Webdesign Beernem » Team Made Webdesign+

mooi, functioneel & op maat

webdesign Beernem

Webdesign-en-SEO-project

Op Zoek Naar Een Nieuw ​Webdesign in Beernem?

Wij doen webdesign in Beernem en omstreken. Websites bouwen die gevonden worden in Google, is wat we doen en waar we van houden. We zijn dan ook benieuwd naar jouw project en jouw uitdagingen. Bekijk alvast wat we voor je kunnen betekenen & neem vrijblijvend contact met ons op.

Mobiel & modern webdesign

Behalve een unieke look en feel krijgt jouw webdesign ook alle functionaliteiten die jij en je zaak nodig hebben.

Functioneel webdesign op maat

Een functioneel webdesign houdt rekening met jouw doelen. Afspraken maken, informeren, offertes opvragen, webshop, … alles op maat.

webdesign Beernem dat scoort in Google

Een leuk webdesign is 1 ding, gevonden worden is een ander. Het juiste webdesign Beernem brengt je  boven je concurrentie in Google. 

Webdesign voor jouw

Team Made is de geschikte partner voor jou webdesign Beernem als: 

Webdesign met oog voor je klanten en aandacht voor Google

Een goede website moet niet alleen mooi en aantrekkelijk ogen. Je hebt ook de nodig bezoekers nodig… zonder hen geen online verhaal. 

Onze websites zijn daarom mooi en functioneel voor je bezoekers, maar ook goed vindbaar in Google. We bouwen je site zo, dat Google hem aan de juiste mensen kan tonen. Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk. 

Tevreden bezoeker

Geoptimaliseerd Google

slimme SEO technieken

Webdesign waarmee je scoort in Google

Als je een degelijk website met een goede structuur hebt, is aan SEO doen niet altijd een grote opgave. Je hoeft absoluut geen uren extra werk in je website te steken. Als je let op enkele details zal je snel de vruchten van je aandacht kunnen plukken.  

Om de top van Google te bereiken is zoekmachineoptimalisatie (SEO) bijna altijd noodzakelijk. Een goede basisstructuur en vlotte gebruiksvriendelijke website is noodzakelijk. 

Heb je vragen of wil je hulp, aarzel dan niet om ons te contacteren, we staan steeds klaar met advies en waar nodig met actie. 

1. SEO Analyse

Een website analyse bezorgt ons inzicht in de technische toestand en huidige posities in de zoekmachines. We onderzoeken je huidige posities in de zoekresultaten en bekijken de technische stand van je site.

2. Concurrentie analyse

Afhankelijk van de sector en de stand van zaken van de concurrenten bepalen we de strategie. De analyse toont hoe grondig je conculega’s in Beernem en omstreken te werk gaan en wat we moeten doen om ze te ‘verslaan’.

3. Zoekterm analyse

Na een grondige analyse van jouw webshop en die van je concurrenten bepalen we de belangrijkste zoektermen. Zoekvolumes, concurrentie, zoektrends,… De zoekterm analyse is van groot belang voor SEO webshops.

4. webdesign Beernem optimaliseren

De inhoud van de site wordt samengesteld op basis van de juiste zoektermen en de SEO strategie . We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Systematische Opvolging

De eerste pagina in Google is het doel. Essentieel is te blijven sleutelen aan de SEO van je webshop, om zo je concurrenten voor te blijven. In deze fase is ook linkbuilding van belang. Voor google zijn externe linken een teken dat je webshop betrouwbaar is.

6. Analyse van inspanningen en resultaat

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle SEO strategie. Web Analytics verschaffen inzichten in de situatie. Ze geven aan  welke stappen we best ondernemen om het maximum uit je online campagne te halen.

Webdesign Portfolio

Webdesign met oog voor je klanten en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Een goede combinatie om gezien te worden en meer klanten of bezoekers te bereiken. Hieronder een greep uit ons eerdere werk. 

Webdesign portfolio webshop fietsenwinkel
Koers en triatlon specialist
Webdesign portfolio verzekeringsmakelaar
Zakelijk / Financieel
portfolio webdesign webshop lokale economie
Platform voor starters

Wat klanten zeggen

Het succes van onze klanten is ook  ons succes. 

Koen VH
Koen VHAngÄr
Lees verder
"Bij Team Made weet men waarover ze praten. Goede afspraken en top uitvoering. Een aanrader!!"
Tom VDK
Tom VDKÀ BLOC
Lees verder
"Team Made bouwde mijn site met webshop. Zowel mijn leveranciers als mijn klanten zijn er verzot op. Meer dan eens krijg ik positieve feedback op de site. Leuk en vooral ook goed voor de business"
Griet D
Griet DApurelle
Lees verder
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Lees verder
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Lees verder
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next

Waarom voor ons kiezen?

Neem vrijblijvend contact met ons. We horen graag meer over jouw project & doelen. 

Een mooie nieuwe website zonder bezoekers is als een café in tijdens van Corona. Zonder het volk heb je er niet veel aan. Wij bouwen websites die klaar zijn om te scoren in Google.

Aan iedere website gaat een gesprek vooraf waarin we uitgebreid inzoomen op jouw voorkeuren en smaken en de identiteit van je zaak. Hierdoor ontstaat een unieke website waarmee je kunt uitpakken.

Als klant kan je ons altijd contacteren met al je vragen of opmerkingen. Ervaar je in je online verhaal ergens een een probleem? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Een website en zeker een advertentiecampagne moet resultaten halen. Is dat niet het geval? Dan sturen we bij tot we de beoogde doelstellingen bereiken.

We kunnen geen specialist zijn in alles. Dat beweren we dus zeker niet. Wel beschikken we over een netwerk van experts waarop we kunnen beroep doen. Vraagt jouw project bijvoorbeeld specifieke grafische ontwerpen of professionele foto’s? Dan zetten we ons netwerk in om je de beste resultaten te bezorgen.

Team Made denkt mee over jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee om die zo efficiënt mogelijk te behalen.  Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaak een meerwaarde gebleken.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Website nodig?

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.