Website nodig in Gent?

Webdesign Gent

Als SEO- en copywritingbedrijf begrijpen we als geen ander de waarde van hoogwaardig webdesign. Bent u op zoek naar een betrouwbaar webdesignbureau in Gent dat uw online aanwezigheid kan versterken en uw concurrenten kan overtreffen? Zoek niet verder! In dit artikel zullen we u laten zien waarom ons webdesignbedrijf uw ideale partner is en hoe we u kunnen helpen om uw website bovenaan de zoekresultaten van Google te laten verschijnen.

Klik op bovenstaande knop
om vrijblijvend contact met ons op te nemen

Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw website

Websites ontwerpen en ontwikkelen is waar we van houden. We hebben oog voor het grafische, visuele en functionele aspect van jouw website. Het process voor een succesvolle site, gaat echter veel verder dan het ontwerp op zich. We bouwen elke site vertrekkende vanuit jouw verhaal en jouw doelgroep! Wie jij bent en wat je doet staan centraal.

Jij bent actief in Gent en je hebt een specifieke aanpak. Er is ongetwijfeld een reden waarom je klanten voor jouw en niet voor je concurrentie kiezen. Die reden, jouw “Unieke verkoopsargument” (of USP) zetten we graag in de verf.

Wij verzorgen jouw online zichtbaarheid met een professionele website. We houden de digitale kant van je zaak fris en aantrekkelijk zodat jij je zorgeloos kunt concentreren op wat echt telt. Jij maakt je klanten gelukkig en werkt aan het succes van je bedrijf.

Klik op bovenstaande knop
en wij bellen jou vrijblijvend zelf op.

Klaar voor de toekomst?

Webdesign in Gent en omgeving:

Online marketing bureau Gent

Aantrekkelijk, Responsief Ontwerp

Bij het ontwerpen van uw website zetten we in op een aantrekkelijk en responsief ontwerp dat direct de aandacht van uw bezoekers trekt. We begrijpen dat het eerste indruk cruciaal is en dat een professioneel ontworpen website een positieve merkbeleving creëert. Ons team van ervaren webdesigners zal de juiste kleuren, lettertypen en lay-outs selecteren die uw merkidentiteit weerspiegelen en uw doelgroep aanspreken.

Vertel hier over je project

Geoptimaliseerd voor …

Gebruiksvriendelijkheid en Navigatie

Een gebruiksvriendelijke website is essentieel om bezoekers te behouden en conversies te maximaliseren. Onze webdesignexperts zullen ervoor zorgen dat uw site intuïtief en gemakkelijk te navigeren is, zodat gebruikers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Van duidelijke menustructuren tot goed geplaatste call-to-action knoppen, we optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid van uw website om een naadloze ervaring voor uw bezoekers te garanderen.

Vertel hier over je project
traffic
h img 02

Optimalisatie voor Snelheid en Prestaties

Wist u dat de snelheid van uw website een grote rol speelt in de rangschikking van zoekmachines? Bij ons webdesignbedrijf begrijpen we het belang van een snelle en responsieve website. We zorgen ervoor dat uw site geoptimaliseerd is voor snelheid en prestaties, zodat uw bezoekers niet hoeven te wachten en zoekmachines uw website hoger waarderen.

Vertel hier over je project

Mobile-First Benadering

Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is het essentieel dat uw website volledig geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Onze webdesigners werken volgens een mobile-first benadering, waarbij uw website op alle schermformaten en apparaten perfect wordt weergegeven. Door te zorgen voor een naadloze mobiele ervaring, vergroot u uw bereik en maximaliseert u het aantal potentiële klanten.

Vertel hier over je project
problem3
webdesign bureau gent

SEO-Geoptimaliseerde Webcontent

Een prachtig ontworpen website is pas het begin. Om uw concurrenten te overtreffen en bovenaan de zoekresultaten van Google te verschijnen, is hoogwaardige, SEO-geoptimaliseerde webcontent van cruciaal belang. Ons team van ervaren copywriters zal zich richten op het creëren van waardevolle en boeiende inhoud die niet alleen uw bezoekers aanspreekt, maar ook zoekmachines zoals Google. Voor meer informatie kunt u onze pagina over website-teksten bezoeken.

Vertel hier over je project

Keyword Research

Bij het schrijven van SEO-geoptimaliseerde webcontent is grondig keywordonderzoek de basis. We zullen uitvoerig onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor uw branche en uw doelgroep. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analysetechnieken, identificeren we de meest effectieve zoekwoorden die uw website naar de top van de zoekresultaten kunnen brengen. Voor een gratis website-audit kunt u onze pagina over gratis website-audit bezoeken.

Vertel hier over je project
top image

Unieke en Waardevolle Content

Onze copywriters zullen vervolgens unieke en waardevolle inhoud creëren die uw bezoekers informeert, inspireert en overtuigt. We zullen relevante onderwerpen behandelen die verband houden met uw branche en uw expertise demonstreren. Door middel van rijke en uitgebreide paragrafen bieden we diepgaande informatie en oplossingen voor de behoeften van uw doelgroep. Neem gerust een kijkje op ons portfolio voor voorbeelden van onze creatieve content.

