Sterke webshop nodig?

Krachtige & functionele webshops
voor meer online omzet

Deel de passie voor je producten met iedereen

Een webshop is een zegen. Online winkelen is niet alleen een trend. Ook Post-Corona is het een blijver. Mensen hebben het gemak van online webshops ontdekt en zullen het niet meer loslaten.

Het is de uitgelezen kans om de passie voor je producten dag en nacht met iedereen online te delen. Wij ontwerpen en bouwen jouw webshop zodat jouw passie duidelijk en voelbaar wordt overgedragen aan je bezoekers.

Team Made bouwt webshops

Online winkelen is geen trend

Online shoppen is niet meer weg te denken. Het krijgt steeds meer de voorkeur

 • Makkelijk voor de koper
 • Makkelijk voor de verkoper
 • 24/7 verkopen
 • Snel en efficiënt
 • Geen eindeloze stock
 • Makkelijk te beheren
Webshop-bouwen-voor-elke-sector

webshop ontwikkeling

Een webshop moet vertrouwd en tegelijk persoonlijk overkomen. Eenvoudig en overduidelijk… iedereen weet hoe een webshop werkt, dus het heeft geen zin het online koopproces ingewikkeld te maken.

De functionaliteit staat dan wel voorop, maar tegelijk ontwikkelen we de webshop zo dat het uiterlijk perfect aansluit bij je eigen stijl en imago. De webshop wordt zo het verlengde van je fysieke winkel.

We bouwen jouw webshop

wordpress, Het platform voor moderne webshops

Vandaag is WordPress het meest gebruikte website platform. Ook voor webshops kiezen steeds meer bedrijven voor WordPress en Woo commerce (software voor webshops). Logisch, gezien de flexibiliteit en groeimogelijkheden. De grote voordelen van WordPress voor webshops, zijn er ook voor jou:

 • Snelle webshop
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Geen maandelijkse kosten
 • Eindeloze integraties & software
 • Maatwerk voor unieke webshops
Webshops met woo commerce

ons proces

We houden van structuur en dat vertaalt zich in een efficiënte workflow.
Ons proces wordt grondig besproken tijden de eerste intakemeeting.

Kennismaking & Intake

Tijdens een kennismakingsgesprek en intake gesprek gaan we dieper in op je noden, verwachtingen, producten en doelgroep.

Samen bepalen we de doelen van je webshop. We stellen je een hoop vragen zodat we direct op dezelfde golflengte zitten.
Op basis van de verzamelde informatie leggen we de planning en aanpak vast.

team made beursstand

Webshop design

Op basis van stap 1 bepalen we de structuur van je webshop. Afhankelijk van de nood en het budget vertrekken we van een blanco blad of gaan we aan de slag met een reeds bestaande template.

Vervolgens beginnen we aan het echte werk: het design. We maken verschillende ontwerpen van zowel de homepagina, de shoppagina en de productpagina’s. We doen dit in verschillende stijlen. Jij geeft feedback en bepaalt mee de stijl. Ben je tevreden over de looks? Dan ontwerpen we alle andere pagina’s in dezelfde stijl.

ontwerp zonder titel 74 optimized

webshop development

Als onze grafische ontwerper het design volledig naar jouw wensen heeft ontworpen, is het tijd voor de ontwikkeling en het inbrengen van je producten. De mockups worden omgezet in een gebruiks- en mobielvriendelijke webshop. Alle nodige functies en bijkomende integraties worden geïnstalleerd.

Alle pagina’s, koppelingen, webshopfuncties en betaalmogelijkheden worden grondig getest op verschillende apparaten en browsers.

Ontwikkelen en programmeren website

Laatste aanpassingen en lancering

Als de webshop is ontwikkeld, krijg jij toegang. Je bekijkt alles grondig en geeft ons je finale feedback. Wij zorgen dat alle producten worden ingebracht en leggen je tijdens een workshop haarfijn uit hoe je dit zelf kunt doen. Zo ben je helemaal klaar om zelf je webshop te beheren.

