SEO voor bedrijven | | Team Made Webdesign SEO

SEO voor Bedrijven

We helpen lokale bedrijven naar pagina 1 in Google

SEO is gevonden worden

Hoe we je helpen met SEO voor bedrijven

Team Made is gespecialiseerd in SEO voor bedrijven en lokale internet marketing. Het vergroten van de online zichtbaarheid in eigen regio en daarbuiten is waar het omdraait bij SEO voor bedrijven. 

Als bedrijf weet je dat je klanten op internet zoeken, maar je beseft ook dat ze zelden voorbij de eerste pagina van de zoekmachines geraken. Hoe ben je zelf?  Breng daar verandering in, scoor in Google en scoor nieuwe klanten.

Als de SEO goed verloopt, dan zie je vaak resultaten in de rankings van je website na 2-5 maanden. Soms gaat het sneller, soms trager. 80% van de mensen zoekt voor ze een aankoop doen eerst op google.  Meer dan 1/4 van de mensen negeren de eerste resultaten (=de ads) in Google.

Wat is SEO voor bedrijven en waarom is het van belang?

SEO, search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie is het geheel van acties die je onderneemt met de bedoeling beter gezien te worden in Google en andere zoekmachines

sEO

Zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing. 

Het kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.*

Uiteraard op de relevante trefwoorden en zoekterm(en) voor die webpagina. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

SEO gaat dus om iets heel eenvoudigs. Gezien worden in de zoekmachines van het wilde wereldse web.
Het is nog eenvoudiger, er is eigenlijk maar 1 belangrijke zoekmachine: Google. 

SEO gaat om gezien worden in Google.

SEO voor bedrijven lokaal inzetten.

Als de website van je bedrijf lokaal niet op de eerste pagina wordt weergegeven, krijgen je concurrenten die klanten.
Als SEO Bureau is het onze taak ervoor te zorgen dat jouw website wordt gevonden daar waar het telt: de eerste pagina van Google. 

Het alternatief?

Het alternatief zijn betaalde advertenties. Je kunt overal betaalde ads laten plaatsen. Geloof me, die zijn zeker ook de moeite. Maar ze zijn een blijvende kost… en mensen houden er nu eenmaal niet altijd van. 

Wanneer je website naar behoren is geoptimaliseerd, zal deze niet alleen organisch op de eerste pagina van ALLE belangrijke zoekresultaten van zoekmachines verschijnen, maar ook veel meer van je bezoekers omzetten in betalende klanten.

Betaalde zoekadvertenties of SEA

SEA of Search Engine Advertising gaat sneller. Vandaag een advertenties kopen is vandaag gezien worden.  Met SEO groeit het verkeer naar je website organisch, maar dat neemt enige tijd in beslag. SEA of betalende advertenties komen bovenaan de zoekresultaten. Het opstellen van deze advertenties vraagt enige expertise. De ruimte en het aantal woorden/tekens zijn beperkt, maar je ziet direct resultaat. 

SEO voor bedrijven VS SEA

Als de SEO goed verloopt, dan zie je vaak resultaten in de rankings van je website na 2-5 maanden. Soms gaat het sneller, soms trager. 

80% van de mensen zoekt voor ze een aankoop doen eerst op google. Daarvan zal meer dan 1/4de de eerste resultaten negeren de (=de ads). SEO is dus best wel waardevol.

Een ranking bovenaan de zoekmachines is beter dan je kunt krijgen van elke andere beschikbare marketingmethode (ontdek hier nog 12 andere redenen waarom SEO voor bedrijven zo belangrijk is). Het is namelijk van veel meer duurzame aard.  Een advertentie verdwijnt eens je stopt met het betalen van de kosten. De inspanningen op vlak van SEO zijn van blijvende duur.

Ons doel, als jouw SEO specialist, is om een hogere ROI te genereren door website-optimalisatie.

