Gratis strategie bespreking

Op zoek naar een duurzame instroom van nieuwe klanten?

Boek nu uw gratis strategiesessie met Team Made! Als ondernemer, zelfstandige of bedrijfseigenaar weet je hoe belangrijk het is om kwalitatieve leads te hebben en te blijven groeien. Maar het kost je veel tijd en energie om aan marketing op social media te doen en de resultaten blijven vaak uit… Wij kunnen je helpen!

Maak snel een afspraak voor een gratis strategiesessie, vul simpelweg het formulier in. Het duurt slechts enkele seconden en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.

⇨ Vul in en ontvang een gratis website audit. Hiermee kan je direct zelf aan de slag om beter te scoren in Google.

reviews

Trotse partners

Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen en hun projecten tot een succes te maken. Daarom nemen we elke recensie serieus en gebruiken we deze als feedback om onszelf te blijven verbeteren.

620636b2442cf6a899ddf4c8

Wie?

Wie is TEAM Made

Team Made is een digitaal marketingbureau dat zich richt op het behalen van marketingdoelen. Wij zijn niet geïnteresseerd in dure, mooie beelden, video’s of campagnes waarvan de ROI niet kan worden aangetoond.

Onze focus ligt altijd op het behalen van resultaat, zowel voor onze klanten als voor onszelf. Team Made helpt zelfstandigen en MKB-bedrijven in de dienstensector op een voorspelbare manier nieuwe klanten te werven via online advertenties.

Wat ?

Wat doet Team MAde?

Wij bieden bedrijven in de dienstensector ondersteuning bij het realiseren van groei door het genereren van een voorspelbare stroom aan nieuwe klanten via online kanalen. Wij zijn ervan overtuigd dat het benaderen van koude leads enkel tijd, energie, geld en administratieve middelen verspilt en vaak leidt tot frustraties.

Stel je voor dat potentiële klanten naar jou toekomen in plaats van andersom? Ons bewezen en geteste marketing systeem zorgt ervoor dat je leads genereert die zelf om een gesprek vragen.

informatiestructuur
dd373b55 7fb4 4ca1 9e56 8ce97f06c05e

Waarom?

Waarom kiezen voor Team Made?

Uit onze ervaring blijkt dat bijna alle dienstverlenende bedrijven worstelen met dezelfde uitdagingen. Een van de grootste zorgen is het aantrekken van nieuwe klanten, vooral gezien de snelle ontwikkeling van de marketingsector in de afgelopen 10 jaar.

Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing! Het effectief inzetten van social media voor jouw bedrijf is geen gemakkelijke taak, maar wij hebben de mechanismen om jouw ideale klanten naar jou toe te laten stromen. Bespaar tijd en energie en kies voor Team Made!

Hoe?

Onze aanpak

Bij Team Made werken we uitsluitend met dienstverlenende bedrijven waarbij we zeker zijn dat we op dezelfde lijn zitten. We willen er ook zeker van zijn dat onze systemen meer klanten voor jouw bedrijf en sector zullen genereren.

Onze filosofie is simpel: een marketingbureau moet winstgevend zijn voor de onderneming. Als we na 3 maanden meer kosten maken dan we opbrengen, dan beëindigen we de samenwerking. Op die manier garanderen we dat we alleen werken met bedrijven waar we een positief resultaat kunnen neerzetten.

marketing strategy 1