Wat is een Hreflang Attribute? | | Team Made Webdesign SEO

SEO WIKI

Onderwerp: Hreflang Attribute

Op zoek naar een specifieke SEO-term? Ons SEO-woordenboek maakt het begrijpen van vakjargon makkelijker en vereenvoudigt SEO-termen.

Ben je op zoek naar hulp? Jouw website beter laten scoren is waar wij van houden.

Klik en leer meer over SEO en onze diensten.

Wat is een Hreflang Attribute?

Hreflang-kenmerk
📖 Wat is het Hreflang-kenmerk?
Het hreflang-attribuut wordt gebruikt om pagina's van een meertalige site te markeren. Met behulp van dit kenmerk kunt u ervoor zorgen dat gebruikers de pagina in de juiste taal laten weergeven op basis van de taal die ze in hun zoekopdracht gebruiken.
Ze kunnen worden gebruikt om te helpen met de dubbele inhoud. Soms heb je een website met dezelfde inhoud voor verschillende locaties (zoals het VK en de VS), met kleine variaties zoals valuta. Op deze manier laat je Google weten voor welke locatie of taal deze webpagina is geoptimaliseerd.
Houd er echter rekening mee dat u nog steeds voor elke webpagina aan linkbuilding moet werken om ervoor te zorgen dat deze voldoende autoriteit heeft om op de gewenste locatie te worden weergegeven.

Heb je al een website?

Test je website gratis. Zo weet je wat werkt en wat voor verbetering vatbaar is.

Een gratis website audit zou elke website eigenaar op regelmatige basis moeten uitvoeren.

Snelheid, backlinks, malware, hacks, verouderde code of software, SEO quick wins, ... We geven je een compleet overzicht met als bonus:

Een beeld op de top 3 van je directe concurrenten

BETTER, SMARTER, FASTER

Maak je website beter

Leer zelf hoe je je eigen website beter kunt maken. Optimaliseer voor snelheid en voor Google. Een betere site betekend meer bezoekers en meer potentiële klanten.

Ontvang een vrijblijvende gratis website audit. Samen maken we het internet sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker.

Scroll naar top