Het proces van SEO voor bedrijven

Dus hoe doen we dit? Het korte antwoord is dat onze ervaring en expertise betekent dat we het huidige landschap van de online advertentiewereld van binnen en van buiten kennen. We weten hoe we de klanten die jij zoekt kunnen bereiken en hoe we ze zelf contact met je laten opnemen. 

1. SEO Analyse

Een website analyse bezorgt ons inzicht in de technische toestand en huidige posities in de zoekmachines. We onderzoeken je huidige posities in de zoekresulaten en bekijken de technische stand van je site.

2. Concurrentie analyse

Afhankelijk van de sector en de stand van zaken van de concurrenten bepalen we de strategie. De analyse toont hoe grondig je conculega’s te werk gaan en wat we moeten doen om ze te ‘verslaan’.

3. Zoekterm analyse

Na een grondige analyse van jouw website en die van je concurrenten bepalen we de belangrijkste zoektermen. Zoekvolumes, concurrentie, zoektrends,… De zoekterm analyse is van groot belang voor SEO  

4. Website Optimaliseren

De inhoud van de site wordt samengesteld op basis van de juiste zoektermen en de SEO strategie . We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Systematische Opvolging

De eerste pagina in Google is het doel. Essentieel is te blijven sleutelen aan je SEO, om de concurrenten uit Oost-Vlaanderen voor te blijven. In deze fase is ook linkbuilding van belang. Voor google zijn externe linken een teken dat je site betrouwbaar is.

6. Analyse van inspanningen en resultaat

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle SEO strategie. Web Analytics verschaffen inzichten in de situatie. Ze geven aan  welke stappen we best ondernemen om het maximum uit je online campagne te halen.

SEO vraagt energie, maar brengt op

Hoe we als SEO bureau bedrijven helpen

SEO inspanningen zijn van duurzame aard, toch is zoekmachineoptimalisatie een voortdurend veranderende wereld. Je concurrenten zitten niet stil en Google is voortdurend aan het innoveren (denk maar aan voice search).  De algoritmes die bepalen welke resultaten bovenaan komen veranderen vaak. Wat een jaar geleden werkte, werkt vandaag misschien minder. Toch staan bepaalde zaken altijd centraal en weten we welke factoren nooit zullen veranderen. 

Onze taak als SEO bureau, is om de nieuwste trends te volgen en de veranderingen bij te houden. We onderzoeken, testen en implementeren voortdurend oplossingen voor onze klanten. We kunnen de toekomst niet zien, dus we kunnen je niet vertellen hoe het over een jaar zal zijn, maar we weten wat er vandaag werkt en we kunnen die informatie gebruiken om met jouw site een stap voor te blijven op je concurrenten.

Bij SEO voor bedrijven is onze enige focus jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google te plaatsen en deze daar te houden zolang je actief bent. Als je voor ons kiest voor jouw zoekmachine optimalisatie, investeer je om de komende jaren een fantastische ROI te behalen. Lokale concentratie en sleutelwoorden zijn de sleutel als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Je kunt alles goed doen, maar als jouw zoekwoorden niet goed zijn geoptimaliseerd, kom je niet ver met je online inspanningen.

Zoekwoorden zijn voor ons een tweede natuur. Nadat we alle details van jouw bedrijf kennen, kunnen we de beste set werkende zoekwoorden opstellen die je op jouw website kunt opnemen. 

Werken met Team Made voor jouw online marketing betekent dat u je jouw website ontleedt zodat deze perfect is geoptimaliseerd en, belangrijker nog, bezoekers omzet in klanten.

We volgen alle algoritme veranderingen die Google aanbrengt op de voet op. We weten hoe we de juiste aanpassingen moeten maken. We zijn niet alleen SEO-experts, maar we zijn ook blijvende SEO studenten. We leren continu door diep in de gegevens te graven en het hoe en waarom van de Google ranglijst te onderzoeken. 

