Gerichte inhoud

Bereik met content marketing
meer mensen, daar waar ze zijn

Ons team zorgt voor jouw contentmarketing en sociale media berichten om zo jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. We selecteren de beste inhoud zodat je relevant blijft, je publiek betrekt en meer verkeer te genereert.

Content Markerting King

Content is king… hebben we allemaal al gehoord, toch? Logisch want inhoud is een van de meest krachtige tools voor jouw marketing. Bij content marketing draait het om gevonden worden.

De content kan omgezet worden van simpele tekst op een pagina naar een waardevolle magneet waarmee jouw bedrijf of website bezoekers en potentiële klanten aantrekt.

De juist content kan je bedrijf promoten, jouw publiek engageren en jouw diensten verkopen. Als je het goed aanpakt, kan inhoud jouw verhaal vertellen, problemen oplossen en jouw lezers entertainen en informeren.

Content marketing is dé manier om jouw bedrijf te laten groeien en jouw doelpubliek te bereiken.

TEAM MADE jouw content team

hulp nodig bij je content creatie?

De inhoud van je website, social media, mails, nieuwsbrieven, … is van groot belang.
De juiste content helpt mensen in te zien hoe jouw bedrijf hen echt kan helpen.

content dat presteert

VerTel jou verhaal en engageer jouw doelgroep
met content marketing.

Content marketing voor bedrijven

De juiste content helpt mensen inzien dat jouw bedrijf voor hen de beste oplossing is.

Team Made kan je bij staan om je content marketing naar het volgende niveau te brengen. Via een strategische aanpak helpt ons team je niet alleen met krachtige inhoud, maar ook met content die effectief wordt gepromoot naar je publiek.

Het begint met het schrijven van inhoud die is ontworpen om interesse te wekken, verkeer te genereren en goed te scoren. Het wordt vervolgens gecombineerd met een krachtige promotiestrategie of zoekmachine optimalisatie om jouw publiek te bereiken, daar waar ze zijn: online.

Onze inhoud wordt ondersteund door sociale strategieën en vermijdt het al te bekende probleem van berichten die geschreven zijn maar niet worden gezien.

We kunnen uw exacte doelgroep viseren en hen bereiken met berichten die zijn ontworpen om hun interesse te wekken. Dat zelfde publiek wordt dan naar jouw website geleid, waar ze inzien waarom ze jouw diensten of producten nodig hebben.

Aantrekkelijke inhoud, gecombineerd met boeiende sociale berichten, verhoogt de algehele merkbekendheid, genereert interesse in jouw bedrijf en zorgt voor meer verkeer. Het ondersteunt zelfs jouw andere inspanningen door de ranking en algehele conversie op jouw site te verbeteren.

Het is de meest veelzijdige manier om rechtstreeks met jouw publiek te spreken en jouw merk op te bouwen.

Betere content = Betere leads

Wil je jouw marketing naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een content marketing strategie die specifiek is ontworpen om jouw verhaal te vertellen, jouw publiek te betrekken en jouw merk online op te bouwen. Ons team weet precies hoe ze jouw doelen kunnen bereiken en samen werken we aan het succes van jouw bedrijf.

content oplossingen

GOEDE MARKETING BEGINT MET UITSTEKENDE INHOUD.

Breng jouw boodschap over en betrek je publiek als nooit tevoren… en kijk toe hoe de klanten binnenstromen.

Je eigen content marketing strategie

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier overkomt en je doelgroep betrokken raakt bij jouw merk. Samen kunnen we een effectieve strategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien.

Creatieve content
Die indruk maakt ↗

Alle teksten worden gecombineerd met creatieve assets en afbeeldingen die zijn ontworpen om de aandacht van jouw publiek te trekken. Zowel voor sociale media als je website, wij zorgen voor de nodige ingrediënten.

Doorlopende content voor
je website en socials ↗

We beheren en vullen jouw contentkalender en we houden jouw sociale pagina’s actief! Ontvang content die goed scoort in zoekmachines, jouw publiek betrekt en zorgt voor meer interactie en conversies.

Content op aanvraag? Makkelijk en vlot

Heb je iets specifieks nodig? Wij bieden contentondersteuning op aanvraag, zodat je de content krijgt die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Vraag en bespreek je noden, we staan je ook graag bij met content analyse.

FAQ webcontent

Veel gestelde vragen

Neem contact op om jouw project te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen.

shutterstock 1 3 scaled 1

Content marketing heeft verschillende doelen, maar de belangrijkste zijn het verhogen van betrokkenheid op jouw social media kanalen en het genereren van meer verkeer naar jouw website. Ons team kan de prestaties voortdurend meten ten opzichte van de doelen van jouw bedrijf. We rapporteren, zodat je het kunt volgen.

Dit hangt af van onze strategie voor jouw specifieke bedrijf.

Vaak kiezen we voor een strategie waarbij uitgebreide content op de website wordt gecreëerd. Deze wordt dan opgedeeld in verschillende posts voor sociale media, dit helpt bedrijven om regelmatig waardevolle en relevante content te delen op hun sociale media kanalen. Het zorgt ervoor dat bedrijven niet steeds op zoek moeten naar nieuwe content om te delen op sociale media en dat ze hun bestaande content opnieuw kunnen gebruiken en promoten.
Door de inhoud op te delen in kleinere, hapklare brokken die geschikt zijn voor verschillende sociale media platformen, kunnen bedrijven hun bereik vergroten en tegelijkertijd hun autoriteit en expertise op hun vakgebied laten zien.
Het is belangrijk om de inhoud op een strategische manier te plannen en te verdelen over verschillende kanalen om ervoor te zorgen dat de inhoud relevant en interessant blijft voor het publiek en dat het de gewenste resultaten oplevert.

Algemeen kan je dus verwachten dat jouw content wordt geboost door SEO en wordt gepromoot op de meest populaire social media platforms, zoals Facebook en Instagram.

Content marketing doet wat een site zonder de nodige content niet kan. Hij zorgt ervoor dat je jouw publiek bereikt nog voordat ze jou nodig hebben. De content zal helpen bij het opbouwen van bewustzijn en interesse, wat de bezoekers naar jou leidt wanneer ze jouw hulp echt nodig hebben. Met content kun je potentiële klanten door de conversietrechter leiden en alle aspecten van jouw marketingcampagne verbeteren.

We maken nieuwe content op basis van jouw behoeften en de doelen van jouw bedrijf. Is het jouw doel om beter te scoren in Google? In principe neemt Google je pas serieus als je meerdere pagina’s met volwaardige en waardevolle content hebt. Een website van 1 pagina zal het moeilijk hebben om op te vallen. Samen ontwikkelen we een contentkalender die past bij jouw doelen, verwachtingen, budget en planning.

We bieden een verscheidenheid aan contenttypen, zoals blogposts, social media-inhoud, infographics, video’s en nog veel meer. We zorgen ervoor dat de content past bij jouw merk en jouw publiek aanspreekt. Alles wordt besproken volgens jouw verwachtingen en doelstellingen.