Meer online zichtbaarheid

marketingbureau in Gent

Team Made is een marketingbureau actief in Gent . We helpen bedrijven en zelfstandigen in jouw regio om online meer op te vallen. Vertel ons over jouw online doelen en we nemen snel contact met je op.

Klik op bovenstaande knop
om vrijblijvend contact met ons op te nemen


Waarom Kiezen voor Team Made?

Bij Team Made zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige marketingoplossingen die uw bedrijf laten groeien. Ons team van experts biedt gepersonaliseerde strategieƫn die zijn ontworpen om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw omzet te verhogen.

Neem Nu Contact Op

Hoe Werken Onze Diensten?

Stap 1: Analyse

We beginnen met een grondige analyse van uw huidige marketingstrategie en online aanwezigheid. Dit helpt ons te begrijpen waar uw bedrijf momenteel staat en welke gebieden verbeterd kunnen worden. Bekijk ons proces.


Stap 2: Strategie

Ons team ontwikkelt een op maat gemaakte strategie die is afgestemd op uw bedrijfsdoelen. We houden rekening met uw specifieke behoeften en uitdagingen om een effectieve aanpak te creƫren die resultaten oplevert.


Stap 3: Implementatie

We voeren de strategie uit en optimaliseren continu om maximale resultaten te behalen. Ons team monitort de prestaties en maakt aanpassingen waar nodig om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt.


Resultaten van Onze Klanten

We zijn trots op de resultaten die we voor onze klanten hebben behaald. Onze missie is om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door middel van effectieve marketingstrategieƫn. Een van onze klanten zag een stijging van 50% in websiteverkeer en een toename van 30% in conversies. Bekijk ons portfolio om meer succesverhalen te ontdekken.


“Dankzij Team Made zagen we een aanzienlijke groei in onze online aanwezigheid en merkbereik.”


Onze Diensten

 • Webdesign: Professioneel en gebruiksvriendelijk webdesign dat de aandacht van uw bezoekers trekt en omzet genereert.
 • SEO: Optimalisatie van zoekmachines om uw zichtbaarheid in zoekresultaten te vergroten en meer organisch verkeer te genereren.
 • Social Media Marketing: StrategieĆ«n voor sociale media die betrokkenheid en merkloyaliteit opbouwen.
 • Content Creatie: Creatie van waardevolle en boeiende content die uw doelgroep aanspreekt en converteert.
 • Videomarketing: Productie van professionele video’s die uw boodschap effectief overbrengen en conversies verhogen.

Veelgestelde Vragen

 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice?
 • U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op support@teammade.com of via onze supportpagina.

 • Welke marketingdiensten bieden jullie aan?
 • Wij bieden webdesign, SEO, social media marketing, content creatie, en videomarketing aan.

 • Hoe lang duurt het om resultaten te zien?
 • De tijd om resultaten te zien kan variĆ«ren, maar de meeste klanten zien binnen 3-6 maanden verbeteringen in hun online aanwezigheid en conversies.

 • Wat maakt jullie uniek?
 • Wij bieden gepersonaliseerde strategieĆ«n, een volledig scala aan marketingdiensten en een toegewijd team dat streeft naar het succes van uw bedrijf.

Heeft u meer vragen of wilt u beginnen met uw project? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer Ons

Webdesign Innovatie in Gent

Met Team Made ontdekt u het toppunt van webdesign in Gent. Wij bouwen websites die zowel esthetisch als functioneel zijn, optimaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en uw klanten. Onze focus ligt op het creƫren van gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technologisch geavanceerde websites die uw merkidentiteit versterken en een onvergetelijke gebruikerservaring bieden.


Digitale Marketing Expertise in Gent

Team Made is uw bron voor deskundige digitale marketingdiensten in Gent. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot geavanceerd beheer van sociale media, we bieden een volledig spectrum aan oplossingen om uw bedrijf te helpen uitblinken. Ons team is toegewijd aan het creƫren van effectieve, resultaatgerichte strategieƫn die uw merk doen groeien en bloeien in de digitale wereld.Vraag meer info

Klaar voor de toekomst?

Marketingdiensten in Gent

Team Made biedt verschillende diensten aan in de regio Gent. Klik op Ć©Ć©n van onderstaande diensten om te ontdekken wat het voor jou kan betekenen of klik hier om je door ons te laten contacteren.

Webshop Gent

SEO Gent

Webdesign Gent

Heb je online hulp nodig?

Wij helpen bedrijven met kleine en grote online vraagstukken. Ben je op zoek naar een oplossing of naar advies? Stel je vragen via ons aanvraag formulier en wij bellen je op.

OF

Contacteer ons vandaag nog

We geven altijd feedback en advies. We leren jouw project graag beter kennen.

team-made-websites
team-made-websites

VERHOOG UW MERKbekendheid MET TEAM MADE: TOONAANGEVEND MARKETINGBUREAU IN GENT

Ontdek Team Made: Uw Premier Marketing Partner in Gent

Verscholen in het hart van Gent, een stad waar traditionele charme naadloos samenvloeit met moderne energie, staat Team Made. Dit bureau staat in de voorhoede van marketinginnovatie, en gebruikt de unieke cultuur en dynamiek van Gent om uw merk naar ongeƫvenaarde hoogten te stuwen. Kiezen voor Team Made betekent kiezen voor een pionier in marketing die niet alleen uw online zichtbaarheid vergroot, maar ook uw zakelijke ambities werkelijkheid maakt.

