Pay per click advertenties

SEA of search engine advertenties kunnen een enorme meerwaarde zijn voor de groei van je zaak!

Gezien worden door echte potentiële klanten doe je door online te adverteren met Google ads. Er zijn veel opties, maar koopklare leads trek je aan met gerichte online marketing campagnes via zoekmachines. In tegenstelling tot andere advertenties zijn deze mensen echt op zoek naar jouw diensten of producten.

de kracht van zoekmachines

De slimme manier van online adverteren.

Met SEA of zoekmachine advertenties ben je zeker dat je de juiste mensen aanspreekt. Google is de meest geavanceerde manier om hen te bereiken en aan te trekken.

via zoekopdrachten

Toon je advertentie aan iemand die zoekt naar de diensten of producten die jij aanbiedt. Zeker van de juiste doelgroep.

Via locaite

Adverteren terwijl mensen in jouw regio zoeken naar jouw diensten vergroot je kansen op een effectieve verkoop.

via video

Youtube wordt steeds meer gebruikt als zoekmachine. Jij zorgt dat ze jouw advertentie zien terwijl ze naar relevante video’s kijken.Als iemand zoekt naar

versterk je SEO

SEA versterkt je zichtbaarheid in google en is de ideale aanvulling voor seo

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt je gevonden in de organische (niet betalende) zoek resultaten. Dit is echter een werk van langere termijn. Om het proces te versnellen zijn Google advertentie (SEA) de ideale aanvulling.

Google houdt steeds meer rekening met het gedrag van je bezoekers op je website. Heb je er weinig, dan zal het proces van SEO langer duren. Door mensen naar je site te brengen via andere kanalen, zoals advertenties, kan Google data vergaren.

Als de bezoekers op je site een actie ondernemen (vb: contact opnemen, een formulier invullen of de site verder verkennen) zal Google je belonen en je ook sneller opnemen in de organische resultaten.

2 vliegen in 1 klap: je trekt nieuwe klanten aan en je verbetert je positie in de zoekresultaten.

Efficiënte advertenties

Google biedt eindeloze mogelijkheden

Er zijn tal van kanalen die je kunt gebruiken om via google te adverteren.
elk met zijn specifieke voordelen.
op basis van jouw diensten of producten helpen we je de beste optie te kiezen.

Google search ads

Google gmail ads

Google display ads

Google maps ads

Google shopping ads

Google youtube ads

voordelen

adverteren via google biedt veel voordelen:

Wordt gezien en gekozen dankzij Google, de grote troeven van Google ads zijn:

  • Duidelijk beeld van de resultaten: Dankzij Google Analytics
  • Elke klik staat voor een potentiële koper. We kunnen makkelijk bijsturen in de advertentie, zoekwoorden of doelgroep als we merken dat het aantal kopers per klik te laag is.
  • De concurrentie is lager dan ooit (de crisis zit daar voor iets tussen). Hierdoor kan je met een kleiner budget dan voorheen toch mooie resultaten behalen.
  • Langdurige algemene campagnes kan je aanvullen of afwisselen met specifieke tijdsgebonden acties. Is er een kalme periode, dan drijf je de acties op om de mindere verkoop op te vangen.
  • Een advertenties in Google opzetten kan heel snel, binnen 1 a 2 werkdagen staat je advertentie online. Je plukt al snel de vruchten van de inspanningen.
  • Specifieke doelgroepen en kopers kan je makkelijk vinden en heel gericht aanspreken.
  • Je onderbreekt niemand tijdens zijn online activiteiten, in tegendeel, je maakt mensen net blij met je advertentie. Ze waren eigenlijk specifiek naar een bedrijf als het jouwe op zoek.

In combinatie met een goede landingspagina en/of opvolgsysteem (CRM) haal je nog meer uit je advertentiebudget. Bezoekers die niet klaar zijn om te kopen kan je op die manier op een later moment alsnog overtuigen van je diensten of producten.

wil je adverteren via google?

Laat ons je helpen om je advertentie campagnes op te zetten en op te volgen. Op die manier verzeker je jezelf van de grootste ROI op je advertentie budget.
Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.