Google advies of hulp nodig?

Beter scoren in zoekmachines met onze SEO trajecten.

Als ondernemer wil je natuurlijk zo veel mogelijk zichtbaarheid creëren voor je zaak en daarvoor is Google een belangrijke plek. Wij kunnen je helpen om je concurrentie achter je te laten en hoger te scoren in Google.

Maar wie heeft zelf de tijd om al het nodige te onderzoeken, schrijven en posten?

Hoe gaan we te werk?

Alles vertrekt van een grondig onderzoek.

het schrijven van website teksten gaat verder dan mooie zinnen en correcte spelling. Gebruik je de juiste zoektermen op de juiste plek, dan zal google je belonen.

Kennismaking

We bekijken samen jouw website, profielen en concurrentie. We bespreken jouw doelen en verwachtingen en bekijken of we je daarbij kunnen helpen (niet altijd).

Audit en analyse

Vervolgens doen we een audit en geven we je advies op basis van de info die we hebben verzameld. We bekijken wat snel resultaat oplevert en wat op lange termijn zal werken.

Zoektermen

Bij SEO spelen heel veel factoren een rol, één daarvan zijn de zoektermen. We gebruiken de nodige tools om te mikken op de meest geschikte en meest relevante zoekwoorden.

Inzicht, planning… en soms een trucje

Hoe laten we jouw website scoren in Google?

Afhankelijk van jouw noden en strategie, doen we technische aanpassingen, herschrijven we inhoud en schakelen we de nodige tools in om voor nummer één te gaan. Het scoren in Google vraagt inzicht, planning en soms een beetje trucjes.

Not every site can score in the same way in Google and that is why we do not focus our approach only on large and competitive sectors. Local entrepreneurs, catering establishments and traders also benefit from a better approach to search engines.

Onze SEO trajecten

Een combinatie van diverse acties.

SEO is an important part of online marketing. It has been proven that 7 out of 10 people start their search for a specific product or service on Google.

Om het meeste verkeer naar je website te genereren en daarmee je verkoop te vergroten, is het dus van essentieel belang om op de eerste pagina van Google te verschijnen en bij voorkeur bij de eerste drie resultaten.

Welke acties en ingrepen zijn nodig om dit te bereiken?

Onze SEO-trajecten bestaan uit een combinatie van diverse acties en ingrepen, zoals het optimaliseren van de content, het verkrijgen van backlinks en citations, het uitbrengen van persberichten, het optimaliseren van zoekwoorden, het verbeteren van de lokale SEO, het creëren van bijkomende websites en het manipuleren van kliks. Op basis van de specifieke noden, doelen, concurrentie en situatie bepalen we welke strategie het meest effectief is.

Waarom inzetten op SEO?

Uit onderzoek blijkt dat 86% van de mensen advertenties negeert en kiest uit de organische top 10. Bovendien komt 92% van al het online verkeer afkomstig van Google en verschijnt slechts 5% van de webpagina’s na 1 jaar op pagina 1 van Google. Het is dus van groot belang om in te zetten op SEO als je gevonden wilt worden door potentiële klanten.

Een greep uit onze wapens:

  • Content creatie
  • Website audits
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Content marketing
  • Technische SEO
  • SEO planning
  • Linkbuilding
  • Site mapping
seo machine voor leads

Onze SEO-diensten

Wij bieden verschillende SEO-diensten aan om jouw website optimaal te laten presteren. Zo kunnen we je helpen met content creatie, website audits, keyword research, content marketing, technical SEO, SEO planning, site mapping, link building en website redesigns. Wil je graag advies over welke aanpak het beste bij jouw zaak past? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek in en wij helpen je graag verder!