De Expertise van Team Made: Uw Merk, Onze Passie

Bij Team Made geniet u van een veelzijdig spectrum aan marketingdiensten: van doeltreffende e-mailcampagnes en krachtige online advertenties, tot diepgaande contentmarketing en daarbuiten. Onze kracht ligt in een benadering die dieper gaat dan standaardstrategieĆ«n ā€” wij bouwen en voeden uw merk met een grondig begrip van zowel connectie maken als vertrouwen opbouwen.

Maatwerk Strategieƫn voor Ongekend Succes

Wat Team Made onderscheidt, is onze commitment aan maatwerk. Wij geloven niet in ‘one-size-fits-all’ oplossingen; we duiken diep in wat uw merk uniek maakt, identificeren uw aspiraties en ontwerpen specifieke strategieĆ«n die aansluiten bij uw visie. Ons toegewijde team van experts in online marketing, contentcreatie, en strategische planning staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen.

Uw Strategische Partner in de Digitale Transitie

Team Made fungeert als meer dan een leverancier ā€” wij zijn uw bondgenoot in strategie. In de hedendaagse digitale wereld is het essentieel om een robuuste online aanwezigheid te handhaven. Dankzij onze grondige kennis van de digitale arena en een bewezen trackrecord, is Team Made bij uitstek geschikt om uw merk te transformeren en te leiden naar digitaal succes.

Een GeĆÆntegreerde Benadering voor Maximale Impact

Onze holistische strategie zorgt ervoor dat uw marketinginspanningen resoneren met maximale impact. Team Made erkent het belang van coherentie in communicatie over diverse kanalen. Of het nu gaat om het afstemmen van sociale media of het verfijnen van e-mailcampagnes, we presenteren uw merk op een consistente en meeslepende wijze.

Kies voor Team Made

Op zoek naar een marketingbureau in Gent dat uw merk kan onderscheiden in een verzadigde markt? Team Made is uw antwoord. Als experts in essentiƫle marketingdomeinen staan wij gereed om uw merk naar de top te leiden.

Neem vandaag nog de stap naar succes met Team Made, uw ideale partner in marketing. Verwezenlijk uw ambities en overtreft uw doelstellingen met ons team van topindustrie professionals.

Ontdek Op Maat Gemaakte Marketingoplossingen voor de Groei van Uw Bedrijf

Team Made, het vooraanstaande marketingbureau in Gent, brengt innovatieve oplossingen en ongeƫvenaarde expertise naar voren. Gelegen in het hart van Gent, zet ons dynamische team zich in om uw merk naar nieuwe hoogten te stuwen. Met een focus op creativiteit en innovatie, ontwikkelen we strategieƫn die een blijvende impact maken. Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, Team Made is uw strategische partner voor alomvattende marketinguitmuntendheid. Verken de levendige mogelijkheden met ons terwijl we succes voor uw merk herdefiniƫren in het dynamische landschap van Gent.

Hoe gebruik je AI in je eenmanszaak2

Onze aanpak

Bij Team Made is onze benadering van marketing gebaseerd op innovatie en maatwerk. We begrijpen dat elk merk uniek is, en we stemmen onze strategieƫn af om uw onderscheidende identiteit te versterken.

Van diepgaande marktanalyses tot creatieve campagne-uitvoeringen, ons team is toegewijd aan het leveren van oplossingen die resoneren met uw doelgroep. We geven prioriteit aan samenwerking, transparantie en meetbare resultaten.

Of het nu gaat om digitale marketing, merkontwikkeling of strategische planning, onze aanpak wordt gedreven door een streven naar uitmuntendheid. Ga met ons mee op een reis waar creativiteit strategie ontmoet, en laat Team Made uw merk naar nieuwe horizonten in Gent tillen.

Onze diensten

Ontwerp en DESIGN

Webdesign betreft het grafische en visuele aspect van een website. Echter, het gaat veel verder dan het ontwerp zelf. We bouwen de site op basis van uw verhaal! Uw “WAAROM” en uw doelgroep staan centraal. Onze grafisch vormgever ontwerpt meestal 3 verschillende variaties voor uw website. Zo kunt u zelf een keuze maken en eventueel elementen uit het ene ontwerp met een ander combineren.

WEBONTWIKKELING

De lay-out, het ontwerp, de look en feel zijn allemaal gecreĆ«erd in de eerste fase. De programmering en ontwikkeling van uw nieuwe website is nu gebaseerd op het door u goedgekeurde ontwerp. Zo zijn we er zeker van dat onze ontwikkelaar de spijker op z’n kop slaat. Zodra de programmering van de site is voltooid, krijgt u toegang en kunt u alles overlopen en ontdekken. We bouwen een nieuw feedbackmoment om alles te bespreken en uw opmerkingen te verwerken.

