Wat is een Search Engine Algorithm? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Search Engine Algorithm

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is een Search Engine Algorithm?

Search Engine Algorithm betekent "Algoritme van zoekmachines"

Zie ook: Google-algoritme

Wat is een zoekmachine-algoritme?

Een zoekmachine-algoritme is een proces of een reeks regels die een zoekmachine gebruikt om de waarde van een website te bepalen. Op basis daarvan worden websites door de zoekmachine gerangschikt. Het is niet zomaar een programma, maar een hele verzameling algoritmen, elk met zijn eigen doel en taak. De zoekmachine algoritmes zijn mogelijks de meest geavanceerde 'rekenformules' ter wereld. Ze houden rekening met miljoenen parameters. 

Bij SEO draait alles om het algoritme. Door het optimaliseren van een website kan je de algoritmes 'beïnvloeden/sturen' en helpen zodat ze inzien dat jouw website de beste keuze is bij een specifieke zoekterm.

Als je ervoor wilt zorgen dat jouw website geoptimaliseerd blijft, is het een goed idee om op de hoogte te blijven van belangrijke algoritmewijzigingen die van invloed kunnen zijn op de site die je beheert. Of je vraagt hulp bij een SEO bureau.

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top