Na de definitieve goedkeuring en onze laatste controles wordt de webshop officieel gelanceerd. Ook hierna kan je nog steeds op ons rekenen om je te helpen en om aanpassingen te doen.

Website landering

Klaar voor de toekomst?

Een webshop is vandaag een must om 24/7
je producten aan de man te brengen

Professioneel design

Onze grafische ontwerpers luisteren niet alleen naar jouw wensen, ze houden ook de trends in de gaten. Op die manier ontstaat een professioneel hedendaags ontwerp.

veilig en betrouwbaar

Vandaag is veiligheid belangrijk. Mensen kopen enkel online als ze ervan overtuigd zijn dat de site 100% veilig is. Elke webshop krijgt een veiligheidspakket mee om veilig betalingen te ontvangen.

eindeloos aanpasbaar

Hoewel we bij webshops vaak aanraden om een vertrouwde layout te hanteren, kan hij toch 100% worden aangepast aan je eigen smaak en voorkeuren. Zo krijgen je klanten een unieke winkelervaring.

Makkelijk te beheren

Je webshop wil je makkelijk zelf kunnen beheren. Van het toevoegen van nieuwe producten tot het aanpassen van verzendmethodes. We geven je uitleg zodat je makkelijk zelf aan de slag kunt.

snel en geliefd door google

Niemand wil een trage webshop. We zorgen ervoor dat de producten in je webshop snel laden. Snel, veilig, betrouwbaar en mobielvriendelijk… dat zorgt ervoor dat ook Google je site waardeert.

Reviews

Trotse partners

Lees enkele beoordelingen van tevreden klanten die we hebben geholpen met het bouwen van professionele websites.

ontdek

onze webshop projecten

We bouwden webshops voor allerhande bedrijven. Bekijk ze in ons portfolio
Staat jouw webshop er binnenkort ook bij?
Neem contact op om jouw project vrijblijvend te bespreken.

FAQ webshops

Veel gestelde vragen

Neem contact op om jouw project te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen.

Website teksten

We bouwen elke webshop in samenspraak met de klant. We geven hierbij advies en raad, maar staan open voor alle verwachtingen die jij hebt.

Al onze webshops:
 • Zijn mooi en functioneel.
 • Weerspiegelen het imago van je zaak.
 • Zijn mobielvriendelijk.
 • Beschikken over meerdere veilige betaalmethodes.
 • Hebben unieke etalages en product pagina’s.
 • Zijn makkelijk in gebruik en beheer.

Team Made denkt en gaat mee in jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee hoe we die zo efficiënt mogelijk kunnen behalen. Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaker een meerwaarde gebleken.

Los van de het feit dat online shoppen niet meer weg te denken is, zal ook je fysieke winkel er beter van worden. 65% van de consumenten checkt een winkel of zaak online voor ze er fysiek binnenstappen. Dus ook je fysieke winkelbezoekers zullen toenemen dankzij een vlotte en mooie webshop.

In een mobielvriendelijke webshop bestellen je klanten online vanop de trein, hun luie zetel of zelfs het toilet. Jouw zaak is er wanneer zij het willen, ook na je openingsuren.

Een goede user experience, een naadloos bestelproces, keuze uit de betaalmogelijkheden, … alles draagt bij tot een optimale winkelervaring. Online en fysiek vullen elkaar perfect aan.

Een online webshop moet wel functioneel zijn, maar dat kan perfect met je eigen persoonlijke touch. We respecteren je eigen vertrouwde imago zodat het uitzicht van je webshop aansluit bij jouw fysieke winkel
en het imago van je zaak. We kunnen voor jou elk onderdeel van de shopervaring personaliseren.

Vragen hebben is normaal. Soms wil je meer uitleg of ben je op zoek naar advies of hulp? We helpen je daar graag mee verder. Neem contact met ons op en we geven vrijblijvend advies op al je vragen over het runnen van een online shop. Heb je al een webshop, of moet je nog beginnen? We leren jou en je zaak graag beter kennen.

