mooi & functioneel

Webdesign

op maat

Webdesign-en-SEO-project

Op zoek naar een website?

Webdesign is wat we doen en waar we van houden. We zijn dan ook benieuwd naar jouw project en jouw uitdagingen. Bekijk alvast wat we voor je kunnen betekenen & neem vrijblijvend contact met ons op.

Mobiel & modern webdesign

Behalve een unieke look en feel krijgt jouw webdesign ook alle functionaliteiten die jij en je zaak nodig hebben.


Website nodig?

Functioneel webdesign op maat

Een functioneel webdesign houdt rekening met jouw doelen. Afspraken maken, informeren, offertes opvragen, webshop, … alles op maat.


Website nodig?

webdesign dat scoort in Google

Een leuk webdesign is 1 ding, gevonden worden is een ander. Het juiste webdesign brengt je  boven je concurrentie in Google. 


Website nodig?

Webdesign voor jouw

Team Made is de geschikte partner voor jou als: 

  • Je een nieuwe website zoekt voor je zaak of project.
  • Je reeds een website hebt, maar niet genoeg bezoekers.
  • Je een webshop wilt waarmee je je producten naadloos tot bij je klanten brengt.
  • Je wilt weten hoe je beter scoort op de zoekpagina’s van Google.
  • Je een ondernemer bent die wil mee zijn met de digitale wereld.

Websites met oog voor je klanten en aandacht voor Google

Een goede website moet niet alleen mooi en aantrekkelijk ogen. Je hebt ook de nodig bezoekers nodig… zonder hen geen online verhaal. 

Onze websites zijn daarom mooi en functioneel voor je bezoekers, maar ook goed vindbaar in Google. We bouwen je site zo, dat Google hem aan de juiste mensen kan tonen.

Tevreden bezoeker

Geoptimaliseerd Google

slimme SEO technieken

Hoe we ook voor jouw onderneming alles optimaliseren (SEO) en waarom het voor een ondernemer belangrijk is leggen we je graag uit. 

Webdesign waarmee je scoort in Google

Als je een degelijk website met een goede structuur hebt, is aan SEO doen niet altijd een grote opgave. Je hoeft absoluut geen uren extra werk in je website te steken. Als je let op enkele details zal je snel de vruchten van je aandacht kunnen plukken.  

Om de top van Google te bereiken is zoekmachineoptimalisatie (SEO) bijna altijd noodzakelijk. Een goede basisstructuur en vlotte gebruiksvriendelijke website is noodzakelijk. 

In België en Nederland wordt al heel wat aan SEO gedaan. Toch zijn er nog veel sectoren waar je met de juiste website je concurrentie kunt verslaan. 

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

SEO
Wiki & Tips

1. SEO Analyse

Een website analyse bezorgt ons inzicht in de technische toestand en huidige posities in de zoekmachines. We onderzoeken je huidige posities in de zoekresulaten en bekijken de technische stand van je site.

2. Concurrentie analyse

Afhankelijk van de sector en de stand van zaken van de concurrenten bepalen we de strategie. De analyse toont hoe grondig je conculega’s te werk gaan en wat we moeten doen om ze te ‘verslaan’.

3. Zoekterm analyse

Na een grondige analyse van jouw webshop en die van je concurrenten bepalen we de belangrijkste zoektermen. Zoekvolumes, concurrentie, zoektrends,… De zoekterm analyse is van groot belang voor SEO webshops.

4. Website Optimaliseren

De inhoud van de site wordt samengesteld op basis van de juiste zoektermen en de SEO strategie . We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Systematische Opvolging

De eerste pagina in Google is het doel. Essentieel is te blijven sleutelen aan de SEO van je webshop, om zo je concurrenten voor te blijven. In deze fase is ook linkbuilding van belang. Voor google zijn externe linken een teken dat je webshop betrouwbaar is.

6. Analyse van inspanningen en resultaat

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle SEO strategie. Web Analytics verschaffen inzichten in de situatie. Ze geven aan  welke stappen we best ondernemen om het maximum uit je online campagne te halen.

Webdesign Portfolio

Webdesign met oog voor je klanten en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Een goede combinatie om gezien te worden en meer klanten of bezoekers te bereiken. Hieronder een greep uit ons eerdere werk. 


Webdesign portfolio webshop fietsenwinkel
Koers en triatlon specialist

Webdesign portfolio verzekeringsmakelaar
Zakelijk / Financieel

portfolio webdesign webshop lokale economie
Platform voor starters


Webdesign portfolio