Wat is een SEO Site Audit (Site Audit, SEO Audit)? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een SEO Site Audit (Site Audit, SEO Audit)?

SEO Site Audit (Site Audit, SEO Audit)
Een volledige analyse van de zichtbaarheid van een website in zoekmachines. Het is bedoeld om u te helpen fouten, problemen en gaten in uw inhoud op te sporen die u kunt gebruiken in uw SEO-strategie. Er zijn twee soorten audits die u kunt doen om inzicht te krijgen in SEO-problemen op websites: technische SEO-audit en inhoudsaudit. Je kunt ze doen met behulp van scraper-programma’s (zoals Screaming Frog), veel online tools of handmatig gedetailleerde Excel-sheets maken.
ONDERWERP: SEO Site Audit (Site Audit, SEO Audit)

S

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.