Wat is The Fold (Above ; Below)? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is The Fold (Above The Fold; Below The Fold)?

The Fold = de vouw

ABOVE the fold = Het gedeelte van je webpagina dat de bezoeker kan zien zonder te scrollen. Het is de eerste indruk die de bezoeker krijgt en kan het bounce percentage en de ‘time on page’ (verblijftijd) beïnvloeden.
Wat hoort boven de vouw:
– de meest boeiende inhoud moet daar zichtbaar zijn
– Als het gaat om een bestemmingspagina’s of landingspagina die gericht is op conversie, dan zou de CTA hier duidelijk zichtbaar moeten zijn.
– Een hint van de inhoud onder de vouw (= Below the fold) is handig zodat de bezoeker niet per ongeluk weggaat met de gedachte dat hij alles heeft gezien op die pagina.

(Above The Fold; Below The Fold)

ONDERWERP: The Fold (Above The Fold; Below The Fold)

F

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.