Wie wij helpen?

Ben je ondernemer en wil je online meer betekenen? Dan zijn we er om jou te helpen!

Bij Team Made geloven we dat goed webdesign en effectieve marketing niet alleen voor grote bedrijven zijn weggelegd. Wij zijn er om ondernemers, zelfstandigen, horeca, vakmannen, startups en lokale bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, meer online zichtbaarheid, of simpelweg betere resultaten, wij hebben de tools en expertise om jouw doelen te bereiken.

TEAM MADE wordt jouw online team

hulp nodig bij het online verhaal van je onderneming?

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau dat jouw bedrijf écht verder kan brengen? Dan heb je geluk, want Team Made is here to rock your world! Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bieden maatwerk oplossingen die jouw bedrijf laten groeien. Let’s go!

Online marketing voor iedereen

resultaatgerichte website

Persoonlijke aanpak

Online team voor kleine en middelgrote ondernemingen

Jouw unieke onderneming verdient een unieke aanpak.

  • Zorgsector
  • Start-ups
  • Dakwerkers
  • Sociale projecten & VZW’s

Val op

Ook voor kleinere bedrijven is online aanwezigheid belangrijk

Bij Team Made weten we dat elke onderneming uniek is en dat er geen ‘one-size-fits-all’ oplossing is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en werken we met je samen om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Of je nu een startende ondernemer bent die een nieuwe website nodig heeft, of een lokale winkel die meer online zichtbaarheid wil, wij hebben de kennis en tools om jouw doelen te bereiken.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten.

Meer passie, meer klanten

wij brengen je in beeld bij je ideale doelgroep.

Onze resultaatgerichte aanpak omvat alles van het ontwerpen en ontwikkelen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website tot het opzetten van effectieve online marketingcampagnes om meer bezoekers te trekken en meer conversies te genereren. Wij zijn gepassioneerd door webdesign en marketing en delen graag onze kennis en ervaring met jou! Samen bespreken we je doelen en bepalen de beste aanpak om zo de juiste mensen aan te trekken.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen meer klanten te genereren.

Wil jij ook jouw online aanwezigheid verbeteren
en betere resultaten behalen?

Neem dan contact op met Team Made en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Bespaar tijd en verhoog je efficiëntie door processen te automatiseren

Heb je als ondernemer het gevoel dat je te veel tijd besteedt aan administratieve taken in plaats van je te concentreren op je kernactiviteiten? Onze oplossingen op maat zijn de perfecte manier om je terugkerende processen te automatiseren en zo tijd vrij te maken voor wat echt belangrijk is: groei en innovatie van je bedrijf.

Onze experts helpen je graag bij het automatiseren van processen zoals klanten communicatie, offerteaanvragen, e-mail en social media posts. Zo focus jij meer op de groei van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen!