Wat is Gated Content? » Team Made Webdesign+

SEO WIKI: FAQ

Wat is Gated Content?

Gated inhoud

Het is specifieke inhoud of een medium dat achter een lead capture-formulier wordt geplaatst. Het staat als het ware beschermd achter een hek, die pas toegankelijk wordt in ruil voor je gegevens (opt-in). Daarom wordt het gated content genoemd.

De gebruiker moet dus persoonlijke informatie verstrekken om toegang te krijgen tot de inhoud. Op veel sites moeten mensen telefoonnummers of e-mailadressen invullen of eenvoudige vragen beantwoorden. Gated content komt in verschillende vormen: zoals artikelen, video’s en whitepapers, e-books.

Ungated content wordt op simpel verzoek aan de gebruiker gepresenteerd. Gebruikers hebben toegang tot gegevens zonder noodzakelijkerwijs informatie te verstrekken.

Gated content verkrijgt gebruikersinformatie die helpt bij het genereren van leads. De inhoud waaruit de gated content bestaat is meestal moeilijk te vinden. Dit omdat Google geen inhoud doorzoekt die zich achter die muur bevindt.

Algemeen wordt binnen contentmarketing gesteld dat niet-gated content meestal 20-50 keer meer gedownload wordt dan gated content.

Zie ook: Wat is een leadmagneet?

ONDERWERP: Gated Content

G

Betere google ranking

Laat Google voor je werken

SEO zien velen als een zware opdracht die moet VOOR Google. Wij zien het anders, omgekeerd zelf. SEO doen we zodat Google voor ons het zware werk kan doen.

Maak slim gebruik van SEO

Eens je de basisbeginselen en de cruciale onderdelen van SEO begrijpt, is er heel veel dat je zelf kunt doen. Bepaalde zaken kosten weinig extra moeite.

SEO voor je bezoekers

Via SEO maak je de gebruikerservaring van je potentiële klanten beter. Meer tevreden bezoekers is meer klanten. De verwachtingen van Google zijn ook die van je bezoekers.

Contacteer ons met al je vragen

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen. We geven je graag uitleg of suggesties. Wil je graag een project met ons uitwerken dan luisteren we met plezier naar je verhaal.

Scroll naar top

Hulp nodig?

Waar ben je naar op zoek?

Of stel via onderstaande weg al je vragen. We geven je snel en vrijblijvend antwoord.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte.

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.