Vertel hier over je project

Interne en Externe Linkbuilding

Om uw website vanuit Gent hoger te laten ranken in Google, is linkbuilding een essentiële strategie. Ons SEO-team zal zowel interne als externe linkbuilding-strategieën implementeren. We zullen relevante interne links opzetten om de navigatie en gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast zullen we ook actief werken aan het verkrijgen van hoogwaardige externe links van betrouwbare websites, wat uw online autoriteit verhoogt en uw positie in de zoekresultaten verbetert. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over lokale SEO.

Vertel hier over je project
h img 01
monitor1@1x

Resultaatgerichte SEO-Analyse

Bij ons webdesignbedrijf geloven we in meetbare resultaten. Daarom zullen we regelmatig SEO-analyses uitvoeren om de prestaties van uw website te meten en te verbeteren. We maken gebruik van geavanceerde tools en analysetechnieken om inzicht te krijgen in het zoekgedrag van uw bezoekers, de prestaties van uw zoekwoorden en de algehele effectiviteit van uw webdesignstrategie. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina om te bespreken hoe we uw website kunnen optimaliseren.

Vertel hier over je project

Vertel hier over je project

150px Vlag van Gent.svg
Professioneel Webdesign in Gent:

Verzeker je groei in 2023

De online wereld wordt steeds belangrijker. Bedrijven die inzetten op hun digitale verhaal en online reputatie groeien gewoon sneller!

Als u op zoek bent naar professioneel webdesign in Gent dat uw concurrenten overtreft en uw online succes vergroot, dan zijn wij de ideale keuze. Met onze expertise in SEO en copywriting kunnen we hoogwaardige webcontent creëren die niet alleen uw bezoekers aanspreekt, maar ook zoekmachines zoals Google. Ons team van getalenteerde webdesigners en copywriters staat klaar om u te helpen uw online doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina voor een vrijblijvend gesprek!

Analyse en Advies om Jouw Online Succes te Vergroten

Als SEO- en webdesignexperts begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om vanuit Gentje weg te vinden in de online wereld. Daarom bieden we analyse en advies aan om je te helpen bij het begrijpen van Google Analytics en het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Zo vergroot je je kansen op online succes en groei.

gent 1

VERHOOG UW MERKbekendheid MET TEAM MADE: TOONAANGEVEND MARKETINGBUREAU IN GENT

Ontdek Op Maat Gemaakte Marketingoplossingen voor de Groei van Uw Bedrijf

Team Made, het vooraanstaande marketingbureau in Gent, brengt innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde expertise naar voren. Gelegen in het hart van Gent, zet ons dynamische team zich in om uw merk naar nieuwe hoogten te stuwen. Met een focus op creativiteit en innovatie, ontwikkelen we strategieën die een blijvende impact maken. Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, Team Made is uw strategische partner voor alomvattende marketinguitmuntendheid. Verken de levendige mogelijkheden met ons terwijl we succes voor uw merk herdefiniëren in het dynamische landschap van Gent.

seocraft img
Hoe gebruik je AI in je eenmanszaak2

Onze aanpak

Bij Team Made is onze benadering van marketing gebaseerd op innovatie en maatwerk. We begrijpen dat elk merk uniek is, en we stemmen onze strategieën af om uw onderscheidende identiteit te versterken.

Van diepgaande marktanalyses tot creatieve campagne-uitvoeringen, ons team is toegewijd aan het leveren van oplossingen die resoneren met uw doelgroep. We geven prioriteit aan samenwerking, transparantie en meetbare resultaten.

Of het nu gaat om digitale marketing, merkontwikkeling of strategische planning, onze aanpak wordt gedreven door een streven naar uitmuntendheid. Ga met ons mee op een reis waar creativiteit strategie ontmoet, en laat Team Made uw merk naar nieuwe horizonten in Gent tillen.

Onze diensten

Ontwerp en DESIGN

Webdesign betreft het grafische en visuele aspect van een website. Echter, het gaat veel verder dan het ontwerp zelf. We bouwen de site op basis van uw verhaal! Uw “WAAROM” en uw doelgroep staan centraal. Onze grafisch vormgever ontwerpt meestal 3 verschillende variaties voor uw website. Zo kunt u zelf een keuze maken en eventueel elementen uit het ene ontwerp met een ander combineren.

WEBONTWIKKELING

De lay-out, het ontwerp, de look en feel zijn allemaal gecreëerd in de eerste fase. De programmering en ontwikkeling van uw nieuwe website is nu gebaseerd op het door u goedgekeurde ontwerp. Zo zijn we er zeker van dat onze ontwikkelaar de spijker op z’n kop slaat. Zodra de programmering van de site is voltooid, krijgt u toegang en kunt u alles overlopen en ontdekken. We bouwen een nieuw feedbackmoment om alles te bespreken en uw opmerkingen te verwerken.

