Wat is Search Result Feature? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Search Result Feature?

Functie voor zoekresultaten
Functies voor zoekresultaten zijn de algemene naam voor alle verschillende manieren waarop Google informatie in de SERP’s weergeeft. Google probeert de gebruiker een gemakkelijk afleesbare, rijke reeks relevante informatie te bieden. Dit is de reden waarom ze de resultaten van zoekmachines op verschillende manieren weergeven, met behulp van zoekresultaatfuncties.
De manier waarop ze eruit zien, kan worden beïnvloed door het land waarin u zich bevindt en het apparaat dat u gebruikt om te browsen.
De SERP-functies van Google omvatten:
Duidelijke blauwe link – de algemene SERP-vermeldingen met een titel, beschrijving en een link
Verbetering – een toevoeging aan de gewone blauwe link met broodkruimels, sitelinks, enz.
Rijk resultaat
Kennispaneel-item
Uitgelicht fragment
OneBox-resultaat – een vak met een antwoord op een vraag of vraag, maar geen link naar een website. Dit kan van alles zijn, van het lokale weer of de tijd in een stad, valutacalculatoren, vertalingen, sportuitslagen etc.
Ontdekken – deze kaarten zijn niet gerelateerd aan zoekresultaten, worden weergegeven op Android-apparaten en zijn een imitatie van een nieuwsfeed of een suggestierol. De kaarten vatten een website samen en bestaan ​​uit een afbeelding, titel en korte beschrijving
ONDERWERP: Search Result Feature

S

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.