We weten hoe we de SEO van jouw website pagina’s volledig kunnen optimaliseren en hoe we links naar je website kunnen krijgen.

Onze SEO-doelen: jouw website hoger laten scoren op Google terwijl jij je richt op de potentiële klanten. 

SEO Bureau

We willen dat mensen die op zoek zijn naar jouw producten en diensten jouw website kunnen vinden. We willen ook dat ze overgaan tot het aankopen of gebruiken van jouw producten en diensten. 

Als jouw site geen SEO implementeert, worden deze potentiële klanten waarschijnlijk de klanten van je concurrent. Wij bieden je als bedrijf in je eigen regio SEO-diensten aan, die de zichtbaarheid van je website verbeteren. 
Neem contact met ons op voor een SEO bureau die je steeds bijstaat. We zijn gespecialiseerd in lokale websitemarketing en werken met kleine tot middelgrote bedrijven die meer klanten nodig hebben in hun geografische gebied.

Of jouw site nu groot of klein is, wij voorzien hem van de SEO-implementatie die hij nodig heeft. Momenteel zoeken je potentiële klanten op Google naar jouw producten en diensten, dus wacht niet langer om de kracht van SEO op jouw website toe te passen. 

De Team Made SEO-experts helpen websites van elke omvang bij het behalen van succes in Google. Laat ons je tonen wat we voor jouw website kunnen betekenen. 

Voor wie is lokale SEO nuttig?

Tandartsen, artsen, elektriciens en vastgoedmakelaars zijn maar enkele voorbeelden van het soort lokale bedrijven dat nieuwe klanten zoekt die dicht bij hun eigen regio wonen. Als jouw beoogde klanten zich dicht bij jouw bedrijf bevinden, maar eerst je concurrenten vinden op Google dan heb je mogelijks een probleem. 

Aanpak SEO

Dingen worden een beetje anders gedaan, afhankelijk van hoeveel nationale of eerder regionale zichtbaarheid je nodig hebt. We zijn ervaren in zowel regionale SEO advies als nationaal of Nederlandstalig e-commerce advies.

Als je een lokaal bedrijf hebt, wil je je richten ;met je SEO op surfers binnen je eigen regio. Zo kan je lokale klanten ophalen. Maar als je in het hele land verkoopt of volledig online werkt, heb je ook nationale of zelfs wereldwijde aantrekkingskracht nodig.

Hoe dan ook, het inhuren van Team Made als je digitale marketingpartner zal je een boost geven dankzij deskundige webmarketing en consulting. Of je nu lokale patiënten naar jouw praktijk probeert te halen, een vaste stroom van leads voor je dienstenbedrijf wilt genereren of de wereld naar jouw online winkel wilt brengen… we weten hoe we je via SEO de klanten kunnen geven die je nodig hebt om het meeste uit je bedrijf te halen .

SEO voor bedrijven, waar het om draait

Bij websitemarketing en -consulting gaat het niet alleen om zoekwoorden en ranglijsten. Het gaat ook om de aantrekkingskracht van je website en om het omzetten van bezoekers in nieuwe klanten en verkopen.

Als je slecht scoort, om welke reden ook, kunnen we je in de goede richting wijzen of alle wijzigingen voor je aanbrengen om ervoor te zorgen dat je website sneller resultaten boekt.

Ons doel is om mensen naar jouw site te halen en er betalende klanten van te maken. Het eindresultaat is dat je bedrijf meer geld gaat verdienen en een fantastische ROI zal behalen op alle SEO-investeringen.

SEO Bureau voor bedrijven

Is SEO voor bedrijven altijd nuttig?

Kies Team Made voor je website en SEO-diensten, dan ga je voor het online succes van je bedrijf. Met onze expertise en ervaring op het gebied van lokale leadgeneratie kunnen we het meeste uit jouw website halen zodat hij je meer geld zal opleveren. 

Griet D
Griet DApurelle
Read More
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Read More
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Read More
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top