Wat is een Hreflang Attribute? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is een Hreflang Attribute?

Hreflang-kenmerk
📖 Wat is het Hreflang-kenmerk?
Het hreflang-attribuut wordt gebruikt om pagina’s van een meertalige site te markeren. Met behulp van dit kenmerk kunt u ervoor zorgen dat gebruikers de pagina in de juiste taal laten weergeven op basis van de taal die ze in hun zoekopdracht gebruiken.
Ze kunnen worden gebruikt om te helpen met de dubbele inhoud. Soms heb je een website met dezelfde inhoud voor verschillende locaties (zoals het VK en de VS), met kleine variaties zoals valuta. Op deze manier laat je Google weten voor welke locatie of taal deze webpagina is geoptimaliseerd.
Houd er echter rekening mee dat u nog steeds voor elke webpagina aan linkbuilding moet werken om ervoor te zorgen dat deze voldoende autoriteit heeft om op de gewenste locatie te worden weergegeven.
ONDERWERP: Hreflang Attribute

H

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.