,

Zet al je beoordelingen in de schijnwerpers!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften van je klanten wordt voldaan.

De juiste recensie op de juiste plek kan een groot verschil opleveren.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften van je klanten wordt voldaan. Hun algehele ervaring met jouw merk moet bijzonder goed zijn.

Je weet dit misschien niet, maar 92% van de consumenten leest doorgaans de beoordelingen van een bedrijf om de algehele kwaliteit van de klantervaring te ontdekken.

Zo zie je, dat feedback van klanten de reputatie van jouw bedrijf kan maken of breken:

  • negatieve beoordelingen kunnen potentiële klanten afschrikken,
  • terwijl positieve beoordelingen hen kunnen aanmoedigen om uw merk te vertrouwen door uw producten of diensten te kopen.

Hoewel het duidelijk is dat recensies van consumenten een belangrijk aspect zijn van het reputatiebeheer van je bedrijf, is er een heel krachtige aanpak die je kunt gebruiken om de impact van die uitstekende evaluaties op te voeren.

Lees verder om te ontdekken waarom je je beste recensies in de spotlight moet zetten.

Zorg dat de 5-sterrenervaringen opvallen

Een van de krachtigste aanbevelingen die je bedrijf kan ontvangen, is afkomstig van dezelfde klanten die in het verleden al een positieve ervaring met jou hebben gehad.

Het opnemen van de beste klantrecensies op een website is ongelooflijk effectief, omdat potentiële klanten hun verwachtingen kunnen combineren met de tevredenheid van uw vorige en terugkerende klantenkring.

Simpel gezegd: reviews van topkwaliteit helpen je merk om het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen.

recensies en beoordelingen

Maak gebruik van de kracht van 5-sterrenrecensies

Een heel effectieve methode om ervoor te zorgen dat de recensies worden gezien en gehoord door jouw publiek, is om deze rechtstreeks naar je website te streamen.

Het werkt omdat:

  • ze de aandacht van je bezoekers trekken door middel van snelle en gemakkelijk te consumeren beelden en tekst.
  • ze op elke pagina worden getoond
  • ze aangeven dat ze geverifieerd zijn door Google
  • indien men klikt komt men op de Google Mijn Bedrijfs pagina van je bedrijf (intikken van je naam in Google zou resulteren in zoekresultaten waar ook je concurrenten tussen staan)
  • we er een knop aan toevoegen, een call to action (bel ons, vraag offerte, contacteer ons, …)

Hoe we kunnen helpen?

Als je wilt dat je klantenrecensies gezien worden, en als je het aantal mensen dat bij je koopt wilt verhogen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen helpen je beste recensies op een effectieve manier te laten zien om je merk te laten groeien.

Lees ook:

Ontdek meer over:

Heb je hulp nodig bij je online marketing?

Wij helpen bedrijven met kleine en grote online vraagstukken. Heb je vragen over marketing? Contacteer ons met al je vragen. We geven altijd feedback en advies. We leren jouw project graag beter kennen.