Wat is JavaScript Rendering? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: JavaScript Rendering

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is JavaScript Rendering?

JavaScript-weergave
📖 Wat is JavaScript-weergave?
De optie voor zoekmachines om inhoud op een webpagina die (vaak dynamisch) wordt gegenereerd via javascript, te doorzoeken en te begrijpen.
De javascript-inhoud op een pagina kan variëren van eenvoudige stijlwijzigingen tot meer diepere integraties die de webpaginastructuur aanpassen met specifieke gegevens.
Google is een van de weinige zoekmachines die JavaScript-weergave ondersteunt. Dit komt omdat het weergeven van JS-inhoud op een pagina een moeilijke taak is omdat het script eerst moet worden uitgevoerd en verwerkt. Dit kan de crawler veel tijd en middelen kosten.
Bovendien werkt het in de eerste plaats vaak niet eens goed omdat JS niet werkt als een standaard / typische HTML-pagina. Hier hebben zoekmachinebots het moeilijk om te bepalen wat "een pagina" eigenlijk is en welke elementen waar naartoe moeten gaan, omdat JS in verschillende staten werkt en de elementen van een pagina dynamisch verandert.

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top