Wie we helpen?

Wij helpen vakmannen om online op te vallen, zodat ze beter worden gevonden

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige vakmannen meer klanten hebben dan anderen? Het antwoord is vaak eenvoudiger dan je denkt. Het gaat allemaal om online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Veel vakmannen hebben moeite om zich online te onderscheiden van hun concurrenten. Ze hebben een website, maar weten niet hoe ze deze goed kunnen inzetten om klanten te trekken.

Wat doet jouw website?

Bij ons kun je terecht om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren. Wij helpen vakmannen om op te vallen op internet en ervoor te zorgen dat ze makkelijker gevonden worden door potentiële klanten. Dit doen we door middel van verschillende tools en strategieën, zodat vakmannen zich kunnen concentreren op hun werk terwijl wij ervoor zorgen dat ze online scoren.

Oplossingen voor vakmannen

Verbeter je werking

Website die voor je werken

Een professionele website is voor ondernemers van onschatbare waarde. Het is vaak het eerste contact dat potentiële klanten met jouw bedrijf hebben en daarom is het belangrijk dat je website een goede indruk maakt.

Bij ons kun je terecht voor professioneel webdesign en de ontwikkeling van een website die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze ervaren ontwerpers en ontwikkelaars werken samen om een website te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook snel laadt en goed werkt op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons.

MaAK HET JE KLANTEN MAKKERLIJKER

In de wereld van vandaag verwachten klanten dat bedrijven gemakkelijk bereikbaar zijn. We stellen jou in staat om te communiceren zoals zij dat willen, of het nu gaat om een telefoontje, e-mail, sms, chat of gewoon online boeken. Jij biedt een naadloze klantbeleving waarmee je jezelf onderscheidt van de concurrentie.

All-in-one
marketing oplossingen

Transformeer je bouwbedrijf of zaak met Team Made. Onze uitgebreide strategie omvat een geweldig mix van gerichte advertenties, boeiende inhoud, sociale media en hoger scoren in Google. Met de alles-in-één marketingoplossing van Team Made kan je als vakman jouw bedrijf laten groeien.

Marketing voor vakmannen en steilmannen

hoe we vakmannen helpen

Meer websitebezoekers, meer leads, meer aanvragen en meer effeectieve verkopen.

Team Made is jouw go-to marketing partner. We helpen vakmannen, zelfstandigen en ondernemers in de dienstenmarkt. Wij begrijpen de uitdagingen en kansen die bij het vermarkten van jouw bedrijf komen kijken en hebben daarom een specifieke marketingstrategie ontwikkeld die jouw succes garandeert.

Een strategie die speciaal voor bedrijven zoals die van jou is gebouwd! Of je nu op zoek bent naar nieuwe medewerkers, jouw servicegebied wilt uitbreiden, je maandelijkse leads wilt verhogen of simpelweg jouw merk onder de aandacht wilt brengen; wij bieden jou de juiste tools voor de klus.

Onze innovatieve technologie maakt marketing een fluitje van een cent en ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen op elke stap van jouw reis naar succes. Ons team van experts bouwt allereerst een geweldige website voor jouw bedrijf, die geoptimaliseerd is om bezoekers om te zetten in klanten.

Vervolgens helpen wij je om meer klanten te werven via verschillende kanalen zoals betaalde advertenties, zoekmachine-optimalisatie en contentmarketing. Ons doel is om jouw agenda vol te houden met meer en kwalitatief hoogwaardige leads.

Begin vandaag nog met Team Made en laat ons je helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Vraag ons gerust om meer informatie!

marketing voor vakmannen

Wij helpen bedrijven in de dienstenmarkt door:

  • Het vergroten van het aantal leads
  • Het verbeteren van je webverkeer en je zoekmachine rankings
  • Het vullen van jouw agenda

Onze marketing is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals die van jou en we werken met jou samen om jouw succes te garanderen. Van websiteontwikkeling en contentcreatie tot betaalde advertentietactieken, wij helpen je om in de complexe wereld van online marketing te navigeren en bovenaan te komen. Laat jouw concurrenten je niet voorbijstreven.

Reviews

Trotse partners

Neem contact met ons op…
Samen zorgen we voor een krachtig online verhaal.

teammade favicon

Ontdek onze speciale actie.
Website aan spotprijzen.

webdesign en marketing voor vakmannen

Snel een goede, mobielvriendelijke website nodig? We maken hem op maat van jouw diensten, schrijven de content en lanceren binnen de 7 dagen.

We helpen jou

We leren je graag beter kennen. We geven altijd advies.

We helpen zelfstandigen, bedrijven en vakmannen net zoals jij. Vraag vrijblijvend meer informatie.