Wat is JavaScript Rendering? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Andere veel gestelde vragen

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen. Van alle belangrijke termen en afkortingen geven we de definities zodat jij gemakkelijker je weg vindt.

Vind je niet wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op voor hulp. 

Wat is JavaScript Rendering?

JavaScript-weergave
📖 Wat is JavaScript-weergave?
De optie voor zoekmachines om inhoud op een webpagina die (vaak dynamisch) wordt gegenereerd via javascript, te doorzoeken en te begrijpen.
De javascript-inhoud op een pagina kan variëren van eenvoudige stijlwijzigingen tot meer diepere integraties die de webpaginastructuur aanpassen met specifieke gegevens.
Google is een van de weinige zoekmachines die JavaScript-weergave ondersteunt. Dit komt omdat het weergeven van JS-inhoud op een pagina een moeilijke taak is omdat het script eerst moet worden uitgevoerd en verwerkt. Dit kan de crawler veel tijd en middelen kosten.
Bovendien werkt het in de eerste plaats vaak niet eens goed omdat JS niet werkt als een standaard / typische HTML-pagina. Hier hebben zoekmachinebots het moeilijk om te bepalen wat “een pagina” eigenlijk is en welke elementen waar naartoe moeten gaan, omdat JS in verschillende staten werkt en de elementen van een pagina dynamisch verandert.
ONDERWERP: JavaScript Rendering

J

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.