Wat is Poison Words? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Poison Words?

Poison Words
✅Ook bekend als: verboden woorden, filterwoorden
📖 Wat zijn vergifwoorden?
Woorden die de kwaliteit van de pagina voor zoekmachines verslechteren, classificeren deze als van lage kwaliteit. Dit zijn meestal woorden en uitdrukkingen die wantrouwen of verlies van respect oproepen.
Er is geen exacte lijst met gifwoorden, maar het vermoeden bestaat dat zinnen als ‘koop PageRank’ of ‘koop backlink’, termen die verband houden met gokken, politiek incorrecte termen en vulgair taalgebruik, ervoor kunnen zorgen dat uw pagina in de SERP’s verdwijnt, vooral wanneer ze worden gebruikt in de webpagina-URL, titel en beschrijving.
ONDERWERP: Poison Words

P

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.