Wat is Copied Content? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Copied Content?

Gekopieerde inhoud
📖 Wat is gekopieerde inhoud?
Gekopieerde inhoud is inhoud die vanuit een andere bron is gekopieerd.
Soms zijn het gewoon stukjes inhoud en soms zijn hele pagina’s in stukjes gehakt en vervolgens aan elkaar geplakt om iets schijnbaar nieuws te creëren. Sommige woorden kunnen worden vervangen door synoniemen, of het ene woord kan door de hele tekst worden vervangen door een ander met de functie “zoeken en vervangen”.
Dit is een riskantere versie van dubbele inhoud, omdat deze de zoekmachines kan misleiden en een rode vlag kan veroorzaken.
ONDERWERP: Copied Content

C

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.