Wat is Meta Refresh (Meta Refresh Tag, Meta Redirect)? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Meta Refresh (Meta Refresh Tag, Meta Redirect)?

Meta Refresh (Meta Refresh Tag, Meta Redirect)
Een metatag die de browser instrueert om een ​​pagina na een bepaalde tijd te vernieuwen. Meestal gebruikt om dynamische inhoud op een webpagina te vernieuwen (zoals het nummer in “Nog maar 10 over!”). Ze werden ook gebruikt als omleidingsmethode, maar deze methode is traag en wordt niet aanbevolen voor uw SEO. U moet in plaats daarvan de 301-omleidingen gebruiken.
ONDERWERP: Meta Refresh (Meta Refresh Tag, Meta Redirect)

M

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.