Wat is Mobile Optimization? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Mobile Optimization

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is Mobile Optimization?

Wat is optimaliseren voor mobiel

Mobiele optimalisatie is het proces waarbij we een website verbeteren zodat deze geschikt is voor weergave en interactie via een mobiel apparaat. Optimaliseren voor een mobiel apparaat betekent meestal dat de lay-out moet worden aangepast, de tekst moet worden aangepast om gemakkelijk te kunnen lezen, alle navigatie- of CTA-knoppen moeten worden vergroot en de beeldgrootte moet worden geoptimaliseerd.

Meer dan 60% van de online surfers doen dit vandaag via mobiele apparaten. Websites die niet mobielvriendelijk zijn of niet responsive zijn, zijn dus hopeloos veroudert.  

U kunt de mobielvriendelijkheid van alle webpagina's van uw website testen met https://search.google.com/test/mobile-friendly . Het geeft je een score en een gedetailleerde lijst met problemen (en hoe je ze kunt oplossen).

Google's mobiele update

Zie ook:

 

Belangrijke Google updates

Google doet dagelijkse meerdere updates. Slecht de belangrijkste krijgen aandacht of worden aangekondigd. Belangrijk Google updates in de afgelopen jaren zijn onder meer:

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Wat is Mobile Optimization?

Scroll to Top