SEO » Team Made Webdesign+

SEO brengt je aan de top van de Google ranking

Beter scoren in Google met zoekmachine optimalisatie

Voor wie is SEO?

SEO klinkt misschien als iets vreemd voor jou? Toch zou het ook voor jou van belang kunnen zijn. SEO is iets voor jou als:

Domineer de Google ranking en laat je concurrenten achter

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het geheel aan acties die je onderneemt om gericht organisch (niet betalend) verkeer naar een jouw website te halen (lees ook deze uitgebreide SEO-gids). De belangrijkste zaken die verband houden met SEO zijn kwalitatieve inhoud, het optimaliseren van die inhoud rond specifieke zoekwoorden en het bouwen van backlinks (links van andere websites naar die van jou).

We willen met andere woorden dat jouw site “in een goed blaadje komt te staan bij Google”. Dat goed blaadje is natuurlijk bladzijde 1 van de zoekresultaten.

Google heeft een aantal verwachtingen van websites. Op basis van die verwachtingen bepalen ze de volgorde van de zoekresultaten. Vind je jezelf niet op de eerste pagina bij een zoekterm die voor jouw bedrijf relevant is? Dan los je die verwachtingen niet in. Doe je dat wel, dan kan je scoren bij Google en je concurrenten achter je laten..

Hoe je dat als ondernemer precies doet, daar proberen wij je bij te helpen door je te informeren en te assisteren. 

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen. 

Door je website te optimaliseren zet je Google aan de slag. Je zorgt ervoor dat Google massa’s potentiële klanten jouw richting uitstuurt. Google vergroot je omzet.    

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

Er bestaan verschillende tools die je makkelijk zelf kunt hanteren om je pagina’s en berichten zelf snel te optimaliseren. Ook experts gebruiken hulpmiddelen.

SEO voor je bezoekers

Google gaat voor de beste gebruikerservaring. Als de gebruikers tevreden zijn, dan is Google dat ook en wordt je site beloont met een betere ranking. 

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Betere positie in Google

Als je een degelijk website met een goede structuur hebt, is aan SEO doen niet altijd een grote opgave. Je hoeft absoluut geen uren extra werk in je website te steken. Als je je site dezelfde aandacht heeft, maar let op enkele details zal je snel de vruchten van je aandacht kunnen plukken.  

Om de top van Google te bereiken is zoekmachineoptimalisatie (SEO) bijna altijd noodzakelijk. In België en Nederland wordt al heel wat aan SEO gedaan. Toch zijn er nog veel sectoren waar je weinig of geen moeite moet doen om je concurrentie te verslaan. 

Het feit dat je dit leest zal je al vooruit helpen. Ongetwijfeld pik je hier en daar iets op waar je zelf mee aan de slag kunt. Hiernaast zie je in een overzicht enkele van de belangrijkste onderdelen van SEO. Bekijk ook de meest gestelde SEO vragen.

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

Wat klanten zeggen

Het succes van onze klanten is ook  ons succes. 

Koen VH
Koen VHAngÄr
Lees verder
"Bij Team Made weet men waarover ze praten. Goede afspraken en top uitvoering. Een aanrader!!"
Tom VDK
Tom VDKÀ BLOC
Lees verder
"Team Made bouwde mijn site met webshop. Zowel mijn leveranciers als mijn klanten zijn er verzot op. Meer dan eens krijg ik positieve feedback op de site. Leuk en vooral ook goed voor de business"
Griet D
Griet DApurelle
Lees verder
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Lees verder
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Lees verder
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next

Waarom voor ons kiezen?

Neem vrijblijvend contact met ons. We horen graag meer over jouw project & doelen. 

Een mooie nieuwe website zonder bezoekers is als een café in tijdens van Corona. Zonder het volk heb je er niet veel aan. Wij bouwen websites die klaar zijn om te scoren in Google.

Aan iedere website gaat een gesprek vooraf waarin we uitgebreid inzoomen op jouw voorkeuren en smaken en de identiteit van je zaak. Hierdoor ontstaat een unieke website waarmee je kunt uitpakken.

Als klant kan je ons altijd contacteren met al je vragen of opmerkingen. Ervaar je in je online verhaal ergens een een probleem? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Een website en zeker een advertentiecampagne moet resultaten halen. Is dat niet het geval? Dan sturen we bij tot we de beoogde doelstellingen bereiken.

We kunnen geen specialist zijn in alles. Dat beweren we dus zeker niet. Wel beschikken we over een netwerk van experts waarop we kunnen beroep doen. Vraagt jouw project bijvoorbeeld specifieke grafische ontwerpen of professionele foto’s? Dan zetten we ons netwerk in om je de beste resultaten te bezorgen.

Team Made denkt mee over jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee om die zo efficiënt mogelijk te behalen.  Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaak een meerwaarde gebleken.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Beter scoren in Google?
-SEO-

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in, wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.