LOGO ontwerp

Onze grafisch ontwerper geniet van het creƫren van een nieuw logo. Een volledig ontwikkelde huisstijl is ook een optie. Uw bedrijfslogo is de eerste indruk die u maakt op uw doelgroep en klanten. Dit maakt het logo een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Met de hulp van onze grafisch ontwerper maakt u direct een professionele indruk. De grafische mogelijkheden voor uw logo zijn eindeloos. Een professioneel ontworpen logo op maat geeft potentiƫle klanten meteen de indruk dat ze te maken hebben met een betrouwbaar, competent, zelfverzekerd en professioneel bedrijf.

KRACHTIGE & FUNCTIONELE WEBSHOPS VOOR MEER ONLINE VERKOOP

Een online winkel is een zegen. Online winkelen is niet alleen een trend. Het is ook hier om te blijven na Corona. Mensen hebben het gemak van online webshops ontdekt en zullen het nooit meer loslaten. Het is de perfecte kans om uw passie voor uw producten online te delen met iedereen, dag en nacht. Wij ontwerpen en bouwen uw webshop zodat uw passie duidelijk en tastbaar wordt overgebracht aan uw bezoekers.

SEO OF ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Hoeveel bezoekers heeft uw website per maand? Welke positie heeft u in de zoekresultaten voor uw zoektermen? Weet u het niet of wilt u dit verbeteren? Met de juiste SEO-technieken bereikt u in 2024 de top van de Google-ranking. SEO, Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie is het geheel van stappen die u kunt nemen om uw positie in Google te verbeteren. Wij helpen u graag om beter te scoren in Google.

Waarom kiezen voor Team Made?

LOKALE EXPERTISE

Met onze wortels stevig in Gent, bezitten we een intieme kennis van de lokale markt. Deze kennis stelt ons in staat om onze strategieƫn specifiek af te stemmen op de unieke dynamiek en voorkeuren van het Gentse publiek, zodat uw merk oprecht resoneert.

INNOVATIEVE AANPAK

Bij Team Made is innovatie ingebakken in ons DNA. We volgen niet alleen trends; we zetten ze. Ons team van creatieve geesten is toegewijd aan het ontwikkelen van frisse en fantasierijke concepten die de grenzen van conventionele marketing verleggen. Verwacht campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende impact achterlaten.

COLLABORATIEVE PARTNERSCHAP

Uw succes is ons succes. Team Made gelooft in het bevorderen van collaboratieve partnerschappen met onze klanten. We werken nauw met u samen, luisteren naar uw doelen, begrijpen uw visie en integreren uw feedback door het hele proces. Deze samenwerkingsbenadering zorgt ervoor dat onze strategieƫn naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en doelstellingen.

ALLESOMVATTENDE DIENSTEN

Team Made is uw bestemming voor een compleet aanbod van marketingdiensten. Of het nu gaat om strategische planning, digitale marketing, merkontwikkeling, contentcreatie of analyses en rapportages – wij bieden het allemaal. Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat elk aspect van de reis van uw merk zorgvuldig is ontworpen en uitgevoerd voor maximale impact.

RESULTAAT- GERICHTE FOCUS

We streven niet alleen naar creativiteit; we streven naar resultaten. Team Made is toegewijd aan het leveren van meetbare en impactvolle resultaten voor uw merk. Onze op data gebaseerde strategieĆ«n en gedetailleerde analyses stellen u in staat de prestaties van uw campagnes te volgen, wat zorgt voor geĆÆnformeerde besluitvorming en continue verbetering.

PASSIE VOOR perfectie

Passie drijft alles wat we doen. Van de eerste brainstormsessies tot de uiteindelijke uitvoering, Team Made’s passie voor uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar. We benaderen elk project met enthousiasme, toewijding en een verbintenis om verwachtingen te overtreffen. Uw merk verdient niets minder dan ons allerbeste.

De wijken en buurten van gent

Bloemekenswijk, Brugse PoortRooigem, Dampoort, Drongen, Elisabethbegijnhof – Prinsenhof – Papegaai – Sint-Michiels, Gentbrugge, Gentse Kanaaldorpen en -zone , Ledeberg, Macharius – Heirnis, Mariakerke, Moscou – Vogelhoek, Muide – Meulestede, Afrikalaan, Nieuw Gent – UZ, Oostakker, Oud Gentbrugge, Rabot – Blaisantvest, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem – Afsnee, Sluizeken – Tolhuis – Ham, Stationsbuurt-Noord, Stationsbuurt-Zuid, Watersportbaan – Ekkergem, Wondelgem, Zwijnaarde

GENT WEATHER

Bezienswaardigheden in het prachtige gent

OPMERKELIJKE WIJKEN

bushaltes in Gent

Bus stop in Gent, Zuid(Centrum)

Bushalte Gent – Kasteellaan

Gent Van Eyckstraat

Gent Plateaustraat

Gent Brugsepoort

Gent New-Yorkstraat

Bushalte Gent Afrikalaan

Gent Pr. Clementinalaan

Op de kaart

business map

vraag om contact – WIJ BELLEN JOU!

Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou. Simpel toch?

 • Vrijblijvend
 • Advies en tips
 • Offerte op maat