SEO Audit » Team Made Webdesign+

SEO Audit

Gratis SEO-audit van je site

Snel meer online omzet

SEO Analyse: hoe kijkt google naar jouw site?

We helpen je website om beter te scoren in Google. Wil je ook beter gevonden worden? Laat ons een gratis SEO-audit van je website uitvoeren. Vul hiernaast je gegevens in en we bezorgen je een audit rapport, inclusief tips!

*Na aanvraag ontvang je GRATIS en vrijblijvend een rapport met SEO tips in mailbox.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Voor wie is SEO?

SEO klinkt misschien als iets vreemd voor jou? Toch zou het ook voor jou van belang kunnen zijn. SEO is iets voor jou als:

Domineer de Google ranking en laat je concurrenten achter

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het geheel aan acties die je onderneemt om gericht organisch (niet betalend) verkeer naar een jouw website te halen (lees ook deze uitgebreide SEO-gids). De belangrijkste zaken die verband houden met SEO zijn kwalitatieve inhoud, het optimaliseren van die inhoud rond specifieke zoekwoorden en het bouwen van backlinks links van andere websites naar die van jou.

We willen met andere woorden dat jouw site “in een goed blaadje komt te staan bij Google”. Dat goed blaadje is natuurlijk bladzijde 1 van de zoekresultaten.

Google heeft een aantal verwachtingen van websites. Op basis van die verwachtingen bepalen ze de volgorde van de zoekresultaten. Vind je jezelf niet op de eerste pagina bij een zoekterm die voor jouw bedrijf relevant is, dan los je die verwachtingen niet in. Doe je dat wel, dan kan je scoren bij Google en je concurrenten achter je laten..

Hoe je dat als ondernemer precies doet, daar proberen wij je bij te helpen door je te informeren en te assisteren. 

Laat Google voor je werken

SEO zien we niet als een opdracht VOOR Google. We zien het omgekeerd. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen. 

Laat jouw site Google werken?
Doe een gratis audit om te zien waar je staat.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijp, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig (of geen) extra moeite.

Er bestaan verschillende tools die je makkelijk zelf kunt hanteren om je SEO te verbeteren.

SEO voor je bezoekers

Google gaat voor de beste gebruikerservaring. Als de gebruikers tevreden zijn, dan is Google dat ook en wordt je site beloont.

Ontdek hoe Google en gebruikers naar jouw site kijken. Laat ons je site analyseren en je weet perfect

Waarom een audit?

  • Als je een degelijk website met een goede structuur hebt, is aan SEO doen niet altijd een grote opgave. Een analyse van de huidige stand van zaken zal je snel duidelijk maken of er al dan niet veel werk aan de winkel is. 
  • Het hoeft absoluut geen uren extra werk te kosten. Onze analyse zal je tonen waar je met kleine aanpassingen betere resultaten kunt halen. Als je je site dezelfde aandacht geeft, maar let op enkele details zal je snel de vruchten kunnen plukken.
  • Om de top van Google te bereiken is zoekmachineoptimalisatie (SEO) bijna altijd noodzakelijk. Weten waar je nu staat is de basis van verbetering. In België en Nederland wordt al heel wat aan SEO gedaan. Toch zijn er nog veel sectoren waar je weinig of geen moeite moet doen om je concurrentie te verslaan.
  • Het feit dat je op deze pagina terecht kwam zal je al vooruit helpen. Je bent vast en zeker op de hoogte van SEO. Een audit zal je een nog concreter beeld geven van hoe goed je website scoort in de zoekmachines. 

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Website nodig?

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.