LOGO ontwerp

Onze grafisch ontwerper geniet van het creëren van een nieuw logo. Een volledig ontwikkelde huisstijl is ook een optie. Uw bedrijfslogo is de eerste indruk die u maakt op uw doelgroep en klanten. Dit maakt het logo een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Met de hulp van onze grafisch ontwerper maakt u direct een professionele indruk. De grafische mogelijkheden voor uw logo zijn eindeloos. Een professioneel ontworpen logo op maat geeft potentiële klanten meteen de indruk dat ze te maken hebben met een betrouwbaar, competent, zelfverzekerd en professioneel bedrijf.

KRACHTIGE & FUNCTIONELE WEBSHOPS VOOR MEER ONLINE VERKOOP

Een online winkel is een zegen. Online winkelen is niet alleen een trend. Het is ook hier om te blijven na Corona. Mensen hebben het gemak van online webshops ontdekt en zullen het nooit meer loslaten. Het is de perfecte kans om uw passie voor uw producten online te delen met iedereen, dag en nacht. Wij ontwerpen en bouwen uw webshop zodat uw passie duidelijk en tastbaar wordt overgebracht aan uw bezoekers.

SEO OF ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Hoeveel bezoekers heeft uw website per maand? Welke positie heeft u in de zoekresultaten voor uw zoektermen? Weet u het niet of wilt u dit verbeteren? Met de juiste SEO-technieken bereikt u in 2024 de top van de Google-ranking. SEO, Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie is het geheel van stappen die u kunt nemen om uw positie in Google te verbeteren. Wij helpen u graag om beter te scoren in Google.

Waarom kiezen voor Team Made?

LOKALE EXPERTISE

Met onze wortels stevig in Gent, bezitten we een intieme kennis van de lokale markt. Deze kennis stelt ons in staat om onze strategieën specifiek af te stemmen op de unieke dynamiek en voorkeuren van het Gentse publiek, zodat uw merk oprecht resoneert.

INNOVATIEVE AANPAK

Bij Team Made is innovatie ingebakken in ons DNA. We volgen niet alleen trends; we zetten ze. Ons team van creatieve geesten is toegewijd aan het ontwikkelen van frisse en fantasierijke concepten die de grenzen van conventionele marketing verleggen. Verwacht campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende impact achterlaten.

COLLABORATIEVE PARTNERSCHAP

Uw succes is ons succes. Team Made gelooft in het bevorderen van collaboratieve partnerschappen met onze klanten. We werken nauw met u samen, luisteren naar uw doelen, begrijpen uw visie en integreren uw feedback door het hele proces. Deze samenwerkingsbenadering zorgt ervoor dat onze strategieën naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en doelstellingen.

ALLESOMVATTENDE DIENSTEN

Team Made is uw bestemming voor een compleet aanbod van marketingdiensten. Of het nu gaat om strategische planning, digitale marketing, merkontwikkeling, contentcreatie of analyses en rapportages – wij bieden het allemaal. Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat elk aspect van de reis van uw merk zorgvuldig is ontworpen en uitgevoerd voor maximale impact.

RESULTAATGERICHTE FOCUS

We streven niet alleen naar creativiteit; we streven naar resultaten. Team Made is toegewijd aan het leveren van meetbare en impactvolle resultaten voor uw merk. Onze op data gebaseerde strategieën en gedetailleerde analyses stellen u in staat de prestaties van uw campagnes te volgen, wat zorgt voor geïnformeerde besluitvorming en continue verbetering.

PASSIE VOOR perfectie

Passie drijft alles wat we doen. Van de eerste brainstormsessies tot de uiteindelijke uitvoering, Team Made’s passie voor uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar. We benaderen elk project met enthousiasme, toewijding en een verbintenis om verwachtingen te overtreffen. Uw merk verdient niets minder dan ons allerbeste.

De wijken en buurten van gent

Bloemekenswijk, Brugse PoortRooigem, Dampoort, Drongen, Elisabethbegijnhof – Prinsenhof – Papegaai – Sint-Michiels, Gentbrugge, Gentse Kanaaldorpen en -zone , Ledeberg, Macharius – Heirnis, Mariakerke, Moscou – Vogelhoek, Muide – Meulestede, Afrikalaan, Nieuw Gent – UZ, Oostakker, Oud Gentbrugge, Rabot – Blaisantvest, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem – Afsnee, Sluizeken – Tolhuis – Ham, Stationsbuurt-Noord, Stationsbuurt-Zuid, Watersportbaan – Ekkergem, Wondelgem, Zwijnaarde

GENT WEATHER

Bezienswaardigheden in het prachtige gent

OPMERKELIJKE WIJKEN

bushaltes in Gent

Bus stop in Gent, Zuid(Centrum)

Bushalte Gent – Kasteellaan

Gent Van Eyckstraat

Gent Plateaustraat

Gent Brugsepoort

Gent New-Yorkstraat

Bushalte Gent Afrikalaan

Gent Pr. Clementinalaan

Op de kaart

business map

Online marketing bureau Gent
ontdek

onze projecten

We bouwden websites voor bedrijven in alle sectoren in en omgeving.

Bekijk hier ons portfolio
Neem contact op om jouw project vrijblijvend te bespreken.