Online reclame

online adverteren:
makkelijker en effectiever dan ooit

Lijkt online adverteren je zinvol? Heb je het als bedrijfsleider te druk om zelf online te adverteren,
maar heb je het altijd al willen proberen? Dan weet je dat het belangrijk is en dat het een groot verschil kan maken.

Team Made verzorgt het proces van online adverteren voor jou. Wij hebben de ervaring en expertise om jouw verhaal bij nieuwe klanten onder de aandacht te brengen. We leiden zo meer verkeer, leads en klanten naar je bedrijf.

online adverteren is een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken

Wist je dat online adverteren een van de meest effectieve manieren is om nieuwe klanten te bereiken?

Wil jij je bedrijf laten groeien door middel van online adverteren, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je om jouw bedrijf te laten groeien. Met onze hulp kan je meer potentiële klanten bereiken dan ooit tevoren. En we maken het je gemakkelijk om het succes van jouw campagne te volgen, zodat je kunt zien hoe goed deze voor je werkt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over online adverteren!

blue illustrated email marketing strategy facebook cover 1 optimized

opvallen met online ads

Online adverteren is slim maar doe jij het op de juiste manier?

Het is lastig om uw bedrijf online zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten. Zelfs als je een mooie website hebt, kom je niet op de eerste pagina van zoekmachines (SERP’s). U kunt ook online adverteren. Betaalde advertenties kunnen echter duur en riskant zijn als u niet weet wat u doet.

de kost van het niet online adverteren

Niet gezien worden door potentiële online kopers betekent dat je mogelijks veel klanten misloopt. Misschien besef je niet eens hoeveel mensen op zoek zijn naar precies datgene dat jij aanbiedt! Tegelijk kunnen ze jou niet vinden en je concurrenten wel.

Er is dus een kostprijs voor wie niet online adverteert. De kost is dat je nieuwe klanten misloopt. De potentiële kopers vinden je concurrenten wel online? Deze bedrijven krijgen de nieuwe klanten en zij groeien sneller dan de ondernemers die niet online adverteren.

online adverteren

Team Made kan helpen met “online adverteren”. Wij helpen bedrijven om hun websites door meer mensen te laten zien. Onze meest gebruikte technieken zijn SEO en online adverteren via Facebook en Google. Wij helpen u uw zichtbaarheid te vergroten en meer nieuwe klanten aan te trekken.

groei met online ads

we kiezen samen voor de strategie en het platform dat past bij jouw doel en budget

Bent u op zoek naar een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en uw bedrijf te laten groeien? Investeren in online reclame kan het antwoord zijn, maar begrijpen waar te beginnen kan moeilijk zijn.

Bij Team Made zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te maximaliseren door middel van online adverteren via Google en Facebook. We hebben jarenlange ervaring met het creëren van campagnes die specifiek zijn afgestemd op specifieke doelgroepen en sectoren.

 • Op maat van je budget
 • Doelgroepsgericht
 • Op maat van je doelstellingen
 • Maandelijkse rapportage
 • Geïntegreerd met bestaande campagnes
 • Afgesteld op jouw sector en jouw team
Online adverteren met Team Made digital agency
Online adverteren met Team Made digital agency

De aanpak voor jouw online advertenties

Team Made biedt professionele online reclamediensten die jouw bedrijf zullen helpen meer zichtbaarheid te krijgen en meer klanten aan te trekken. Ons team weet hoe we jouw bedrijf door de juiste mensen kunnen laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Strategie, doelen en platform bepalen

Om de juiste advertenties in te zetten in functie van jouw groei is het belangrijk van bij de start na te denken over je doelen en je doelgroep. We bespreken je wensen en verwachtingen, staan stil bij je product en doelgroep en bepalen zo de meest geschikte advertentie en het beste platform voor jouw situatie. Het is ook mogelijk om platformen te combineren.

Zoekmachine advertenties (seA)

Betaalde advertenties in Google zijn heel erg effectief. Je hoeft de zoeker niet te onderbreken in zijn online beleving, want hij is op dat moment uitdrukkelijk op zoek naar jouw diensten of producten. We doen een zoektermen en concurrentie analyse en bouwen op die basis de nodige advertentie campagnes in Google. We volgen op en sturen bij.

Adverteren op Social media (SMA)

Adverteren op sociale media is al geruime tijd een goede marketingaanpak. Van Facebook en Instagram, tot Twitter en Pinterest. De manier om je doelgroep te targeten en gerichte campagnes op maat uit te zetten was voorheen ongezien. Samen bepalen we de juiste strategie, doelgroep en de meest geschikte platforms om succesvolle campagnes op te zetten.

landingspagina’s

Het is het beste om niet zomaar verkeer van een advertentie naar de startpagina van uw site te leiden. Het werkt beter als u ze naar een speciaal ontworpen landingspagina brengt. De inhoud en uitstraling van de pagina sluiten dan perfect aan bij jouw advertenties en doelstellingen.

follow-up

Om het beste resultaat te bereiken is een goede en snelle opvolging van groot belang. Het is bewezen dat je ruim 80% meer verkoopt als je binnen 5 tot 10 minuten contact opneemt met een lead. Wij bieden u de hulp, ondersteuning en tools om u daarbij te helpen.

Cliënten relatie management

Elke marketingvorm heeft baat bij een geautomatiseerde aanpak. Wanneer je geld besteedt aan online ads, dan kan je best je relatie met leads en potentiële klanten goed verzorgen. Leads die nog niet klaar zijn voor de aankoop kan je later terug aantrekken en alsnog overtuigen.

reviews

Trotse partners

Lees enkele beoordelingen van tevreden klanten die we hebben geholpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

FAQ online adverteren

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over online adverteren of over hoe jouw bedrijf een betere strategie kan ontwikkelen? Neem dan contact met ons op om jouw situatie te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen en geven vrijblijvend advies.

FAQ Marketing

Online adverteren is adverteren via internet. Dit kan zijn op zoekmachines, op diverse websites, op social media en via e-mail. De advertenties kunnen, afhankelijk van de plaatsing, verschillende vormen hebben.

 • tekst advertenties
 • product/ shoppingadvertenties
 • beeldadvertenties
 • videoadvertenties

Er zijn verschillende platformen waarmee je online kunt adverteren. We kunnen ze indelen in 2 grote groepen:

 • de zoekmachine platformen (Google, Bing, YouTube, … en de platformen binnen het ad netwerk van Google).
 • de sociale media platformen (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn,…)

De kostprijs en ROI verschilt sterk van platform tot platform.

Online advertenties brengen natuurlijk een kostprijs met zich mee. Hoe worden de kosten voor online advertenties bepaalt? Er zijn 3 belangrijke betalingsmodellen:

 1. Pay-per-impression: adverteerder betaalt elke keer een ad wordt getoond
 2. Pay-per-click: adverteerder betaalt elke keer iemand op de ad klikt
 3. Pay-per-action: adverteerder betaalt elke keer een specifieke actie wordt ondernomen (vb: verkoop van product).

De grote kracht van online ads is de mogelijkheid om aan retargetting of remarketing te doen. Online advertenties die de leads en potentiële klanten volgen… overal waar ze surfen. Je kent de ads die je volgen ongetwijfeld uit eigen ervaring. De maken je top of mind door je ads steeds opnieuw aan je doelgroep te tonen.