Zakenkantoor Keerman

Zakenkantoor Keerman

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Wie?

Zakenkantoor Keerman is een onafhankelijk verzekeringskantoor. Ze gaan professioneel te werk, zijn ambitieus en enorm klantgericht. De relatie met de klanten primeert. De zaakvoerder en het personeel worden op die manier echte vertrouwenspersonen voor zowel particulieren als bedrijven.  

Situatie?

Zakenkantoor beschikte al over een huisstijl en logo. De oude website oogde nog mooi, maar was een beetje verouderd. Door het ontbreken van een aantal belangrijke functionaliteiten was de site gedegradeerd tot online visitekaartje.

Uitdaging?

Er was nood aan meer interactie met de bezoekers. De website moest net als de zaak, de klanten centraal zetten. Dit door hen enerzijds een bron aan informatie te bieden. Anderzijds was er nood meer functionaliteiten zoals online aanvraagformulieren, online afsprakensysteem, .mogelijkheid tot geven van reacties op artikelen,...

Aanpak?

Team Made bouwde de website opnieuw. Hij kreeg een volledige make-over, waarbij het bestaande logo en de huisstijl werden geïntegreerd . Naast de standaard verwachtingen voor een actuele website (mobielvriendelijk, SEO, contactformulier, nieuwsberichten en -brieven...), werden 2 duidelijke doelen naar voor geschoven: 
1. Meer conversie:
Meer bezoekers aanzetten tot actie. Dat gebeurde vooral door het gebruik van de juist copywriting en het inbouwen van duidelijke "Call to Actions" (letterlijk: "schreeuwen om actie" bijvoorbeeld via een knop). ( werden een aantal marketing strategiën toegepast, zonder de centrale plek van klant uit het oog te verliezen.

2. Klantgerichter:
De website had een transformatie nodig. Van een mooi digitaal business kaartje, naar een bruikbaar instrument voor de bezoekers. De klanten van de zaak moeten de juiste informatie kunnen vinden. Ze moeten snel en makkelijk een afspraak kunnen maken. Een bezoeker moet een verzekering online kunnen aanvragen... Terwijl we de bezoekers de gepaste informatie voorschotelen, scoren we tegelijk ook op vlak van SEO (zoekmachine optimalisatie). 

Resultaat?

VOOR

NA

  • Duidelijke 'Call to Actions'
  • Uitgebreide aanvraagformulieren
  • Uitgebreide contactmogelijkheden
  • Mogelijkheid om online afspraak te maken 
  •  Copywriting 
  • SEO  /  uitgebreide inhoud
  • Interactie mogelijkheden (Testjes, reacties, social media integratie, ... )

Voorbeelden

Aanvragen van verzekeringen & berekenen van premies

Integratie Social Media

Interactieve test

"Call to Actions"

Online een afspraak maken

Nieuwspagina

Nieuwsbrief en nieuwsberichten

Bekijk ook ons ander werk.

Vraag je je af of Team Made ook voor jouw een geschikte partner zou zijn?
Vraag vrijblijvende een offerte voor je project. Duw op onderstaande knop,.
Vul enkele gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk om alle details om te zetten naar een persoonlijke offerte.


Samen verbeteren we je

WEBSITE DESIGN

Team Made is een webdesign bedrijf in Gent. We bouwen hoofdzakelijk WordPress-websites. Zij vormen de ideale basis voor je online communicatie en online marketing

info@teammate.be
0475/556 200

Dennis Matthijs
Maisstraat 78
9000 Gent

We helpen je om je online doelen te bepalen. We tekenen samen met jou een strategie uit. We bouwen en ontwikkelen je website en zorgen dat hij gevonden wordt.

Scroll naar top