Wat is Negative SEO? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Negative SEO

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is Negative SEO?

Negative SEO of "Negatieve SEO"
✅Ook bekend als: negatieve SEO-aanval

Wat is negatieve SEO?

Negatieve SEO verwijst naar het gebruik van (Black Hat) SEO-methoden met als doel de ranking van een concurrent te verlagen of te beïnvloeden.

Per definitie is Negatieve SEO elke vorm van kwaadwilligheid die gericht is op het saboteren van de zoekrangschikking van de website van een concurrent. Het gaat niet altijd om de ranking van de website alleen. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om negatieve invloed op social media profielen of een GMB van je concurrent. Ongeacht de gebruikte technieken, wordt dit algemeen beschouwd als "black hat SEO" vanwege de kwaadaardige aard ervan.

Deze omvatten het hacken van de site om de inhoud te wijzigen en enkele off-page tactieken zoals het bouwen van spamachtige, onnatuurlijke links en het creëren van dubbele inhoud. Kijk hier voor meer voorbeelden van negatieve seo.

negatieve seo

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Wat is Negative SEO?

Scroll to Top