Scoren in Google voor bedrijven

SEO voor bedrijven

Do you want to stand out online as a company and attract more customers? Then SEO is indispensable for good online visibility. At Made in we specialize in SEO for companies and local internet marketing. This ensures that your company is better found in search engines such as Google and attracts new customers.

Waarom seo?

Waarom is SEO belangrijk voor jouw bedrijf?

Je weet als bedrijf dat klanten online zoeken, maar je beseft ook dat ze zelden voorbij de eerste pagina van zoekmachines geraken. Herkenbaar? Dan is het tijd voor verandering. Met goede SEO scoor je hoger in Google en trek je nieuwe klanten aan. SEO, oftewel search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie, omvat alle acties die je onderneemt om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Het doel is om hoger te scoren in de organische zoekresultaten, wat gratis is en dus een interessant alternatief biedt voor zoekmachine adverteren.

Alternatief?

Het beste alternatief voor SEO, zijn betaalde advertenties

The alternative is paid advertisements. These are certainly worth it, but they are a permanent cost. If your website is properly optimized, it will not only appear organically on the first page of search results, but it will also convert many more of your visitors into paying customers. SEO for companies is a sustainable investment that pays for itself in the long term.

Met Team Made?

Een ervaren team met kennis en expertise

Onze ervaring en expertise betekent dat we het huidige landschap van de online advertentiewereld van binnen en van buiten kennen. We weten hoe we de klanten die jij zoekt kunnen bereiken en hoe we ze zelf contact met je laten opnemen. We beginnen met een website analyse om inzicht te krijgen in de technische toestand van je website en hoe we deze kunnen verbeteren. Daarna optimaliseren we je website door onder andere het gebruik van de juiste trefwoorden en het verbeteren van de content. We zorgen ook voor linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen.

Paid Ads alternatief seo
Het doel

Het resultaat van seo?

Je website scoort hoger in de zoekresultaten, krijgt meer bezoekers en meer klanten. En dat alles zonder blijvende kosten. Want zeg nu zelf, een ranking bovenaan de zoekmachines is beter dan elke andere beschikbare marketingmethode. Een advertentie verdwijnt immers als je stopt met betalen. De inspanningen op vlak van SEO zijn van blijvende duur.

SEO campagnes

Ontdek hoe een seo campagne je langdurig op de kaart zet.

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf online beter vindbaar te maken en meer klanten aan te trekken? Dan is een SEO campagne iets voor jou. Met SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, zorg je ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google verschijnt. En het mooie is: een goede SEO campagne zet je bedrijf langdurig op de kaart.

Hoe werkt het?

Een SEO campagne is een duurzame investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Het is niet alleen goedkoper dan betaalde advertenties, maar ook effectiever op de lange termijn. Want als je eenmaal goed scoort in de zoekresultaten, blijf je dat ook doen zonder dat je daar extra geld voor hoeft te betalen. Zo zet je je bedrijf langdurig op de kaart.

Het resultaat?

Het resultaat? Een website die hoger in de zoekresultaten scoort en meer potentiële klanten bereikt. En dat alles zonder blijvende kosten. Wil jij ook je bedrijf langdurig op de kaart zetten met een succesvolle SEO campagne? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw bedrijf online laten groeien.

FAQ SEO voor bedrijven

Veel gestelde vragen

Neem contact op om jouw project te bespreken. We leren jouw en je onderneming graag beter kennen.

google

SEO, ofwel Search Engine Optimization, is een verzameling technieken die worden toegepast om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen online zoeken naar producten of diensten voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Als jouw website niet hoog genoeg in de zoekresultaten verschijnt, loop je potentiële klanten mis.

Of je jouw SEO moet uitbesteden of zelf moet doen, hangt af van jouw kennis en ervaring op dit gebied. Het optimaliseren van een website voor zoekmachines vereist enige technische kennis en veel tijd. Als je dit zelf niet hebt, kan het verstandig zijn om een professional in te schakelen die gespecialiseerd is in SEO.

Het kan enkele maanden duren voordat je resultaat ziet van jouw SEO-inspanningen. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google tijd nodig hebben om de wijzigingen op jouw website te indexeren. Bovendien kan het enige tijd duren voordat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten, afhankelijk van de concurrentie op jouw zoekwoorden.

Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines kan op verschillende manieren, sommige zijn gratis en andere niet. Bijvoorbeeld, het gebruik van de juiste trefwoorden en het optimaliseren van jouw website content zijn gratis methoden. Linkbuilding en andere SEO-strategieën kunnen echter kosten met zich meebrengen, zoals het inhuren van een SEO specialist.

Om het succes van jouw SEO-inspanningen te meten, kun je verschillende statistieken in de gaten houden, zoals het aantal bezoekers dat jouw website ontvangt en het aantal conversies (verkopen, aanvragen, etc.). Je kunt ook gebruik maken van tools zoals Google Analytics om de prestaties van jouw website te analyseren en te verbeteren.

Meer leren over SEO? Neem dan een kijkje op onze blog.