concurrentie een stap voor door snel in contact te komen met je potentiĆ«le klanten.
 • Het genereren van leads is essentieel voor het runnen van een succesvol bedrijf. Team Made biedt je een professionele oplossing om je te helpen het meeste uit jouw marketinginspanningen te halen. Ons marketingplatform wordt op jouw maat ontworpen om aan je behoeften te voldoen en je et helpen jouw doelgroep te bereiken.
 • Maak van lead generatie een makkelijk karwei. Ons platform wordt jouw go-to bron voor het genereren van meer leads en meer klanten. Ons professionele marketingplatform wordt afgestemd op jouw behoeften en jouw klanten.

  Lees meer over onze aanpak en ons CRM platform, of contacteer ons vandaag om je doelen te bereiken!

Hoe krijg je meer klanten?

We bieden een uitgebreide reeks marketingoplossingen om jou te helpen meer klanten te bereiken en meer leads te genereren.

Onze diensten zijn afgestemd op elk budget en ons team geeft je de beste ondersteuning en advies om je te helpen slagen.

Met onze hulp zal je meer leads genereren en jouw bedrijf sneller laten groeien.

Automatisatie en opvolging

concrete aanpak voor
Meer leads

Ons platform biedt diensten om je te helpen jouw doelgroep te bereiken, de resultaten van jouw campagnes te meten en makkelijk op te volgen.

U kunt meer leads genereren en beter geĆÆnformeerde beslissingen nemen over uw marketingcampagnes. Zo verbetert u de ROI en vergroot u de loyaliteit van uw klanten.

 • Smartphone app
 • Sms marketing
 • E-mail marketing
 • Sales funnels op maat
 • Reputatie management
 • Eindeloze functionaliteiten

Wacht niet af

trek actief meer leads en klanten aan

Binnen onze aanpak en ons platform bieden we een uitgebreide reeks tools
om jouw online campagnes te ontwerpen, meten en optimaliseren.

Volledig crm systeem

Ons platform biedt diensten om je te helpen je doelgroep te bereiken, de resultaten van campagnes te meten en data gestuurde beslissingen te nemen.

E-mail automatisatie

Via automatische e-mails leert de lead jou beter kennen. Wij warmen ze op, zodat jij ze makkelijker tot betalende en tevreden klant omzet.

SMS automatisatie

Communiceren met sms’jes werkt gewoon beter. Het is laagdrempeliger en efficiĆ«nt, 95% van de sms’en worden binnen de 3 minuten gelezen.

Lead segmentatie

Op basis van de data die we verzamelen verdelen we de leads in verschillende segmenten. We splitsen ze op in groepen afhankelijk van hun koopintentie en specifieke gegevens.

Sneller verkopen sluiten

Dankzij ons systeem en onze app voor je smartphone kan je een lead direct contacteren. Jij krijgt de tools om ze binnen de 5-10 minuten op te bellen zodat je tot meer dan 80% verkoopt.

wil je weten hoe het werkt?

Lead generatie kan op verschillende manieren worden aangepakt. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. We helpen je in elk onderdeel van het proces:

1. leads verkrijgen | 2. leads in klanten omzetten | 3. langdurige opvolging.