Marketing Strategie Sessie » Team Made Webdesign+

Gratis Strategie Sessie

Op zoek naar een duurzame instroom van nieuwe klanten?

Team Made geeft je nu de kans om een gratis strategiesessie in onze agenda te boeken.

Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw aanpak. Hoe kom jij aan leads, zijn ze van kwaliteit? Hoe probeer jij te groeien? Kost het je veel tijd en energie om op sociale media aan marketing te doen?

Wij stellen heel gerichte vragen en zijn zo een klankbord. We laten je stil staan bij de belangrijkste onderdelen van je marketing en waar je best op focust. Tot slot geven we je een aantal tips om nog betere resultaten te behalen.

Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw aanpak. Hoe kom jij aan leads, zijn ze van kwaliteit? Hoe probeer jij te groeien? Kost het je veel tijd en energie om op sociale media aan marketing te doen?


Vraag hier je
gratis gesprek aan.

*Dit proces duurt slechts enkele seconden*

“Tijdens het gesprek werd me helder en to the point uitgelegd hoe ik in de toekomst kwaliteitsvolle leads kan generen* >>B.K.

*we contacteren je snel om een afspraak te plannen

Een greep uit onze wapens

We werken met de meest krachtige tools

wat onze klanten zeggen

we zijn trots op al onze klanten

"Team Made zorgt ervoor dat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is, het runnen van je bedrijf!"

Heb je ervaring met het beheren van sociale media en advertenties? Dan weet je ongetwijfeld hoeveel tijd, energie en geld erin kan kruipen. Als je niet zeker weet wat al het werk en geld heeft opgebracht, dan zou je wel eens de verkeerde richting kunnen uitgaan.

Doe zoals alle succesvolle ondernemingen. Schakel een expert in voor de dingen die echt van belang zijn.  Laat de online marketing door een specialist uitvoeren… gebruik de vrijgemaakte tijd om je klanten nog gelukkiger te maken.

Wat is Team Made

Team Made is een digitaal marketing bureau. We kicken op het behalen van marketing doelen. Wij geloven niet in dure, mooie plaatjes, filmpjes of campagnes waarvan de ROI niet kan worden aangetoond.

Onze focus ligt altijd op het behalen van resultaten. Resultaten voor onze klanten en resultaten voor onszelf.  Team Made helpt zelfstandigen en KMO’s in de dienstensector om op een voorspelbare manier nieuwe klanten te werven via online advertenties.

Wat doet Team Made

Wij helpen bedrijven in de dienstensector groeien door hen een voorspelbare online instroom van nieuwe klanten te bezorgen.  Wij weten dat koude leads alleen maar verspilling zijn. Verspilling van tijd, energie, geld en administratieve middelen. Ze brengen meestal alleen frustraties met zich mee. 

Beeld je in dat jouw leads bij jouw aankloppen en niet omgekeerd? Ons bewezen en getest marketingsysteem bezorgt jouw leads die zelf om een gesprek vragen. 

waarom doen we dat

Uit onze ervaring is gebleken dat zowat  alle dienstenbedrijven met dezelfde problemen worstelen. Eén van hun grootste bezorgdheden en uitdagingen is de instroom van nieuwe klanten. Zeker gezien de hele marketingevolutie die de laatste 10 jaar plaatsvond. 
 
Sociale media op een winstgevende manier inzetten is helemaal niet zo evident. Menig ondernemer bijt er zijn tanden op stuk. Spaar tijd en energie en laat de klanten via onze mechanismen naar je toe stromen.
 

Hoe gaan we te werk

We werken enkel met dienstverlenende bedrijven waarvan we zeker zijn dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarnaast moeten we er ook zelf zeker van zijn dat onze systemen voor jouw bedrijf en sector meer klanten zullen genereren. 
 
Onze filosofie is simpel: een marketingbureau moet winstgevend zijn voor de onderneming, Als wij na 3 maanden meer kosten dan we opbrengen, dan stopt de samenwerking.
 

Ga nu voor

Boek nu je
gratis strategiesessie

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Website nodig?

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.