Op zoek naar een duurzame instroom
van nieuwe klanten?

Team Made geeft je nu de kans om een gratis strategiesessie in onze agenda te boeken. Tijdens dit gesprek staan we stil bij jouw aanpak. Hoe kom jij aan leads, zijn ze van kwaliteit? Hoe probeer jij te groeien ? Kost het je veel tijd en energie om op sociale media aan marketing te doen?

Wij stellen heel gerichte vragen en zijn zo een klankbord. We laten je stil staan bij de belangrijkste onderdelen van je marketing en waar je best op focust. Tot slot geven we je een aantal tips om nog betere resultaten te behalen.


Vraag nu jouw gratis Strategiesessie aan.

*Dit proces duurt maar enkele seconden*

"Tijdens het gesprek werd me helder en to the point uitgelegd wat ik beter kan doen om online meer klanten te winnen. Team Made heeft de kennis en skills in huis om iedere KMO een boost te geven.* >>B.K.

Een greep uit onze wapens

Enkele woorden van onze klanten:

Benoit K.

Zakenkantoor Keerman

(verzekeringsmakelaar)

Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten en laat groeien.  Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities en deze .

Behalve het bouwen van ons online verhaal heeft de samenwewerking geleid tot een andere werkwijze. Onze manier van afspraken maken en inplannen is nu meer geautomatiseerd. 

Maaike D.

Lenen voor Iedereen

(kredietverstrekker)

Team Made zorgt ervoor dat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is, het runnen van je bedrijf! 

Heb je ervaring met het beheren van sociale media en advertenties? Dan weet je ongetwijfeld hoeveel tijd, energie en geld erin kruipt. Als je niet zeker weet wat al het werk en geld heeft opgebracht, dan ben je niet goed bezig. 
Doe zoals alle succesvolle onderneming. Schakel een expert in voor de dingen die echt van belang zijn. 
Laat de online marketing door een specialist uitvoeren... gebruik de vrijgemaakte tijd om je klanten nog gelukkiger te maken. 

Wat is Team Made:

Team Made is een digitaal marketing bureau. We kicken op het behalen van marketing doelen. Wij geloven niet in dure, mooie plaatjes, filmpjes of campagnes waarvan de ROI niet kan worden aangetoond.

Onze focus ligt altijd op het behalen van resultaten. Resultaten voor onze klanten en resultaten voor onszelf.

Team Made helpt zelfstandigen en KMO's in de dienstensector om op een voorspelbare manier nieuwe klanten te werven via online advertenties. 

Klik hier & boek je gratis strategiesessie

Wat doet Team Made:

Wij helpen bedrijven in de dienstensector groeien door hen een voorspelbare online instroom van nieuwe klanten te bezorgen.

Wij weten dat koude leads alleen maar verspilling zijn. Verspilling van tijd, energie, geld en administratieve middelen. Ze brengen meestal alleen frustraties met zich mee.

Beeld je in dat jouw leads bij jouw aankloppen en niet omgekeerd? Ons bewezen en getest marketingsysteem bezorgt jouw leads die zelf om een gesprek vragen.  

Klik hier & boek je gratis kennismakingsgesprek!

Waarom we dat doen:  

Uit onze ervaring is gebleken dat zowat  alle dienstenbedrijven met dezelfde problemen worstelen. Eén van hun grootste bezorgdheden en uitdagingen is de instroom van nieuwe klanten. Zeker gezien de hele marketingevolutie die de laatste 10 jaar plaatsvond.

Sociale media op een winstgevende manier inzetten is helemaal niet zo evident. Menig ondernemer bijt er zijn tanden op stuk. Spaar tijd en energie en laat de klanten via onze mechanismen naar je toe stromen. 

Klik hier & boek je gratis kennismakingsgesprek!

Hoe gaan we te werk:

We werken enkel met dienstverlenende bedrijven waarvan we zeker zijn dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarnaast moeten we er ook zelf zeker van zijn dat onze systemen voor jouw bedrijf en sector meer klanten zullen genereren.

Onze filosofie is simpel: een marketingbureau moet winstgevend zijn voor de onderneming, Als wij na 3 maanden meer kosten dan we opbrengen, dan stopt de samenwerking.

Klik hier & boek je gratis kennismakingsgesprek!

Boek hier jouw gratis strategiesessie

Klik hier & boek je gratis kennismakingsgesprek!


TEAM MADE


Webdesign & Digital Marketing Agency
Growing your business makes us thrive

Maïsstraat 78 -9000  Gent
Ondernemingsnummer: 0718.589.559


Copyright 2019 by Team Made   |   Webdesign by Team Made

Click to add text or drag and drop element from right hand panel
Scroll naar top