Bereik meer klanten?

e-mailmarketing brengt je
onder de aandacht

Op zoek naar meer leads en klanten?

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wilt u meer klanten bereiken en meer verkopen? Met e-mail marketing is dat perfect mogelijk. We helpen je een plan op maat te maken dat specifiek is afgestemd op jouw doelstellingen.

We gebruiken geavanceerde tools en technologie in combinatie met onze expertise in digitale marketing om maximaal succes te garanderen. Neem nu contact op met Team Made om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

email marketing optimized

mis geen enkele kans

voorkom verlies aan omzet door efficiënte e-mail campagnes

Met e-mailcampagnes kunnen bedrijven optimaal gebruik maken van hun klantenbestand om te zorgen voor een consistente stroom aan verzadiging.

Met Team Mades platform, speciaal ontworpen om de beste resultaten uit e-mailmarketing te halen, voorkom je het verlies van mogelijke omzet. Met doordachte segmentatie en attributie voorkom je dat je belangrijke informatie misloopt en lessen trekt uit ervaringen.

Door slim gebruik te maken van relevante gegevens kunnen bedrijven hun prestaties verbeteren.

bestaande contacten

beste resultaat met je bestaande lijst

Veel bedrijven hebben een enorme hoeveelheid contactgegevens, maar weinig weten hoe ze deze gegevens aan kunnen wenden om hun resultaten te verbeteren.

Door slim gebruik te maken van e-mailmarketing kunnen bedrijven hun bestaande contactenlijst benutten om winst te genereren en meer risico’s te vermijden.

Door middel van segmentatie, attributie en actieve targetgroep-selectie kan je ervoor zorgen dat elke campagne gericht is op de behoefte van jouw doelgroep. Zo haal je het beste resultaat uit je bestaande contactenlijst!

email marketing 1 optimized

de kracht van e-mail marketing

Marketing strategie met Hoge ROI.

E-mail marketing is een effectieve ONLINE MARKETINGSTRATEGIE en helpt om indrukwekkende resultaten te behalen

“Ontgrendel de kracht van e-mailmarketing: Vergroot het bereik van jouw bedrijf met
actieve doordachte e-mail strategieën”

Groei

“Laat uw bedrijf groeien met e-mailmarketing: Maak gebruik van de kracht van e-mail om meer klanten te bereiken en ze te binden”

impact

“Maximaliseer de impact van jouw merk met innovatieve e-mailstrategieën: Maak gebruik van onze bewezen e-maildiensten om je bereik en je impact te vergroten”

digitale zichtbaarheid

“Online gezien worden is belangrijk. De mailbox van potentiële klanten is een belangrijke plek om je online zichtbaarheid te verbeteren.”

hulp nodig bij het opzetten
van een e-mailcampagne?

Laat ons je helpen om je e-mailmarketing op te zetten en te beheren.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.