Optimaliseren voor zoekmachines is een must, ook voor een webshop. Een mooie webshop met fijne producten zonder bijkomende aandacht voor SEO (zoekmachine optimalisatie) heeft weinig kans tot succes. Om bezoekers aan te trekken moet iedereen moeite doen. Adverteren kan een optie zijn, maar ook het vergroten van je zichtbaarheid in Google is een aanrader. Zo krijgt je webshop een stabiele stroom aan bezoekers.

SEO of search engine optimization is erop gericht bovenaan te komen in zoekpagina’s van Google. Scoren in Google is niet altijd evident. Afhankelijk van je sector kan de competitie hoog zijn. Je webshop moet concurreren met tal van andere online sites die mogelijks dezelfde of soortgelijke producten aanbieden. Hoe raak je in de rankings voorbij Bol, Amazon, Mediamarkt of CoolBlue? Met de juiste aanpak kan je Google toch inzetten om je klanten de weg te wijzen.

Vragen over zoekmachineoptimalisatie? Samen zorgen we dat je webshop aan een aantal voorwaarden voldoet waardoor je kansen groter worden. Wij vinden het super uitdagend om mensen richting de eerste pagina te begeleiden.. Dus “give us a call” als je hulp wilt of vragen hebt.

De kostprijs is belangrijk voor elke ondernemer. Het is echter niet zo evident om daar een eenduidig antwoord op te geven. De prijs hangt af van verschillende factoren. De meest bepalende factoren zijn jouw wensen, doelen en verwachtingen.

Enkele voorbeelden: Gaan het om een volledige webshop op maat of een basis webshop? Is de webshop een uitbreiding bij een bestaande website, of moet de website ook uitgebouwd worden? Doen we uitgebreide zoekmachine optimalisatie met zoektermen onderzoek en concurrentie analyse? Is er nood om tientallen teksten voorzien? Beschik je zelf over foto’s en product omschrijvingen? Importeren we al jouw producten of doe je dit zelf? Gaat het om enkele of enkele honderden producten? Heb je naast de basis functies van een webshop nog andere functionaliteiten in gedachten? Voorzien we in een specifieke marketing strategie?

Kortom een gesprek is de enige manier om een degelijk antwoord op deze vraag te geven. Geen nood, dit gesprek doen we volledig vrijblijvend. Kies je niet voor een samenwerking met Team Made dan zal je uit het gesprek zeker tips en advies kunnen meenemen waardoor het geen tijdverlies is.

Deze vraag stellen is een goede zaak. We gaan ervanuit dat je dan weet hoeveel bezoekers je hebt en je dit baseert op specifieke data. Data is het begin van alles. Je bezoekers aantallen, hun gedrag, het aantal verkopen, je omzet, … het is belangrijk om daar zicht op te hebben.

Zegt je data dat je weinig bezoekers hebt, dan kunnen we onderzoeken wat de beste manier is om dit te verbeteren. Adverteren, sociale media, e-mailmarketing of SEO. Het zijn een aantal oplossingen voor het probleem. Afhankelijk van je middelen en doelen kunnen we samen bekijken welke aanpak de beste is voor jouw webshop.

In principe kunnen alle mogelijkheden. Belangrijk is dat je klanten kunnen betalen op de manier dat zij verkiezen. Vraag dus niet om met Bitcoin te betalen als je doelgroep daar geen ervaring mee heeft. Traditionele betaalopties zijn ook bij een moderne webshop nog steeds mogelijk. Zo kan je je klanten laten betalen met overschrijving, ter plaatse bij afhalen of bij hen thuis bij de levering.

De meest voorkomende betaalmogelijkheden: Bancontact, Mastercard, Visa, American Express, iDEAL, KBC (betaalknop), Belfius betaalknop, ING Home’Pay, Klarna – Achteraf betalen, Klarna – Gespreid betalen, PayPal,
SEPA-overschrijving, SEPA-domiciliëring, SOFORT Banking, EPS, Giropay, Postepay, Cadeaukaarten, paysafecard,
Przelewy24, …

Het beste is om meerdere opties aan te bieden zodat de klant zelf kan kiezen. Gebruiksgemak centraal.