Wat is een Submission? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een Submission?

Inzending
De actie om zoekmachines bewust te maken van uw nieuwe webpagina door handmatig een URL in te dienen om deze sneller te laten indexeren.
Het is een algemene overtuiging dat dit niet nodig is, aangezien de crawlers vrij goed zijn in het ontdekken van nieuwe inhoud en uiteindelijk uw website of webpagina zullen indexeren als ze links hebben die ernaar verwijzen. Soms duurt het echter even voordat uw gloednieuwe website / webpagina in de SERP’s verschijnt. Een paar dagen is normaal, maar als het een paar weken duurt, kunt u overwegen deze handmatig in te dienen bij de zoekmachine.
U kunt uw website handmatig naar Google verzenden door uw XML-sitemap toe te voegen in de zoekconsole van Google.
14 DAGEN GRATIS PROEF. GEEN CREDITCARD.
Stap 1/2
Haal de Google Health Score van uw website op
En een gratis praktijkgids over hoe u dit kunt oplossen door uw site in het onderstaande veld in te voeren. 30 seconden setup.
ONDERWERP: Submission

S

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Website nodig?

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul het formulier in wij nemen snel en zonder enige verplichting contact met je op. Ook voor advies kan je bij ons terecht. 

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.