Contacteer ons

We helpen je graag verder

OPENingsuren

Please make an appointment in advance

Maandag – Vrijdag

09:00 – 19:00

zaterdag

09:00 – 12:00

FAQ

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over je website, je online zichtbaarheid of je marketinginspanningen? Misschien krijg je hieronder een antwoord op je vraag. Zo niet, aarzel niet ons te contacteren via bovenstaand formulier.

Online succes gaat, net als alles in het leven, niet van zelf. Wil je online scoren, dan zal het energie kosten. Gelukkig hebben wij er daar teveel van. Wij doen je online marketing, bouwen je website en/of je webshop, we maken advertenties op Google en Facebook, we maken je logo en je huisstijl, we zetten sales funnels op en doen aan e-mailmarketing, we houden van alles wat digitale beweging veroorzaakt. 

We bieden verschillende online marketingdiensten aan, waaronder SEO, SEA, social media marketing, webdesign, e-mailmarketing en contentmarketing.

Een website kan je vergelijken met een wagen… afhankelijk van je doel en verwachtingen heb je voldoende aan een kleine of grote, een standaard of full option. Of anders gezegd een Lada of een Lamborghini. Het is dus moeilijk om je zomaar te vertellen wat een website je zal kosten. Wil je een richtprijs, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voel je een drempel om ons te contacteren? Dan kan je onze prijssimulatie-tool raadplegen. Zo krijg je een eerste eerste prijsindicatie.

Er zijn duizenden websites die met je concurreren. Google is één van de grootste barrières tussen jou en je ideale klanten… tegelijk is Google ook één van je grootste bondgenoten om bezoekers naar je website te brengen. Lukt het niet om verkeer te krijgen via zoekmachines, dan kan je altijd ook sociale media en advertenties overwegen.

Ja, we adviseren onze klanten over welke online marketingkanalen het meest geschikt zijn voor hun bedrijf, afhankelijk van hun doelen, doelgroep en budget. We helpen onze klanten om een effectieve online marketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren om hun bedrijf te laten groeien.

Hier bestaan veel studies over. Voor B2B bedrijven wordt algemeen een budget van 2-5% van je omzet aangeraden. Voor B2C bedrijven is het budget hoger tot 10% van je omzet. Dit zijn algemene cijfers… afhankelijk van de sector geven bedrijven zelfs 25% van hun jaarlijkse omzet uit aan marketing.