Wat is Scraping? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Scraping?

Schrapen
✅Ook bekend als: Webscraping , Content Scraping, Scraped Content
📖 Wat is schrapen?
Een geautomatiseerd programma (webschraper) gebruiken om gegevens (meestal metadata) van meerdere websites te verzamelen. De gegevens die u verzamelt, kunnen alle titels van de blog van uw concurrent zijn, samen met hun metabeschrijvingen.
Deze techniek kan worden gebruikt voor black hat SEO, waarbij de inhoud wordt geschraapt en vervolgens in zijn geheel wordt gepost op een website waarmee u nu moet concurreren.
Bij gebruik als onderdeel van White Hat SEO, worden de gegevens informatief gebruikt om nichekansen te ontdekken, voor linkbuilding-doeleinden of outreach.
ONDERWERP: Scraping

S

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.