Plan je sociale media

Je sociale media hoeft geen obstakel te zijn

Breng al je social media-kanalen samen op één gebruiksvriendelijk platform, waar je advertenties kunt plaatsen, content kunt uploaden, kunt reageren op reacties en leads kunt genereren. Het beste van alles is dat wij als experts ervoor zorgen dat je het meeste uit je social media management haalt.

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Dagelijks posten?

Heb jij tijd om regelmatig te posten?

Als ondernemer weet je dat sociale media tegenwoordig een essentieel onderdeel zijn van je marketingstrategie. Maar tussen het runnen van je bedrijf en het vinden van nieuwe klanten door middel van traditionele marketingmethoden, blijft er vaak weinig tijd over om je social media-accounts up-to-date te houden. Hierdoor loop je het risico om potentiële klanten mis te lopen.

Mis jij de boot?

Laat geen kansen liggen op sociale media

Bespaar tijd en laat je sociale media beheren door Team Made. Bereik meer potentiële klanten, verhoog je zichtbaarheid en verbeter je online reputatie. Laat ons het werk voor je doen en focus op het laten groeien van je bedrijf.

promoting a website vs mobile app differences in the marketing strategy

Consistente en kwalitatieve content

Verhoog de betrokkenheid op al je social media-kanalen door consequent kwalitatieve content te plaatsen die gericht is op je ideale klanten.
En het beste van alles: je kunt je berichten vooraf inplannen, zodat je meer tijd hebt om te doen waar je goed in bent.

Mobile Application

Blijf op de hoogte van alle kanalen

Met duidelijke rapportages en realtime meldingen weet je altijd wat er speelt en op welk platform men je volgt. Zo kun je bijhouden wat werkt en wat er gezegd wordt.
Meer nog: je beheert alle platformen op 1 enkel plek en kunt ons inzetten voor het schrijven en plaatsen.

1675794794 GettyImages 1370451643

Beheer alles
op één plek

Ons gebruiksvriendelijke platform brengt al je social media-kanalen samen op één plek, waar je kunt monitoren wat er gebeurt, nieuwe content kunt plaatsen, kunt reageren en leads kunt beheren. Geen gedoe meer met het wisselen tussen en inloggen op verschillende platformen.

Lets get social

Social media management om
je doelgroep te vergroten

Vereenvoudig uw social media-beheer en verhoog uw merkbekendheid

Social media is essentieel om jouw merk bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Maar het beheren van meerdere social media-accounts kan overweldigend zijn. Met onze technologie haal je meer uit je social media-inspanningen.

Verhoog uw merkbekendheid en interactie met uw klanten

Deel je blogcontent en marketingmateriaal op kanalen zoals Facebook en Instagram om meer leads te genereren en contact te maken met jouw klanten. Gebruik social media-presence om je klanten in het zonnetje te zetten, kortingen te promoten en je medewerkers te presenteren. Breng gesprekken op gang waarmee je jouw publiek echt betrokken houdt.

Beheer al uw social media-kanalen op één plek

Met onze gebruiksvriendelijke technologie beheer je gemakkelijk al je social media-kanalen op één plek. Plan berichten in, reageer op reacties, bewerk je content vanuit één platform en bespaar waardevolle tijd.

sociale media - social media

Bespaar tijd en verbeter uw klantenervaring

Betere content en social media-marketing leiden tot betere klanten. Laat ons je de tools geven die jij nodig heeft om jouw social media-behoeften te beheren, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

Klik op de knop en vraag vrijblijvend meer informatie.
Of leer meer over sociale media marketing op onze sub-site.

FAQ Mobiele App

Veel gestelde vragen

Neem contact op om jouw project te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen.

 sociale media

Social media management is het proces van het beheren en creëren van content voor verschillende social media-kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Het omvat het plannen en publiceren van berichten, het monitoren van reacties en interacties, het beheren van advertenties en het analyseren van de prestaties van de accounts.

Social media is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Het stelt je in staat om een ​​breed publiek te bereiken en in contact te komen met je doelgroep. Het beheren van meerdere social media-kanalen kan echter tijdrovend en overweldigend zijn, en daarom heb je social media management nodig om je te helpen bij het beheren van je accounts en het maximaliseren van je inspanningen.

Hoewel het mogelijk is om op elk social media-kanaal te posten, is het belangrijk om te begrijpen dat elk kanaal een ander publiek en een ander type content heeft. Daarom is het belangrijk om je content strategisch te plannen en te optimaliseren voor elk kanaal waarop je actief bent.

Ja, Team Made kan je helpen bij het beheren van je Facebook Ads en andere betaalde social media-campagnes. Onze technologie maakt het gemakkelijk om je advertenties te plannen en te beheren, en we bieden ook analysehulpmiddelen om de prestaties van je advertenties te meten en te optimaliseren.

Social media management biedt verschillende voordelen, waaronder het vergroten van de zichtbaarheid en betrokkenheid van je merk, het verbeteren van de klanttevredenheid, het genereren van meer leads en conversies, en het opbouwen van een sterke online reputatie.

Om te beginnen met social media management, moet je je doelen en doelstellingen bepalen, een contentstrategie ontwikkelen, de juiste kanalen kiezen en consistentie en kwaliteit in je berichten handhaven. Team Made kan je helpen bij elk van deze stappen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je social media-inspanningen haalt.

Met Team Made kun je gemakkelijk al je social media-kanalen beheren vanuit één platform. Onze technologie maakt het mogelijk om berichten in te plannen, te reageren op reacties en de prestaties van je accounts te analyseren. We bieden ook tools voor het beheren van advertenties, het genereren van reviews, het optimaliseren van je online reputatie en het ontwikkelen van een effectieve CRM-strategie.

Er is geen magische formule voor hoe vaak je moet posten op sociale media, omdat dit afhankelijk is van je doelgroep, het type content dat je maakt en het platform dat je gebruikt. Over het algemeen raden experts aan om minimaal 1 keer per dag te posten op Instagram en Facebook, en tot 15 keer per dag op Twitter. Het is echter belangrijk om niet te veel te posten, omdat je volgers dan overweldigd kunnen raken en afhaken.

Als je te weinig post op sociale media, loop je het risico dat je volgers hun interesse verliezen en stoppen met het volgen van je account. Aan de andere kant kan te veel posten leiden tot het overweldigen van je volgers en ervoor zorgen dat ze afhaken. Het is belangrijk om een ​​gezond evenwicht te vinden en consistent te zijn in je posting frequentie.