Wat is White Hat SEO? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: White Hat SEO

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is White Hat SEO?

White Hat SEO

Goede SEO-praktijken gericht op het optimaliseren van inhoud, zodat het gericht is op het menselijke publiek in plaats van op de zoekmachines. Dit type strategie volgt de regels en het beleid van zoekmachines.

Het is nogal dubbelzinning. SEO kan volgens deze definitie nooit White Hat zijn. We zijn bij SEO namelijk bezig met het actief optimaliseren en aanpassen van onze website voor de zoekmachines. 

Met White Hat SEO of Ethische zoekmachine optimalisatie (SEO) volg je de richtlijnen en aanvaarde standaarden die door zoekmachines worden opgelegd. 
Black Hat SEO is het optimaliseren van je site door middel van technieken die op zoek gaan naar achterpoortjes of foutjes in het algoritme. Deze technieken worden door zoekmachines niet aanvaard en kunnen worden bestraft. Het idee is dat deze technieken de bezoekers niet ten goede komen (SEO gaat om mensen).
Black Hat kan je misschien op korte termijn betere resultaten opleveren, maar lange termijn is het risicovol en minder duurzaam. Zoekmachines zijn steeds op zoek naar manieren op deze technieken af te stoppen of bestraffen.

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Wat is White Hat SEO?

Scroll to Top