Wie wij helpen?

Ben jij een dakwerker? Grijp je kans en Verover de eerste pagina van google!

Mis de boot niet! Grijp deze buitenkans en haal meer klanten binnen via Google. Wij zoeken een dakwerker voor een CASESTUDIE en brengen die website naar de eerste pagina.

Ben jij een dakwerker en worstel je met je online zichtbaarheid? Staat jouw website begraven op pagina 2 (of erger) in de zoekresultaten van Google? Dit is jouw kans om je positie te versterken. Wij begrijpen de kracht van Google en willen jou helpen om op te klimmen naar de top.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, meer online zichtbaarheid, of simpelweg betere resultaten, wij hebben de tools en expertise om jouw doelen te bereiken.

Website en Google bedrijfsprofiel

Ons aanbod voor dakwerkers:

  • Breng je website naar pagina 1 – Verhoog je online zichtbaarheid en krijg een voorsprong op je concurrenten.
  • Optimaliseer je Google Mijn Bedrijf (GMB) – Zorg ervoor dat jouw bedrijfsprofiel verschijnt bij de top 3 dakwerkers in jouw buurt.
  • Buitengewone prijs-kwaliteitverhouding – Profiteer van onze extra lage kostprijs. Wij zoeken een casestudy om aan te tonen dat we meer bezoekers naar websites in de dakwerkerssector kunnen brengen.
  • Persoonlijke aanpak – Begin met een eerste vrijblijvende, maar grondige analyse van jouw website en Google-profiel. Op basis daarvan stellen wij een strategie op om meer bezoekers aan te trekken.

Of je nu een startende of doorwinterde ondernemer bent, maakt niet uit. We pakken zowel oude websites als nieuwe website aan als je voldoet aan de voorwaarden.

Of contacteer ons als je vragen hebt.

Voor wie?

Dit uitzonderlijk aanbod is niet voor iedereen

Dit aanbod is niet voor alle dakwerkers. We willen iemand overduidelijk vooruit helpen… sta je op de derde plek en wil je naar de eerste, dan kunnen we zeker praten,
maar dan is dit aanbod niet voor jou.

Dit aanbod is voor dakwerkers die:

op pagina 2 van Google staan

Als jouw website momenteel niet op pagina 1 te vinden is voor relevante zoektermen, dan is dit aanbod speciaal voor jou.

Inzien dat Google hen echt kan helpen

Streef jij naar meer online zichtbaarheid? Wil jij de concurrentie overtreffen en meer klanten aantrekken via Google? Dit is de perfecte kans.

nu actie ondernemen

We bieden dit traject slechts aan 2 dakwerkers uit verschillende regio’s aan, we concentreren op jouw individuele succesverhaal aan een ongezien prijs.

Online team voor kleine en middelgrote ondernemingen

Jouw unieke onderneming verdient een
unieke kans op meer online zichtbaarheid.

SEO voor dAkwerkers

€750 /eenmalig

Volledige en grondige aanpak om de website naar pagina in van Google te brengen. Een proces van minimaal 3 maanden waarbij we de technische en de inhoudelijke SEO voor onze rekening nemen.


  • Uitgebreide analyse en audit
  • Zoektermen en concurrenten analyse
  • Aanpassingen ON-PAGE SEO
  • Aanpassingen TECHNISCHE SEO
  • Aanpassingen INHOUDELIJK
  • Inclusief optimalisatie Google Bedrijfsprofiel

Uitzonderlijk en eenmalig aanbod

Onze prijs: slechts €250/maand

Wij willen deze kans gebruiken als casestudy. We hebben ervaring in andere sectoren, maar willen ook in jouw sector bewijzen wat we kunnen. Daarom bieden wij onze SEO-diensten aan tegen een ongelofelijk lage prijs van slechts €250 per maand.

Een betere positie veroveren en je concurrenten verslaan in de zoekmachines vraag wel wat tijd. Daarom willen we een engagement van minimaal 3 maanden. Dat is de tijd die we minstens nodig hebben om aan te tonen dat onze strategie werkt en blijft werken. Na afloop van deze periode volgt een grondige evaluatie, waarna we gezamenlijk kunnen beslissen of we de samenwerking voortzetten.

Verover je plek voor slechts €750

Voor een bedrag van €750 plaatsen wij jou als dakwerker op pagina 1 van Google en zorgen we ervoor dat jouw Google Bedrijf-profiel behoort tot de top 3 dakwerkers in jouw buurt.

Wacht niet langer! Vul het formulier in om kans te maken op deze deal en neem vandaag nog actie. Profiteer van deze unieke kans om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Na het invullen van het formulier doen we een uitgebreide audit van je site en je GMB.

Op basis van de audit volgt de strategiebepaling. Pas na deze audit beslis jij of je met ons wilt samenwerken om je bedrijf de zichtbaarheid te geven die het verdient (lees: pas na de audit en strategiebespreking hoef jij te betalen als je verder wilt gaan).

Profiteer van dit speciale en tijdelijk aanbod voor dakwerker!
Doe nu een aanvraag

Scoor in Google ontvang meer klanten

Laat ons je helpen om te schitteren op het internet!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende analyse en een strategie op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de online erkenning krijgt die het verdient.

Of neem contact met ons via info@teammade.be of 0475/55 62 00 als je meer informatie over dit aanbod wenst.

Reviews

anderen aan het woord

Neem contact met ons op…
Samen zorgen we voor een krachtig online verhaal.

contacteer ons