webshop Kruisem » Team Made Webdesign+

mooie & functionele

Webshops

voor ondernemers uit Kruisem

Webdesign-en-SEO-project

Op zoek naar een webshop in Kruisem?

Heb jij een bedrijf of winkel in de regio van Kruisem en verkoop je producten? Dan is een webshop onmisbaar. Team Made bouwt websites en webshops met alles erop en eraan voor ieder bedrijf in elke sector. We zijn erg benieuwd naar jouw project en jouw uitdagingen. Bekijk alvast wat we voor je kunnen betekenen & neem vrijblijvend contact met ons op.

Webshops voor elke sector

Van aardewerk tot zeephouders. Kledij, bloemen, elektronica, fietsen, auto’s, tickets, digitale boeken,… Een webshop kan letterlijk in elke sector ingezet worden en biedt tal van voordelen.

  • Meer zichtbaarheid
  • Betere productvoorstelling
  • Controle over het verkoopsproces
  • Upsells, downsells en crosssells
  • Meer klanten en meer omzet.

Mobiel vriendelijke Webshops

Je webshop is niet alleen 24 op 24 open. Je bent vandaag ook overal tegelijk beschikbaar. In een mobielvriendelijke webshop kan je online bestellen vanop de trein, je luie zetel of zelfs het toilet. 

Je webshop is zowel op een desktop, laptop, tablet en GSM in staat je producten van hun beste kant te laten zien. Bedrijven met een webshop groeien 20% sneller.

Tevreden klanten

Een goede user experience, een naadloos bestelproces, keuze uit de betaalmogelijkheden, … alles draagt bij tot de beste winkelervaring. Online, maar toch met de persoonlijk touch.

65% van de klanten checkt een winkel of zaak online voor ze er fysiek binnenstappen. Dus ook je fysieke klantenaantal groeit dankzij een vlotte en mooie webshop.

De juiste webshop laat je bedrijf online groeien

Stel Je Producten 24/7 Beschikbaar Aan Klanten Ver Buiten Kruisem!

Alle onze webshops:

Webshop-bouwen-sector

Mobiele & moderne webshop

Behalve een unieke look en feel krijgt jouw webshop ook alle functionaliteiten die jij en je zaak nodig hebben.

Functionele webshop op maat

Wil je je klanten 24/7 bereiken, dan is een webshop geen luxe, maar een must. Je product is altijd online en verkoopt zichzelf. 

webdesign dat scoort in Google

Een webshop zonder bezoekers is als een café zonder bier. Het juiste webdesign brengt je  boven je concurrentie in Google. 

een webshop

Van luxe artikelen tot speelgoed, van kledij tot zelfgemaakte juwelen. Wat voor een zaak je ook hebt, een webshop is altijd mogelijk.

Veel mensen kopen vandaag online. Online verkopen is dat iets voor jou? Voor wie is een webshop?

Ontvang je klanten in je gepersonaliseerde webshop

Een webshop is tegenwoordige onmisbaar als je producten wilt verkopen. Iedere fysieke winkel zou een goede webshop moeten hebben om de klanten nog beter te bedienen… Mensen willen vandaag meer en meer online shoppen en liefst bij hun favoriete winkel.

Verkoop overal en altijd

Krijg de flexibiliteit die je nodig hebt. Stel je online etalage af op je fysieke winkel en zorg dat klanten hun shopervaring online kunnen verder zetten. 

Nog nooit had je als winkeleigenaar zo een groot bereik en dat 24/24, 7 op 7. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 

We bouwen met plezier je webshop en geven hem jouw persoonlijke look en feel zodat hij naadloos aansluit bij jouw imago, producten en:of fysieke winkel. 

Contacteer ons vrijblijvend, we leren je graag beter kennen.

1. SEO Analyse

Een website analyse bezorgt ons inzicht in de technische toestand en huidige posities in de zoekmachines. We onderzoeken je huidige posities in de zoekresulaten en bekijken de technische stand van je site.

2. Concurrentie analyse

Afhankelijk van de sector en de stand van zaken van de concurrenten bepalen we de strategie. De analyse toont hoe grondig je conculega’s te werk gaan en wat we moeten doen om ze te ‘verslaan’.

3. Zoekterm analyse

Na een grondige analyse van jouw website en die van je concurrenten bepalen we de belangrijkste zoektermen. Zoekvolumes, concurrentie, zoektrends,… De zoekterm analyse is van groot belang voor SEO  webshop in Kruisem.

4. Website Optimaliseren

De inhoud van de site wordt samengesteld op basis van de juiste zoektermen en de SEO strategie . We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Systematische Opvolging

De eerste pagina in Google is het doel. Essentieel is te blijven sleutelen aan je SEO webshop in Kruisem , om de concurrenten voor te blijven. In deze fase is ook linkbuilding van belang. Voor google zijn externe linken een teken dat je site betrouwbaar is.

6. Analyse van inspanningen en resultaat

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle SEO strategie. Web Analytics verschaffen inzichten in de situatie. Ze geven aan  welke stappen we best ondernemen om het maximum uit je online campagne te halen.

webshop in Kruisem met karakter

We geven jouw webshop alle functionaliteiten die nodig zijn om vanuit Kruisem, alle gebruikers de perfecte shopervaring te geven. 

Het uitzicht van je webshop sluit perfect aan bij jouw fysieke winkel of het imago van je zaak. Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wat klanten zeggen

Het succes van onze klanten is ook  ons succes. 

Koen VH
Koen VHAngÄr
Lees verder
"Bij Team Made weet men waarover ze praten. Goede afspraken en top uitvoering. Een aanrader!!"
Tom VDK
Tom VDKÀ BLOC
Lees verder
"Team Made bouwde mijn site met webshop. Zowel mijn leveranciers als mijn klanten zijn er verzot op. Meer dan eens krijg ik positieve feedback op de site. Leuk en vooral ook goed voor de business"
Griet D
Griet DApurelle
Lees verder
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Lees verder
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Lees verder
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next

Waarom voor ons kiezen?

Neem vrijblijvend contact met ons. We horen graag meer over jouw project & doelen. 

Een mooie nieuwe website zonder bezoekers is als een café in tijdens van Corona. Zonder het volk heb je er niet veel aan. Wij bouwen websites die klaar zijn om te scoren in Google.

Aan iedere website gaat een gesprek vooraf waarin we uitgebreid inzoomen op jouw voorkeuren en smaken en de identiteit van je zaak. Hierdoor ontstaat een unieke website waarmee je kunt uitpakken.

Als klant kan je ons altijd contacteren met al je vragen of opmerkingen. Ervaar je in je online verhaal ergens een een probleem? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Een website en zeker een advertentiecampagne moet resultaten halen. Is dat niet het geval? Dan sturen we bij tot we de beoogde doelstellingen bereiken.

We kunnen geen specialist zijn in alles. Dat beweren we dus zeker niet. Wel beschikken we over een netwerk van experts waarop we kunnen beroep doen. Vraagt jouw project bijvoorbeeld specifieke grafische ontwerpen of professionele foto’s? Dan zetten we ons netwerk in om je de beste resultaten te bezorgen.

Team Made denkt mee over jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee om die zo efficiënt mogelijk te behalen.  Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaak een meerwaarde gebleken.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Webshop nodig?

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.