Marketing strategie nodig?

gerichte Marketing:
voor efficiënte & Voorspelbare groei

Online groei met gerichte marketingcampagnes

Wij helpen bedrijven bij het bepalen van de juiste marketingstrategie . We beoordelen het budget, de doelstellingen en specifieke diensten of vaardigheden om een ​​marketingmix samen te stellen waarmee ze online de aandacht trekken van hun ideale doelgroep.

Moderne marketingkanalen en technologieën stellen ons in staat om specifieke doelen en resultaten op een voorspelbare manier te bereiken. Blijf uw concurrentie altijd een stap voor en trek meer klanten naar uw bedrijf!

Marketing met teammade

Meer groei en omzet

Investeren in Online marketing is slim en brengt op.

Op een doordachte manier investeren in online marketing kan je veel opleveren. Door uw online zichtbaarheid te vergroten kunnen wij meer leads aantrekken en deze omzetten in betalende klanten.

Wij zorgen ervoor dat u opvalt in de online wereld en tussen al uw concurrenten. Je bent gevonden, gezien en gekozen !

Marketing audit

Twijfel je of je de juiste digitale kanalen gebruikt? Zijn uw online inspanningen zichtbaar in zoekmachines , of wordt u over het hoofd gezien?

Team Made biedt deskundige analyse en optimalisatie van uw online strategie. Wij bezorgen u een rapport op maat inclusief advies op maat. Zo kunt u snel en effectief bijsturen waar nodig. Laat ons u helpen uw aanwezigheid op het internet te versterken!

strategie 2 optimized

Om meer digitaal succes te behalen, onderzoeken wij jouw website en sociale kanalen. Zo ontdekken we de stappen die nodig zijn voor online succes op lange termijn.

Op jouw tempo

Samen kiezen we de strategie die het beste past bij uw budget en uw tempo

Vandaag,online marketingis onmisbaar. Toch neemt niet iedereen er de tijd voor en zien we vaak een aanpak op basis daarvan willekeur. Wij kiezen niet voor cowboystrategieën maar voor een aanpak op maat. De voordelen van een samenwerking met Team Made for you:

  • Op maat van je budget
  • Doelgroepsgericht
  • Op maat van je doelstellingen
  • Maandelijkse rapportage
  • Integrated with existing campaigns
  • Afgesteld op jouw sector en jouw team
Billboards Photo 768x512 1 1

De tools voor jouw marketingmix

Vaak zijn er verschillende manieren om je doel te bereiken. Afhankelijk van uw budget kunnen wij kiezen voor één van onderstaande marketingvormen of een combinatie daarvan. Het is altijd belangrijk om in overleg de meest geschikte online marketingkanalen te bespreken.

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Heb je een moderne website, dan krijg je normaal bezoekers via de Google. Door je site te optimaliseren kunnen we het aantal bezoekers opdrijven. Dit noemen we SEO. We doen zowel on-page (op je eigen site) als off-page SEO. We overtuigen Google dat jouw site de beste is voor specifieke en relevante zoekopdrachten. Jij wordt meer gezien en trekt meer klanten aan.

Zoekmachine advertenties (seA)

Betaalde advertenties in Google zijn heel erg effectief. Je hoeft de zoeker niet te onderbreken in zijn online beleving, want hij is op dat moment uitdrukkelijk op zoek naar jouw diensten of producten. We doen een zoektermen en concurrentie analyse en bouwen op die basis de nodige advertentie campagnes in Google.

Adverteren op Social media (SMA)

Adverteren op sociale media is al een tijdje een goede marketing aanpak. Van Facebook en Instagram, tot Twitter en Pinterest. De manier om je doelgroep te viseren en gerichte campagnes op maat in te zetten was voorheen ongezien. Samen bepalen we de juiste strategie, doelgroep en de meest geschikte platformen om succesvolle campagnes op te zetten.

Reputatie management

Reviews zijn belangrijker dan ooit. Consumenten hechten er steeds meer belang aan. Daarom verdienen ze de nodige aandacht. Ze vormen de basis van je online reputatie. Die reputatie verbeteren, verzorgen en onderhouden noemen reputatie marketing. Met een doordachte strategie verwerven we meer reviews, daarna zetten we ze in de kijker.

Lokale seo – google maps marketing

Voor lokale ondernemers zijn de zoekresultaten in Google maps enorm belangrijk. Het zijn de resultaten op basis van Google bedrijfsprofielen boven de organische zoekresultaten. Er zijn slechts 3 plekken (“Googles 3-pack”) per lokale zoekopdracht. Deze 3 ontvangen 80-90% van de bezoekers. We helpen bedrijven om op die posities te verschijnen, boven hun concurrentie.

Social media marketing

Op sociale media kan je ook zonder adverteren veel bereiken. Steeds meer consumenten bezoeken het sociale media profiel van bedrijven voor ze zaken met hen doen. Post je nooit op je profielen dan kunnen potentiële klanten het gevoel hebben dat je niet om hen geeft of erger, dat je zaak niet langer actief is. We verzorgen de content voor je profielen.

Content marketing

Voor elke vorm van marketing moet content worden gemaakt. Afhankelijk van de doelstellingen zal de vorm en de hoeveelheid verschillen. Meestal moeten er teksten voorzien worden, al dan niet geoptimaliseerd in functie van zoektermen of conversie van potentiële klanten. We schrijven de content in functie van jouw doelen.

