Customer Relationship Management

Efficiënt Klantenbeheer Een CRM op jouw maat

Een professionele opvolging van al je leads en klanten voor meer verkoop! Zet je bedrijf online op de kaart met automatische marketing & communicatie.

Ons platform is gebouwd om de opvolging van een bedrijf, e-mails, sms-berichten, verkooptrechters, planning en nog veel meer te beheren. Het is een volwaardig CRM (klantrelatiebeheersysteem) op maat van kleine bedrijven. Wij bouwen het systeem op maat om aan uw verwachtingen en pijnpunten te voldoen.

Gebouwd voor kleine bedrijven en ondernemers die op een moderne manier willen groeien.

Groeisysteem

Laat je bedrijf online groeien op automatische piloot

Team Made biedt je een all-in-one marketing tool dat helpt om meer leads om te zetten in daadwerkelijke klanten. We helpen je op weg en stellen alles in met automatische acties.

Voordelen

Uw marketingoplossing voor meer leads en meer groei

Wij creëren formulieren, funnels en webpagina’s om leads aan te trekken. We hebben een geautomatiseerd systeem voor uw bedrijf opgezet met sms, e-mail, telefoontjes, voicemails en Facebook-berichten om leads aan te trekken en bestaande contacten te onderhouden. We hebben de pipeline zo ingericht dat je eenvoudig kunt communiceren met leads en klanten via sms, telefoon en Facebook Messenger (alles op één plek)!

promoting a website vs mobile app differences in the marketing strategy

Verhoog je
omzet en verkoop

Beheer klantgegevens en krijg inzicht in behoeften en voorkeuren voor gerichte marketing en sterke klantrelaties. Dit kan leiden tot meer verkoop en hogere omzet.

Mobile Application

Alle berichten
op 1 plek

Bewaar alle communicatie met klanten op één plek om belangrijke berichten of e-mails nooit meer te missen en snel te kunnen reageren op vragen en verzoeken.

1675794794 GettyImages 1370451643

Alle tools & hulpmiddelen
in 1 app

Gebruik meer dan 10 geïntegreerde hulpmiddelen, zoals leadbeheer en marketingautomatisering, om alle aspecten van je bedrijf efficiënt te beheren en tijd en geld te besparen.

Formulieren en landingspagina’s

Trek systematisch nieuwe leads aan.

We bouwen een complete sales funnel en pipeline waarmee we leads en website bezoekers omzetten in echt potentiële klanten. Alle data, contactgegevens en communicatie wordt opgeslagen in jouw CRM systeem op maat.

unnamed 7 1

Automatiseer waar mogelijk

Converteer leads met robuuste automatiseringen

Bouw aangepaste nurture campagnes die sms-berichten, e-mails, voicemails en zelfs Facebook-berichten verzenden om leads automatisch om te zetten in klanten.

Workflows

Praat met leads en klanten op één plek

We bouwen de workflows die uw bedrijf nodig heeft volledig op maat en automatiseren (bijna) alles. Houd gesprekken bij, of ze nu plaatsvinden via sms, e-mail, telefoontjes of messenger. SMS in tweerichtingen via één systeem!

Review systeem

Bouw en beheer jouw online reputatie

Verstuur feedback verzoeken via sms en e-mail met één druk op de knop. Bewaak en beantwoord nieuwe reviews en beoordelingen rechtstreeks vanuit het dashboard.
Ontvang meer 5 sterren reviews op een automatische manier.
Makkelijk en zonder zorgen.

All in one dashboard

Compleet dashboard voor geavanceerde analyse

De mogelijkheid om de ROI en leads in een pijplijn te volgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met ons aangepaste CRM en dashboard kunt u statistieken bijhouden zoals afspraakpercentages, campagne-effectiviteit en zelfs responspercentages!

Alles in 1

Alle tools die je nodig hebt

Online reviews

Automatiseer je online reviews in enkele klikken en reageer op reviews op 1 plek

Alle berichten op 1 plek

Beheer alles in één enkele inbox: sms, Messenger, webchat, Google en meer.

Webchat

Zet meer websitebezoekers om in klanten, sta hen te woord 24/7 ook als je er niet bent.

SMS MArketing

De beste marketing strategie ooit, nu ook aan jouw vingertippen. 95% van de ontvangers lezen jouw bericht binnen de 5 minuten.

Automatische E-mails

Het bedenken en organiseren van acties kost tijd? We plannen je e-mail campagnes samen met jou en zetten alles op.

Social MEdia Poster

Marketing kan niet zonder sociale media… hoe, wat en vooral wanneer? Je staat er nooit meer alleen voor.

crm alle tools in één enkele toolbox

Wil je meer weten?

Wij ook… we leren jou en je zaak graag beter kennen om te zien of er een match is.
Ben je enthousiast en wil je ons graag alles vertellen over jouw bedrijf, vul dan onze vragenlijst voor CRM in.
Via onderstaande knop, kan je in 2 minuten aan ons vragen om je snel te contacteren.

We lossen het op

Marketing tools die helpen bij
het runnen van je bedrijf.

Ondersteuning, de juiste technologie en inzichten over elke fase van je verkoopproces, haal meer uit je marketing inspanningen en boek meer successen.

Zet bezoekers om in klanten

Of een bezoeker van een website een nieuwe klant wordt of slechts een bounce, wordt bepaald binnen enkele seconden. Daarom helpen we je bij het bouwen van een website die de aandacht van bezoekers trekt en hen ertoe aanzet om contact met je op te nemen!

Trek meer ‘goede’ leads aan

We stellen advertenties voor je bedrijf op overal waar je klanten online naar jou zoeken. Vervolgens overleggen we voortdurend met je om de strategie, lead flow en het budget te bespreken om je resultaten te geven die je kunt zien.

Beheer alle leads op één enkele plek

Identificeer gekwalificeerde leads en breng ze dichter bij het worden van klanten, terwijl je verspilde middelen aan bots en spam vermijdt.

Scoor beter in zoekresultaten

We gebruiken de ongeëvenaarde inzichten van kunstmatige intelligentie om je te helpen rangschikken en organische leads te krijgen die in klanten veranderen. Vervolgens geven we je volledige zichtbaarheid en controle, zodat je weet wat elke dollar doet.

Grijp de aandacht met Betere Content

Ons team helpt je bij het ontwikkelen en beheren van je contentkalender, waarbij we goed geschreven, overtuigende en zelfs hoog scorende content maken. Vervolgens plaatsen we deze op al je platforms om je doelen te bereiken!

teammade favicon

Contacteer ons en Probeer het systeem zelf uit.

crm mobile app