Webdesign diensten | | Team Made Webdesign SEO
Onze diensten

Wat wij voor jou kunnen doen?

Webdesign

Het juiste webdesign vertrekt vanuit jou en je bedrijf. Heb je een logo en huisstijl? Wij bouwen een website die perfect aansluit bj jouw stijl en imago. Wil je een nieuwe huisstijl of logo? Ook daar leven we ons graag in uit. Het hele proces verloopt vlot en efficiënt zodat je snel kunt genieten van je nieuwe website. Mobielvriendelijk, snel laden, modern, gemaakt voor conversie en makkelijk zelf aan te passen.

Wij bouwen hoofdzakelijk WordPress websites…want dat is de BOM.


e-Commerce en Webshops

Vandaag is een webshop of e-commerce site bijna onmisbaar. Het is in tijden van lockdown één van je enige zekerheden. Je webshop blijft altijd je klanten bedienen. Een makkelijk te beheren webshop met betaalmogelijkheden voor iedereen.

Een webshop kan heel standaard of volledig gepersonaliseerd. Je kunt ook diensten verkopen via een webshop.


Content Creatie

Afhankelijk va jouw verwachtingen en noden is bijkomende inhoud creatie nodig. Dat kan tekstueel, maar ook afbeeldingen en video kunnen belangrijk zijn om je doelen te behalen. De juiste content voor de juiste mensen. Dat is de basis van een goede strategie.

Goede unieke content groeit niet aan de bomen. Er gaat vaak een lang proces aan vooraf. Bij het produceren van content voor je website, voor je social media of je SEO staat je eigen bedrijf en je klanten altijd in een centraal.


Digitale Advertenties (SEA)

Laat je bedrijf groeien en trek klanten naar je website via advertenties op sociale media. Groeien via sociale media is één van de snelste en makkelijkste manieren om je klanten bestand uit te breiden. Je digitale advertenties behoren tot een marketing geheel waarbij je website een cruciale rol speelt.

Zowel op sociale media als op zoekmachines kunnen advertenties een groot verschil maken. Beide vereisen specifieke technieken, maar beide kunnen erg rendabel zijn.


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

We willen allemaal bovenaan de zoekresultaten in Google staan. Dat lukt niet zomaar. Google hanteert specifieke regels en AI-algoritmes bepalen jouw positie. Het is niet altijd eenvoudig, maar we kunnen je vast en zeker helpen aan een betere ranking. Een ranking waardoor je wordt gevonden en je meer klanten aantrekt.

Het optimaliseren van je website in functie van een betere ranking in de zoekresultaten noemen we SEO. Onze experts kunnen jouw website boosten naar de eerste pagina.


Marketing Automatisatie

We zetten je landingspagina op, starten je leadgeneratie, verzorgen je lead magnet, automatiseren je e-mailcampagnes en gaan op zoek naar je klanten. We bouwen niet alleen je sales funnel, we leiden er ook je nieuwe klanten naartoe. “The money is in the list”

Automatisatie is de sleutel om snel meer klanten naar je bedrijf te leiden.


Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, … We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Heb je een online project? Ben je op zoek naar iemand die er mee zijn schouder wil onderzetten? Team Made staat voor je klaar.

Stuur ons een berichtje, een mailtje, een sms of ‘appje’.
Of bel ons op voor een snel onder-onsje.

Of:

+32 475 556 200

Scroll to Top