Over ons webdesign team » Team Made Webdesign+

Over ons webdesign team

Onze websites zijn mooi, functioneel & beogen het bereiken van jouw online doelen en ambities.

Wie we zijn

Team Made is een jong, dynamisch en flexibel digitaal bureau, gevestigd in Gent met de roots in het Meetjesland.

Onze missie

Ons doel is jouw project onder de aandacht brengen van de juiste mensen. Wij worden jouw digitale expert. Je doet meer want je wint tijd en kosten.

Wat we doen

We worden warm van websites, social media, online marketing en advertenties. Met starters in zee gaan doet ons hart nog sneller kloppen.

TEAM

MADE

TEAM

MADE

TEAM

MADE

Met “TEAM” verwijzen we naar 3 dingen:

Synergie:

Een succesvolle website is niet enkel het werk van de webdesigner. 

Het is het resultaat van een goede samenwerking tussen de bouwer en de klant dat geeft net de meerwaarde.

Ambities:

Met Team wordt ook verwezen naar onze eigen ambities. We willen groeien en uiteindelijk een volledig team aansturen om nog sneller en beter op de vragen van klanten te kunnen inspelen. 

MADE” is een verwijzing naar de naam van de oprichter Dennis Matthijs. 

Netwerk van experts:

Zelden is iemand specialist of expert in meerdere domeinen. De kracht van Team Made zit deels in de samenwerking met andere experts. 

Zo werken we samen met grafisch ontwerpers en programmeurs voor specifieke opdrachten.

Hulp nodig?

Samen vertalen we je project in een spannend en aantrekkelijk online verhaal... Dat is TEAM MADE.

Vertel ons over je project & vraag een offerte? We helpen ook graag op weg met advies en SEO-tips.

Wat klanten zeggen

Het succes van onze klanten is ook  ons succes. 

Koen VH
Koen VHAngÄr
Lees verder
"Bij Team Made weet men waarover ze praten. Goede afspraken en top uitvoering. Een aanrader!!"
Tom VDK
Tom VDKÀ BLOC
Lees verder
"Team Made bouwde mijn site met webshop. Zowel mijn leveranciers als mijn klanten zijn er verzot op. Meer dan eens krijg ik positieve feedback op de site. Leuk en vooral ook goed voor de business"
Griet D
Griet DApurelle
Lees verder
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Lees verder
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Lees verder
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next

Waarom voor ons kiezen?

Neem vrijblijvend contact met ons. We horen graag meer over jouw project & doelen. 

Een mooie nieuwe website zonder bezoekers is als een café in tijdens van Corona. Zonder het volk heb je er niet veel aan. Wij bouwen websites die klaar zijn om te scoren in Google.

Aan iedere website gaat een gesprek vooraf waarin we uitgebreid inzoomen op jouw voorkeuren en smaken en de identiteit van je zaak. Hierdoor ontstaat een unieke website waarmee je kunt uitpakken.

Als klant kan je ons altijd contacteren met al je vragen of opmerkingen. Ervaar je in je online verhaal ergens een een probleem? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Een website en zeker een advertentiecampagne moet resultaten halen. Is dat niet het geval? Dan sturen we bij tot we de beoogde doelstellingen bereiken.

We kunnen geen specialist zijn in alles. Dat beweren we dus zeker niet. Wel beschikken we over een netwerk van experts waarop we kunnen beroep doen. Vraagt jouw project bijvoorbeeld specifieke grafische ontwerpen of professionele foto’s? Dan zetten we ons netwerk in om je de beste resultaten te bezorgen.

Team Made denkt mee over jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee om die zo efficiënt mogelijk te behalen.  Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaak een meerwaarde gebleken.

Webdesign waarmee je scoort in Google

Als je een degelijk website met een goede structuur hebt, is aan SEO doen niet altijd een grote opgave. Je hoeft absoluut geen uren extra werk in je website te steken. Als je let op enkele details zal je snel de vruchten van je aandacht kunnen plukken.  

Om de top van Google te bereiken is zoekmachineoptimalisatie (SEO) bijna altijd noodzakelijk. Een goede basisstructuur en vlotte gebruiksvriendelijke website is noodzakelijk. 

In België en Nederland wordt al heel wat aan SEO gedaan. Toch zijn er nog veel sectoren waar je met de juiste website je concurrentie kunt verslaan. 

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Jouw online dromen zijn onze ambities

Alles begint bij een goed gesprek. Tijdens dat gesprek graven we heel diep. We willen jouw ambities en jouw doelen heel duidelijk en klaar krijgen.  We willen weten wat jou en jouw onderneming motiveert en drijft.

Wij zijn succesvol, als jij je doel haalt en je ambities waarmaakt.

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

Scroll naar top

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.