E-mail marketing

E-mailmarketing is al heel oud, maar werkt nog steeds heel erg goed. De kostprijs is laag en de resultaten hoog. Het is een werk van langere adem en de manier om zowel je contactlijst als bestaande klanten te overtuigen om meer beroep op jouw bedrijf te doen. We maken campagnes bestaande uit verschillende e-mail reeksen in functie van meer verkoop.

SMS Marketing

Elke marketingvorm heeft baat bij een geautomatiseerde aanpak. SMS marketing is daarbij vaak de ideale strategie. In combinatie met landingspagina’s, e-mail en je CRM maak je van elke actie of campagne een succes. Met deze marketingmix halen we meer uit je budget en kunnen we makkelijk meerdere strategieën aan elkaar koppelen.

ons proces

We houden van structuur en dat vertaalt zich in een efficiënte workflow.
Ons proces om tot de meest efficiënte marketing strategie te komen wordt grondig
besproken tijdens een eerste intakemeeting.

Kennismaking & Intake

Tijdens een kennismakingsgesprek en intake gesprek gaan we dieper in op je noden, verwachtingen, producten en doelgroep.

Samen bepalen we de doelen van de marketingstrategie. We vertrekken van een uitgebreide audit waarin we bestaande campagnes grondig onder de loep nemen om te zien wat werkt en wat moet bijgestuurd worden. Daarna vullen we die aan met nieuwe campagnes op maat van de beoogde groei.

Intake meeting en kennismakingsgesprek

strategie bepaling

Op basis van stap 1 bepalen we de strategie die best past bij jouw zaak. Afhankelijk van de nood en het budget kiezen we voor een aanpak of een marketing mix.

Vervolgens worden de campagnes grondig voorbereid en ingepland. We doen dit alles in overleg en met oog voor jouw budget, steeds 100% transparant. Zo vermijden we onaangename verrassingen en kunnen we op termijn de groei voorspellen.

Marketing strategie bepaling

Uitvoering campagnes

Op basis van de gekozen strategie en de gekozen kanalen worden de marketing campagnes opgezet. Het nodige materiaal wordt aangemaakt en het marketingplan wordt uitgevoerd.

Zowel bij de start als tussentijds word je op de hoogte gehouden van de vooruitgang door middel van rapportage en feedback gesprekken.

Marketing campagnes rapportage

Opvolging en bijsturing

Alle campagnes worden minutieus opgevolgd en de cijfers worden bijgehouden. We meten elke variabele zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Op basis van de rapportage en jouw tevredenheid worden de campagnes aangepast en geoptimaliseerd.

Naast de campagnes wordt ook de strategie zelf om de 3 maanden grondig geëvalueerd. In samenspraak wordt gekozen voor aanvullende kanalen of het voortzetten van de gekozen aanpak.

Marketing strategie bijsturing in overleg

Reviews

Trotse partners

Het is ons doel om onze klanten tevreden te stellen en hun projecten tot een succes te maken. Daarom nemen we elke review serieus en gebruiken we deze als feedback om onszelf te blijven verbeteren.

FAQ Marketing

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over hoe jouw bedrijf een betere strategie kan ontwikkelen? Bekijk onze veel gestelde vragen of… laat van je horen!

Klik op de knop en vul het formulier in, om jouw situatie te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen en geven vrijblijvend advies.

FAQ Marketing

Een marketingbureau heeft als hoofdtaak jouw bedrijf of product zichtbaar te maken bij de juiste doelgroep. Op die manier kiezen potentiële klanten voor jouw! Het bureau helpt je om je doelgroep te bepalen en in kaart te brengen. Niet ieder bureau doet exact hetzelfde, elk heeft zijn specialiteiten.

Team Made denkt en gaat mee in jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee hoe we die zo efficiënt mogelijk kunnen behalen. Een extra paar ogen van iemand buiten een organisatie is al vaker een meerwaarde gebleken.

Een marketeer is een professional gespecialiseerd in marketing. Dat kan een persoon zijn, maar ook een team of een bureau. Hij ‘vermarkt’ een dienst of product… Het vermarkten beslaat uit alle activiteiten die een bedrijf of organisatie inzet om de verkoop van diensten of producten te bevorderen.

Marketing verbetert de zichtbaarheid van je bedrijf, je product of je dienst. Het is bedoeld om een bepaalde behoefte te creëren bij de klant en doelgroep. Het speelt vaak in op een latente behoefte. Een latente behoefte is een behoefte van consumenten die ‘onzichtbaar aanwezig’ is. De behoefte bestaat, maar men is zich er mogelijks nog niet van bewust. Sales gaan over de effectieve verkoop. Marketing kan als doel hebben meer sales op te leveren. We spreken van sales als de transactie tussen bedrijf en klant is voltooid. Ontdek meer over de verschillende in dit artikel.

Een marketingmix is een strategie die bedrijven gebruiken om hun producten of diensten te promoten en verkopen. Het omvat alle aspecten van marketing, waaronder product, prijs, promotie en plaats. Het doel van een marketingmix is om een ​​gebalanceerde aanpak te vinden om de doelgroep te bereiken en hun interesse in het product of de dienst te wekken.

De mix kan bestaan uit veel verschillende promotiekanalen, afhankelijk van de situatie.
Bij het opstellen maken we meestal een combinatie van:

Deze kanalen worden ingezet om het bereik van het bedrijf te vergroten en de verkoop te stimuleren. Een effectieve mix kan het bedrijf helpen om hun doelgroep te bereiken en uiteindelijk de verkoop te verhogen. Ontdek hier hoe wij je kunnen helpen.